💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 825
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 885
  • софия
Брутро, разсипвам кафето. Днес бонус палачинки.
 То хубаво някой му го е припомнил на Влаго, но изборът да го спомене си е лично негов. Иначе брат ще рия за теб на терена...
DorianaS, много ми хареса коментарът ти. Абсолютно това са и моите мисли.
 Марто, че не е цвете за мирисане е ясно, но и това на Емануела не ми се вижда много ок. Страшно отровни отношения има между тях. Дано намерят мир.

# 886
Краси би трябвало да е благодарен, че дядо Коледа в лицето на Момчил, го върна в играта и му махна дразнителя и да е малко по-скромен и разбиращ.  Не да тържествува и ехидничи, не му прилича, не го е заслужил той. Дениславав впоследствие се сдуши с Марто, както прави в последния епизод и майка й, но след изгонването на майка й тя рабираемо беше разстроена и да играе с тартора беше единствената правилна стратегия. Дунев беше пътник без Момчил и не му прилича да съди, но пусти комплекси.
Момичл е чудесен, но по-добре да остави делата му да говорят вместо сам да се хвали. Олеква с това "най-великият съм".
Абсолютният победител, дори и да не вземе 100те хиляди, е Мартин.  Всичко в тази игра се върти около него. Умен, съобразителен, забавен, а това, че и което Емануела е писала за него, си е чист пиар и за двамата.
Представете си играта без него, всички мълчат кахърно и проронват по някоя сълза. Я батко и татко навън, любимия ни липсва, Рълев подсмърква нещо незначително и неразбираемо, и само провикванията на Момчи, че е най-великият, цепи мрака  ...Мартин им направи играта. Вероятно ще се вихри в Нова по всички предавания, а другите ще му дишат праха. Не съм му фен.
Относно диалектите, все едно са на селски събор. Дори хора, доказано владеещи правилен български, рязко свъртат към шопски, по-намахано и тежкарски ли им звучи...
Не мога да разбера защо Мастагарков го направиха на Мазнярков, не виждам нищо такова.

# 887
  • София
Благо според мен в свой стил е решил да помогне на Теди, да ѝ даде съвет как да играе. Не е мислил, че хвърля камъни по Момчил, а Мартин само това и чакаше. Толкова си може момчето Grinning.

Интересното е, че Момчил пред сините разказа само какво е говорил Мартин. Не спомена Мастагарков.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 08:57 от лято!

# 888
Ех Блажко, ех Мастагарков, пак оплете конците. Сега си отряза пътя и към Момчил при обединението. Амиии, не е много умно това момче, че не ми се ще кажа какво е.
Дениславка с недокатарзис. Да, трябваше да заиграе с Мартин, това беше верният ѝ ход, ама пусто много ѝ хареса да е прицесата му, много кеф изпита да добавя още излишни съчки в кладите на нарочените, направо ѝ светеха очичките, като им сипва не с черпака, ами с кофата.
Рълев - седи, слуша как най-слабата  е Теодора и преглъща на сухо, че не върви да каже "не, най-слабата в момента и от доста време насам е Виолета".

# 889
  • софия
При Благо "не е мислил" е основното.
 Мъдро постъпи Момчил, като насочи прожекторите само срещу Марто. Те Мадагаскарков си го недолюбват изначално, няма нужда още да му сипва. Той се справя и сам да се омазва пред другите.

# 890
  • Буркина Фасо
колко голяма разлика м/у  тази капитанска битка и др. битки  м/у мъжете.
то не бяга вериги на врата, 80 кг гуми, 300 кг бали, варели ...  дори тези м/у жените, които ще влизат в следващите сезони бяха по-тежки.

# 891
Денислава,Денислава, стратегия било нейната коалиция с Мартин, заради маминка, заради страха от този отмъстителен човек, да живее саможертвата!

Ха-ха-ха-ха 😂😂😂😂

Е, няма такава мазна филия ( както майка й обича да квалифицира хората), милата не може да запомни какви глупости е говорила преди 1ч, а именно че не няма проблем да я номинират и да ходи на битки, тя е Жената Войн, не се крие зад чужди гърбове,нееее, просто самите мъже (Мартин и Мишо) джентълменски не й дават да ходи да се бие 🤣🤣🤣

Ама,нали мама каза,че е уникален стратег Денито и тя сега потвърждава, щото иначе лъсва очевидното - на приказки е силна, ама на действия хич я няма.

На масата едва ли някой повярва на този нейн етюд,даже и Мишо се чудеше къде да се дене от неудобство да слуша тези дивотии.

Да не се прави на голяма актриса Денислава, не й се получава, малко е късно да се реабилитира пред зрителите.

П.п. Една вметка - Денислава физически е чудесна, представя се на ниво в битките, това не го отричам и точно заради тези й способности ми е смешно,че се хвана за Мартин да я пази,при положение че и сама можеше да се опази достатъчно добре и да не се излага с тези оправдания сега.

# 892
  • софия
колко голяма разлика м/у  тази капитанска битка и др. битки  м/у мъжете.
то не бяга вериги на врата, 80 кг гуми, 300 кг бали, варели ...  дори тези м/у жените, които ще влизат в следващите сезони бяха по-тежки.

Нормално, едните са капитански, другите елиминационни.

