💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 803
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 930
  • Някъде там...
Ама и Марто е егати злобара – удря Момчи там, където ще го заболи  най-много – честта, честната игра, образа който гони на смел и справедлив войн на арената. Злобарко и там има стратегия. На принципа – където мине Мартин трева не никне.
И аз същото си помислих вчера. Но за продукцията. Ако има начин да разколебаят Момчил, този е!
А за битките и помненето, помня тези, които са ми направили впечатление. Или в тях е участвал играч, на когото симпатизирам, в случая Генчо и как го ползваха за Генчо-касичка.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:41 от Жабче

# 931
  • София
Интересно на Момчил каква поредна тъпотия ще му предложат ако победи Теди. 50 гроша, 2 гласа или вип вечеря за Мартин? Joy
Или два хвалебствени синхрона от корделата JoyJoyJoy
С глас се смях тогава.Но...има познал верния отговор!
Определено по-оптимистичен поглед имаш,обаче Simple Smile
Един синхрон беше от корделата,разбира се!
Има време и за другия: тази седмица има още прожекции JoyJoyJoy

# 932
Пропуснах и Оряшкова - без Мартин било толкова тихо и спокойно и приятно, всички румени и засмени, цари атмосфера на щастие и радост 🤦🤦🤦

А до вчера обясняваше, че избрала Мартин,защото е рицар и геройски ги пазел тях, силните моми 😱😱😱

Просто, страшна пародия са тези "амазонки", безгласни букви, статисти в шоуто на Мартин.

Беше ми симпатична Мария много отдавна, в началото още, когато имаше жълто племе, ама бавно,но сигурно потъна в стремежа си да е неутрална до степен да е считана за безхарактерна, мекушава и нагаждаща се.

# 933
На тази въртележка ВСЕКИ си помагаше с крак! Какво се очаква да направиш, ако инерцията секне и спреш да се въртиш? Да си стоиш горе и да искаш 2 минути наказание ли?

Уточниха, че имаш право да забутваш с крак само ако спреш да се въртиш.  Момчил, а май и други си помагаха без да са спрели.  В общи линии пълни глупости, времето за въртене в тези игри оказваше точно никакво влияние върху крайния резултат.

И тук, както при онези люлки, е въпрос на умение да въртиш/люлееш с подходящите движения на тялото. Но някои не го могат и нямат този усет, да заседнат ли? Освен това целта на упражнението беше да им се завие свят, а не дали умеят да се въртят с тяло. Така че аз не виждам кой знае какво нарушение, още повече си има рефер.

# 934
Емануела да не би да е черпела от личния опит с Мартин за песните си,
тези текстовете са като за него писани 🤪

Скрит текст:

# 935
  • SF
Беше ми симпатична Мария много отдавна, в началото още, когато имаше жълто племе, ама бавно,но сигурно потъна в стремежа си да е неутрална до степен да е считана за безхарактерна, мекушава и нагаждаща се.

А какво толкова симпатично от нея си спомняш от онзи жълт период?
Мълчанието на агнетата беше цялото им племе. Само Ива си я спомням, вяло, и Теодора Мудева. Останалото, со се Оряшкова - миманс. Нищо! Бъкел!
Тя ми направи впечатление с кривите си физиономии и измъчените и напрегнати мимики. Все едно й забиват игли под ноктите. А в темата едни помпозни определения за нея се пишеха: страхотен човек, невероятна душа, безгранична доброта... И аз мълчах, защото може да е нещо като с моя Дунев, на когото му се възхищавах в живия живот, но повечето тук, може да не са повечето, но доста хора, не са имали представа за съществуването му. Радо също ме беше впечатлил преди да се появи във формата.
Така и за Оряшкова, можеше да има някаква магия около нея, за която аз да не подозирам.
Попитах веднъж-дваж кво пък толкова възхитително е направила, но нищо особено не получих като отговор и я оставих да си пасе. До този момент за мене тя все още е там, за да пасе.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 12:09 от Esmee

# 936

Скрит текст:

Да наистина са писани за него (особено "Като теб"). Впрочем цялото и творчество е посветено именно да унижава жестоко мъжете.

