💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 825
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 900
Ванката точен както винаги:

# 901
  • София
Как помните битките от минали сезони, кой от кого на какво отпаднал...
Мартин явно доста е жегнал с нещо Емануела, за да го плюе така. Не че не виждаме сами какво лекенце е той.
Теди беше силна за мен, въпреки че стоеше в миманса. Имаше своя шанс и сега, но Момчил успя да се събере. Със сигурност съм пристрастна, но си е чудно момчето. Все така да е.

# 902
Денислава,Денислава, стратегия било нейната коалиция с Мартин, заради маминка, заради страха от този отмъстителен човек, да живее саможертвата!

Според мен малко прекали със самопризнанията Денислава. Трябваше да е по-обрана и лаконична. Сякаш всички там вече са убедени, че Мартин е свършен и е вън от играта. Само, че обединението е само след 1 седмица. На мястото на Денислава щях да си мълча или поне да не изпадам в такива откровения пред 6 човека.

# 903
Най- тежките капитански изиграни от жена са дърпането на варели в клетка на Миленка в с3 срещу Стоян и Бобката и на Зори в с4 при отпадането на Валери. Аз други не помня. Ама в повечето случаи капитанските са повече за кардио или за ловкост, което е грешка според мен след като са за големи предимства или елиминационни. А и са с най- малко рейтинг, добре е да си преосмислят стратегията сценаристчетата и да ги направят по- тежки и многокомпонентни.😉😁 Примерно и двете капитански на Рълев бяха интересни за гледане и сравнително тежки трасета.

# 904
  • Буркина Фасо
снощната също беше И елиминационна.
отделните игрички бяха за деца

Може и да бъркам, припомни ми коя капитанска е била силова, вериги, а - у. Наистина не си спомням такава.
къде съм писал за такава капитанска?

# 905
  • София
Сега изгледах какво е казал Благо. Той според мен не може да се изразява добре, а и в случая не му остана време да обясни щото Мартин само това чакаше и взе думата...
Та аз продължавам да си го харесвам Благо.

# 906
  • Другата България
Денислава,Денислава, стратегия било нейната коалиция с Мартин, заради маминка, заради страха от този отмъстителен човек, да живее саможертвата!

Според мен малко прекали със самопризнанията Денислава. Трябваше да е по-обрана и лаконична. Сякаш всички там вече са убедени, че Мартин е свършен и е вън от играта. Само, че обединението е само след 1 седмица. На мястото на Денислава щях да си мълча или поне да не изпадам в такива откровения пред 6 човека.
Затова всички, които са в момента в синьото племе, ще си тръгнат преди Мартин, и в това съм сигурна.
Без Момчил и Мастагар.
И Денислава като Благомир - няма мисъл, няма смисъл. Празно.........

# 907
  • София
Да, Денислава хич да не се беше обаждала, нищо не е взела от майка си.

# 908
Сега изгледах какво е казал Благо. Той според мен не може да се изразява добре, а и в случая не му остана време да обясни щото Мартин само това чакаше и взе думата...
Та аз продължавам да си го харесвам Благо.

Благо може и да го е казал съвсем добронамерено и без намерение да очерни Момчил, но първо не се изрази правилно, второ що пък трябваше въобще да го споменава и трето - вЕрно ли не съобрази пред кого го казва и как ще бъде интерпретирано? Направо им даде коз в ръцете.

Ех, Благо, Благо... читав си като човек, но никак умен, сори.

# 909
Аз харесвам Момчил и от всички хубавци останали в играта симпатизирам на него и на Мастагарков, но принципно не е ок хитреенето по време на битките. В това отношение съм съгласна с мрънкането на Мартин и Мастагарков. Сигурна съм, че Момчил щеше да побеждава и без да нарушава така правилата. Тъпото в поведението на Мартин и Мастагарков обаче беше, че не го казаха, защото са чак толкова възмутени, а защото осъзнават, че Момчил е страшно труден конкурент и ако излязат срещу него са "чао".

# 910
  • Sofia
Ооо тая сутрин и палачинки! Слабе, по колко гроша ги даваш Stuck Out Tongue Winking Eye

Сините много бързо сякаш го отписаха Мартин. Голяма грешка. Като че само Момчил си имаше едно наум и даже го спомена, че Мартин има шансове да се намърда по-стабилно при червените и да не е бушон. Никакъв пътник не е... уви.

# 911
  • София
Изтрит е дори коментар със съдържание "Всеки гледа ситуациите през различна призма". Joy
Това всъщност прави интересни дискусиите, но непрестанното докладване на мнения, които не са по вкуса на определени потребители, убива дискусията. После да не се чудим защо вече не се пише. Wink
Затова и от части се отказах да пиша. Но все пак ще отбележа няколко неща за епизода вчера. Поздравления на Момчил - за това, че реалистично преразказа битката и не спести, че Теодора се е справила добре и дори е имала шанс за победа. Докато Мартин беше при сините, в племето цареше раздор, отиде при Гладиаторите и там започна да пръска отрова и да обижда и да ги обвинява, че не си казвали нещата в очите. За него, за да е истинско едно племе, то те трябва постоянно да спорят очи в очи. За мен общият знаменател е ясен, и не е Виолета. И всичко е разказано през неговата изкривена призма. Не просто вчера, а от началото на сезона. Когато каза на Рълев, че било логично Виолета да се заобиколи с по-слаби съюзници (като Теодора и Рълев Joy), а не с някого като него (Мартин), физически ме разсмя. На Мастагарков се подиграваме, че няма реална преценка за себе си, но и емануеленият мъж не е много на център. Поздравления и на Теодора за представянето в последната битка, за мен тя беше релативно силен участник, като слаба страна определям плуването ѝ, и на пъзел не се е изявявала. Факт е, че в настоящия топ 11,  тя и Мартин са по-слаби от останалите, макар че като атлет за мен тя е по-добра.

# 912
Как помните битките от минали сезони, кой от кого на какво отпаднал...
Лесно - не помним други неща като например пин кода на дебитната карта и крайният срок за плащане на тока. Приоритети! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не е окей да се мами по време на игра, ама затова си има продукция да следи и наказва. Но те са се съсредоточили да броят ябълките на стопанството и нямат възможност.

# 913
  • София
Той и Момчил това с маменето не се съобрази пред кой го казва, че после му се наложи да се обяснява.
В едно такова затворено пространство може да се случи да изпуснеш някоя фраза.

Друго е обаче речта на Денислава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 914
  • София
Чест му прави на Момчил, че честно и открито си призна, че е спечелил на косъм и за малко Теди да победи. Един арогантен човек не би го направил.

всъщност Теди беше мнооооого далеч от това да победи, защото на топчето бе трагична и до утре нямаше да го вкара. А както и Момчи каза преди битката трасето не дава предимство на мъжете и не бе нищо особено, Мирела предния сезон се справи по добре от Теодора, всичко зависи колко бързо ще забиеш гредата на стойката, малко и късмет се иска при хвърлянето, освен точност и техника.

Абсолютно. Тя беше по-добра на гредите, което не е малко, Момчил хвърляше с по-голяма сила и няколко пъти показаха как гредите му отскачат от точното място. На топчето, Теди не беше минала дори първия кръг, когато той вкара, но имаше съспенс,  признавам. Добра битка. Успех в живота, Теди Heart

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 14:56 от January_

Общи условия

Активация на акаунт