# 893
  • Буркина Фасо
снощната също беше И елиминационна.
отделните игрички бяха за деца

# 894
  • София
Ще се върна назад да прочета, но първо ще изкажа възмущението си от играчите /повечето/ след снощния епизод. Мастагарков бързо забрави как Момчил го подкрепи на битката с плочките, всъщност напарво я спечели, и най-изненадващо го обвини и натопи, че мамел! Този човек, освен че е безхарактерен, е и неблагодарен! Направо съм в шок от него и се чудя на глупост ли се дължи тази изцепка, на какво ли друго...
Следваща предателка Денислава - не разбрах Мартин пистолет ли й опря в главата, че да играе с него, защото тя го изкара точно така. Милата, мълчала геройски заради майка си и щяла да отмъщава в подходящ момент /нещо такова ми се счу/. Пълен смях!
Оряшкова и Виктория - бързо започнаха да правят мили очи на Момчил, че да не бъдат номинирани. Явно и те забравиха за задругата с Елвиса.
Дунев цъфти и прелива от щастие, явно е сигурен, че "командва парада"
Цялото Синьо племе с радост избира Момчил за капитан и си отдъхва, защото битката може да е елиминационна. Невероятни са направо!

В Червеното племе Мартин и Мастагарков захапват Момчил, че мамел и Стрина веднага подема рефрена и раздухва историята колкото се може повече! Рълев геройски мълчи, но накрая все пак се съгласява, че Теодора е най-слабото звено /явно Виолета не е/. Самата Теодора може успешно да конкурира Агънцето Багънцето в своите прозрения!

Стискам палци на Сития лъв, няма да му е лесно, очеизвадно!

# 895
  • софия
снощната също беше И елиминационна.
отделните игрички бяха за деца

Може и да бъркам, припомни ми коя капитанска е била силова, вериги, а - у. Наистина не си спомням такава.

# 896
  • Някъде там...
Миналата година Генчо отпадна на капитанска от Евгения. Късо трасе, на което не може да се натрупа преднина на физическата част. И пъзел. Та хич не са лесни капитанските елиминационни. На обикновена елиминационна Генчо щеше да я отнесе Жени.
На вчерашната битка пък миналата година Мирела също доста изпоти Алекса. Евентуално де, нали са я презаснемали впоследствие...

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 09:26 от Жабче

# 897

Може и да бъркам, припомни ми коя капитанска е била силова, вериги, а - у. Наистина не си спомням такава.
Наказателната, дето трябваше да е и капитанска, ама суперМарто се ската и прати Блажко да отсрамва старейшините.

# 898
  • Другата България
Добро утро и от мен с тази снимка, която откривам чак сега, но и епизода /съботния/ не гледах, и социалните мрежи позанемарих. Можел и да се усмихва интровертът му с интроверт ...../тук е момента да отбележа, че и Рълев има хубава усмивка/ Stuck Out Tongue Winking Eye

Снощният епизод не гледах, нямам и намерение да го правя. Прочетох ви, попрехвърлих и във ФБ, и картинката ми се изясни. Всичко, което се  е случило аз го очаквах, дори миналата седмица коментирахме, че този образ на герой, който градят от продукцията няма как да не се срине в един момент, или поне да се направи опит за това. При тях нищо не е ей така, “случайно“. Случайностите са в реала, а в този виртуален НЕреал има всичко друго, но не и случайности. Тук е момента да отбележа и по-скоро да кажа : Браво, Теди! Heart Остана моя фаворитка при жените до последно, много добро представяне на терен, с недостатъчно добра социална игра, и с “нещастието“ да има устата сестра. Въпреки това излиза с позитиви от въпросния сериал, именно защото беше незабележима, за който няма очи да я забележи.
За Мастагара дори не ми се пише и не ми се коментира. Поведението му на въртимишок с всеки и всички само за да е харесван и удобен от ден едно Blush ми е най-анти, след това на Дунев. Такива “мъже“, тип манекени, без мисъл и смисъл, без позиция и мнение, без заявено мъжко присъствие никога не са предизвиквали какъвто и да е интерес. Мъже без присъствие. Една хубост и сила на арената и в битките, и? Поведение на льольо, който е съгласен да го обиждат, да го подмятат, да се моли и подлага на всички само за да не тропне по “масата“ като мъж и да заяви позиция, щото някой нещо нали, може да си помисли за него....цъ. Предпочитам “фитили“ като Крум, “измамници“ като Момчил, “стратези“ като Рълев, дори “агресори“ като Гатьо. Но нито един от тях не предаде най-близкия си човек в сериала, докато Мастагар се кълнеше на Момчи, че ще оре и жъне с него по и на арената, когато Момчи му спаси з@дник@ в онази битка, когато само той го защитаваше, когато трябваше да има близък човек до себе си, и сега седнал да обяснява на Теодора да внимава, щото Момчи мами! Опитах се да разбера ЗАЩО, единственото ми обяснение да му е подсказано, ама колко да му е подсказано?
Много пъти съм писала - когато гледаш да си удобен на всички, ставаш НЕудобен за самия себе си. Дано поне приходите от рекламите и договорите с модните къщи, на които е станал лице след формата, си струват “известността“. За мен беше и ще остане господин никой.
А Мартин....си е Мартин. Той не се влияе от обстоятелствата, не зависи от тях, дори в определени моменти е извън тях. Той просто ги създава.

# 899
Хареса ми играта снощи, Теди имаше шанс и се надявам, че като е гледала епизода, е останала доволна и от отзивите на Момчил за нея пред сините. Струва ми се, че неговият разказ за битката надъха повече жените от всички амазонски лозунги, защото им даде надежда, че имат шанс за финал. Иначе отдавна им бяха угаснали очите и дори Денислава почна да не я свърта от страх след преместването на Мартин. Сега се надъхаха, че при определени игри могат да се докажат и защо не да победят.

Общи условия

Активация на акаунт