💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 790
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 915
Ама и Марто е егати злобара – удря Момчи там, където ще го заболи  най-много – честта, честната игра, образа който гони на смел и справедлив войн на арената. Злобарко и там има стратегия. На принципа – където мине Мартин трева не никне.

# 916
  • SF
Първо, не мисля, че Мастагарков изведнъж се е сетил как Момчил "мами" на битките. Било му е припомнено от редакторката. Тъй че са ми напълно излишни тези камъни, които се хвърлят по него. Той е просто пешка. Както и всички останали.
.....

На стопанството всички набиват краставици и плодове от градината. Неделчо даже спомена, че си е ял круши направо пред стопанина.

Мастагарков отново го измънка това с маменето. Редакторите много им подават реплики. Първо, че всичко, което гледаме е възстановка. Който, каквото прави, в един момент трябва да се съберат около масата/огъня/в спалнята и да разнищят темата на деня. В случая е било да си поговорят за Момчил и шансовете на Теодора в игра с него.
Когато всички мълчат, редакторите започват като интервю на синхрон: ти виждал ли си го да мами? - Ми, мрън, мрън, май не. - А когато се въртяхте с въжетата? - Е, тогава май да, май стъпваше с крака.
И на нас ни излъчват: Да, стъпваше с крака.
Но някак не беше убедителен, а в характерния си стил го измънка.
И понеже редакторите са интриганти, на Момчил му беше предадено, че Мартин и Мастагарков са разказали на цялото племе как той мами.
Ей такива каши.

А за плодовете в градината си е решение на продукцията. Възможност за наказания, за да става по-интересна играта. Много му пука на стопанина за няколко круши и две краставици. То все някой трябва да му я бере тази градина. Защо да не почерпи работниците си с 2 домата за салата. Вероятно с радост би го направил.
Неделчо и той голям пробив направил. Ял ябълка пред стопанина.
Ама те с Туджаров нали Алманах на стратега ще издават... И двамата стигнаха до никъде, но са велики стратези и комбинатори. Simple Smile Неделчо с многото стратегии и ходове игра с Мани. Simple Smile

# 917
  • Sofia
Цъка му акълът на Мартин и веднага захапва, няма празно при него. Всички са "мамили" по малко, когато са имали тоя шанс, то затова е нелепо да хвърлят камъка по другия. На първо четене се сещам за Благо и очилата.
Обаче на продукцията им е добре дошло за нова драма и те така...
Допълвам се, че да, съвсем спокойно може и от редоктор да е тръгнал тоя рефрен. Даже е по-вероятно.

# 918
Сега си обяснявам нервността на Мартин на реката. Постоянното треперене с крак.
Дано да е доволен от славата, която получи и ще получи след предаването. Аз лично няма да го запомня с нищо добро.

# 919
Иронично е Емануела да избухва срещу медийното присъствие на Мартин, защото точно тя го примъкна на екран в брадъра и го презентира тогава с ореол. Така че чак сега да се възмути за примера, който давал и легендата му какво е постигнал в живота, е след дъжд качулка и няма какво да го играе разобличителка като сама го е правила популярен.
За лошия му пример да не се тревожи толкова, зрителите и без нея го преценихме като участник, вкл.прехвалената му социална игра. Нейното мнение не ми влияе, защото е закъсняло и с лични мотиви, много близки до описанието, което тя дава на Мартин.

# 920
Като стана дума за стопанството, тоя стопанин на ИВ ли разчита за работна ръка, та всичко било буренясало? Мухлясалият ориз си е решение на продукцията, ама плевели, бурени и пр.? То си е трябвало и да се бере, и да се полива по време на "безстопанствения" период в играта.

# 921
  • SF
Благо може и да го е казал съвсем добронамерено и без намерение да очерни Момчил, но първо не се изрази правилно, второ що пък трябваше въобще да го споменава и трето - вЕрно ли не съобрази пред кого го казва и как ще бъде интерпретирано? Направо им даде коз в ръцете.

Ех, Благо, Благо... читав си като човек, но никак умен, сори.