# 937
Скрит текст:

Скрит текст:

Да наистина са писани за него (особено "Като теб"). Впрочем цялото и творчество е посветено именно да унижава жестоко мъжете.
Ми тя май все на един тип попада - мамини синчета със самочувствие и его, дето си я хващат за трофей, щото е красива и известна, ама после почват да хойкат. А тя е бая своенравна пък и самостоятелна, и си го демонстрира.

# 938
  • София
Емануела хубаво го е очернила, сигурно е така, но е редно нападнатият да се защити...  В написаното от нея лъха разочарованието й, че я е омотал в лъжите си за баровски живот, а тя му се е вързала.....ееххх мъката на златотърсачката..Споменава колко мижав % имал в заведенията и хората да го проверят. Проверили сме го, лично аз в предишната тема бях го написала-15% дял има, но ти душко защо не си го проверила предварително, а си се вързала, като шаран и толкова късно си се усетила и от злоба си решила да му извадиш кирливите ризи... Долно поведение на една...да не казвам каква..

# 939
Не мисля, че е златотърсачка, защото тя има повече пари от него. От години е от актуалните и в топ листата по брой участия и хонорари.
Тя го подкрепи за влизането в Игрите

Имаше и друго интервю, в което разказваше, че го познава от 16 годишен и са били приятели преди да имат връзка. А после са били 6 години заедно и са се разделили със скандали.
Но може би в момента и писва да я питат постоянно за него, а и той да е почнал да се навърта отново около нея, за да задържи славата. Нали имаше снимки как скоро ходел на нейни участия.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 12:25 от cool_style

# 940
  • софия
Да, Слабе, докато не си тръгне Марто е добре да минем на ирландско кафе. По-силничко.

Емануела как ги реди без да се повтаря. Едва ли е измислено това, което пише. По-скоро е поукрасено, но в основата има верни твърдения.
Към ирландското и светена вода, трима екзорсиста, чесън на килограм и ви препоръчвам да мушнете по един дървен кол в задния джоб.
 Тъпото е, че с тези обвинения могат да разклатят играта на Момчи. Много бих искала да продължи да е над всичко и да не позволи. До сега успява да играе най-сложната игра, която съм виждала в ИВ. На няколко фронта. Продукция, зрители, участници и терен. Навсякъде е почти перфектен. И точно заради почтито ме радва адски много. Има издънки, но не се скатава, както си признава победите, така и грешките.
 Снощи много се смях всички, колко бяха възмутени от думите му, че ако намери как улеснява или забързва играта си. Това трябва всеки да го прави, да вкараш мисъл на терен. Ако прекалиш, продукцията трябва да влезе в ролята си. А те го изкривиха до степен да се опитат да го направят нещо мръсно и гадно. Явно ще се напъват още в тази посока, да видим до къде ще стигнат. И ми е интересно до колко останалите ще се присъединят към хора.
 Определено съм доволна от лавината, която повлече решението му да изпрати Мартин в другото племе. Интересно ми е и чакам всеки следващ епизод с нетърпение.

# 941
  • SF
И на мене ми е интересно. Снощи щях да правя нещо важно и да гледам предаването по-късно на запис.
Отказах си важното нещо, за да си го изгледам "в реално време" с вас.

# 942
  • София
Не мисля, че е златотърсачка, защото тя има повече пари от него. От години е от актуалните и в топ листата по брой участия и хонорари.
   Е те всички имат участия и хонорари, но всички си търсят спонсори..Да не споменавам в коя фамилия се беше намърдала и с каква цел...

# 943
Не следя живота на фолк-певиците, но съм с впечатление, че футболистите много си падат по тях и си ги мерят. Желани моми са, някои от тях с по едно-две деца. Мартин е син на майка си, посредствен покерджия и по-логично ми идва, че той се е омотал като златотърсач около нея.

# 944
Тези обвинения имат само един отговор, знае го всяка агитка "Съдияяята, съдияяяята, съдията..."
Нарушенията са част от спорта. Гледали сме ги всякакви, гледали сме гол с ръка от Марадона, по ягодите.

Общи условия

Активация на акаунт