Подстрекават ги да говорят. Това преди всичко, преди игри с вериги, с плуване, с територии, е телевизионно предаване. Не може кадър, в който всички се гледат и мълчат, без зрителят да знае защо мълчат.
Личеше му на Мастагарков, че темата "кажи дали Момчил мами" не му е приятна. Разговорът може да е продължил 20 минути, в монтажа влиза една. Разговорът може и цял ден, и цяла нощ да се върти - не е заснет. Сядат и го пресъздават за минутки. От които се взима само една мъничка част, колкото да има сюжет.
Участниците си говорят за коли, жени, семейства, дрехи, марки, стари случки, за всичко. Но то няма връзка с Игрите и не се излъчва. А и не се заснема в реално време, защото такъв е форматът.
Също вярвам, че Мадагаскарков тръгва добронамерено да говори нещо, просто за да не е аутсайдер, който ги избягва напук, а се получава мрън-мрън. Казва по 2 думи, колкото да им каже нещо. Не му идва отвътре да си приказва с тях пред камера. Но трябва.
И Рълев мляска и дъвче думи пред камера.
Само Тета Виолета и Мартин се чувстват добре, лапнали микрофона.
Затова има и най-много синхрони с тях.
Синхрони се снимат с всички участници, но много от тях не казват нищо. Няма нищо за излъчване.
Много от тях повтарят едно и също: битката беше изморителна, хареса ми, радвам се, че победихме. И следващият синхрон е същият: битката беше изморителна, много ми хареса.... И пак същият, и така нататък.

# 922
Мартин само всява смут и раздор. Където и да отиде, около него всичко става отровно и то моментално.

# 923
Момчиле, Теодоро, готови ли сте за битка???
Иване, Виолето, вие за Денислава ли играете? Дениславо, ти гледала ли си филма "Да спиш с врага си"?
Предпочитам да няма такъв тип обръщения, ако ще да е най-правилното. Звучи смехотворно. Някои неща просто трябва да изчезват и да се заменят с по-подходящи/приятни.
На тази въртележка ВСЕКИ си помагаше с крак! Какво се очаква да направиш, ако инерцията секне и спреш да се въртиш? Да си стоиш горе и да искаш 2 минути наказание ли?
Не съм изчела още всичко, не знам дали е коментирано, ама забелязахте ли, че Момчил пред сините каза, че само Мартин го е обвинил в мамене, при положение, че Теодора ясно заяви Мартин и Благо. Дали искаше да предпази Манатарков от още обиди или искаше да предпази себе си от изявления тип :Аз нали ти казах?

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:10 от MegaMeg

# 924
Лелее, вижте сторитата на Емануела за Мартин 😲 🧐

Скрит текст:

На Мартин поведението си е точно на агресор ,не на стратег както се опитват да ни убедят Неделчо и Туджаров ...

Тази злопаметност, която показва (Мастагарков и Дунев, кой какво бил казал за него в началото на сезона, той наказва седмици след това, Теодора за "давенето в реката" ) , не издава стратег, а съвсем вътрешна потребност да отмъсти. Както и цинизмите, с които обижда, като си изпусне нервите.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:24 от cool_style

# 925
  • София
Пфуу, Белият зъб оказа и нашата хубава темичка. СлабЕ, вади успокоителните!

# 926
Да, Слабе, докато не си тръгне Марто е добре да минем на ирландско кафе. По-силничко.

Емануела как ги реди без да се повтаря. Едва ли е измислено това, което пише. По-скоро е поукрасено, но в основата има верни твърдения.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:28 от LadyCharming

# 927
На тази въртележка ВСЕКИ си помагаше с крак! Какво се очаква да направиш, ако инерцията секне и спреш да се въртиш? Да си стоиш горе и да искаш 2 минути наказание ли?

Уточниха, че имаш право да забутваш с крак само ако спреш да се въртиш.  Момчил, а май и други си помагаха без да са спрели.  В общи линии пълни глупости, времето за въртене в тези игри оказваше точно никакво влияние върху крайния резултат.

# 928
Само че заради онази страница всички се бяхме вторачили колко и как мами Момчил. И реално такова нещо нямаше. Дискутирано е доста. Така че не се получи тази линия
За Мартин- Емануела "говори" сега вероятно защото е видяло нещо, което я е тригърнало, жегнало на екран, или просто като предупреждение към такива като Денислава, дето се прилепят към "милионери" и "лидери".

# 929
Всъщност ние не знаем дали някой е мамил или не. Както не знаехме за доматите и краставиците, или за телефона. Знаем това, което продукцията ни разреши да видим и да правим догадки. За нарушенията- има място да се търси отговорност, ако продукцията беше идеална. Но тези "нарушения" се ползват за интрига, правилата се менят в движение. А като кажат "наказание" и ми се отщява да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт