💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 799
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 870
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мастагарков не го разбирам защо е такъв мухльо когато го нападaт. Толкова е дразнещо поведението му.
Много хора победи и прати да си ходят. Казваш им "Аз достатъчно пъти се доказвах в битките.Излизам и мачкам. Ако не сте с мен ,сте срещу мен и ще се изправите на дуел срещу мен".
Точка по въпроса.
Какво им се мазни,какво им се моли да са коалиция... Rolling Eyes

Емануела хубаво го е подредила.Сигурна съм,че всичко,което казва за Мартин е истина.С нейните си думи(леко преувеличени),но истина.

Момчил за малко да си ходи днес.
Играта ми се стори много лесна, да не кажа най-лесната и елементарна досега.

# 871
Изобщо не съм съгласна, че Момчил е арогантен, понеже един такъв човек нямаше да си признае, че е бил на косъм от отпадане. Чест му прави, че каза истината - Теди наистина за малко не го победи.
И тия мижави 50 гроша, дето му дадоха, са си жива подигравка, ама това е друг въпрос.

Друг ама много важен въпрос. Подиграват се с когото си искат (а с нас през цялото време).

На Теди всичко ѝ разбирах, а не съм от Варненския край. Предполагам някои хора са по-чувствителни към диалекти, други по-малко. Действително тя с нищо никъде не се изложи.  Както винаги повтарям - човек колкото повече говори, повече може да се изложи. Мирка вървеше много добре миналата година, докато не почна да говори.

Марто може да е алкохолик и всякакъв както го е подредила Емануела, но действително не помня някой друг с такива добри анализи. Разбира се той е студен и циник и много пъти пресоли манджата с персонални обиди към други участници.

И сега стигаме до едно много важно логическо противоречие. Как така, най-добрият стратег, манипулатор и разбирач изпадна в тотално заблуждение относно "неговите хора" които уж го чакат и едва ли не обичат.
Дали защото в реалния живот никога не е бил матиран?
(По-невероятна хипотеза би била, че всички гениални анализи са подсказани от продукцията, което лично мен ме съмнява)

# 872
Аз също вярвам на казаното от Емануела. Мартин така здраво се изложи с участието си, че по-добре да не беше влизал. Оказа се изключително злобен интригант, със садистични наклонности, на който му доставя удоволствие да издевателства над по-тихите и свитите.

Между другото двамата с Мастагарков вече не се следват в Инстаграм.

# 873
Добро утро и за феновете на Момчи елиминатора  Simple Smile

# 874
  • София
Като са толкова важни и ценни, защо са ги кръстили ГРОШОВЕ (грошът е дребна и незначителна монета), а не ЖЪЛТИЦИ (златни монети)

Това го отбелязахме вкъщи още като ги измислиха тия "златни грошове". Златни са били жълтиците, ама нА, хем толкова са си направили проучване, хем им звучи по-оригинално, та съчиниха нова валута.

Правописът и изказът на Емануела са оле-мале, но ѝ признавам, че използва правилно "уви". Grinning Какво се разпени баш сега? Чак на алкохолик не ми мяза Мартин, но може би защото още е млад. Явно доста се е напатила във връзката им. Интересно е това за "милионерството" му, язък за "жертвите" на Дени, дето му стана дясна ръка и съквартирантка, щото я било страх да не отпадне, видиш ли.

# 875
Аа, не е така за Рълев. И грошове взе с двата гласа, май 100. А и гласовете му са Саби на спасението, тоест скрити и няма да го изтипосат като Мастагарков. Да не говорим при залозите как му дадоха имунитет. А Момчил засега е с едни 50 гроша и групови облаги.
Да, някак си затвориха/скриха тази линия … само Крум дето се усъмни и си замина от играта !!

# 876
Чест му прави на Момчил, че честно и открито си призна, че е спечелил на косъм и за малко Теди да победи. Един арогантен човек не би го направил.

всъщност Теди беше мнооооого далеч от това да победи, защото на топчето бе трагична и до утре нямаше да го вкара. А както и Момчи каза преди битката трасето не дава предимство на мъжете и не бе нищо особено, Мирела предния сезон се справи по добре от Теодора, всичко зависи колко бързо ще забиеш гредата на стойката, малко и късмет се иска при хвърлянето, освен точност и техника.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 08:06 от ТикТак

# 877
  • Bayern
Лелее, вижте сторитата на Емануела за Мартин 😲 🧐

Скрит текст:

На Мартин поведението си е точно на агресор ,не на стратег както се опитват да ни убедят Неделчо и Туджаров ...

# 878
DorianaS няма лошо да правят баланс между племената, но не може на един да предлагаш саби на спасението, а на други просто да им дадеш едни 50 гроша или 2 допълнителни безполезни гласа. Всеки индивидуален играч, трябва да получава същите награди иначе го прецакват. Да, Момчил има 200+ гроша, но той си ги е заслужил, защото е бил на най-много битки. Другите участници е редно да помислят стратегически дали искат да му пълнят джобовете и това си е за тяхна сметка.

Редно е това, което предложиха на Крум, да го предложат на всеки или ако не това, поне някакво друго "скрито предимство". Сега на Момчил като нищо Ралица ще му даде да си купи един имунитет за всичките му грошове и накрая ще остане без нищо. Това си е чисто прецакване. Или да слагат нормални цени, за да може тези грошове да се използват като хората или поне да дават еднакви предимства на всички. Да се предлагат сабите на спасението на всеки докато не ги вземе някой и след това същото с другите предимства. Може и да преценяват кое предимство да дават според ситуацията, но е редно да предлагат по нещо на абсолютно всеки и всички лични предимства да са равностойни за всички. Т.е ако на Рълев му предложат 200 гроша и предимство, същото трябва да предложат и на Момчил.

# 879
Емануела за Елвиса:

# 880
Арогантен е Марто, отделно злобен, завистлив, злопаметен и мнооооого отмъстителен.
Момчил демонстрира остър ум, който използва по предназначение, а не за интриги и подмолни игри. Има отлична физическа подготовка, борбен и последователен в думи и дела. Много одобрявам точно хора с такива качества да имат самочувствие, защото в живота сме се нагледали на некадърници и мързеливци, които с всякакви средства драпат до служби и пари.
Браво, Момчил! Имаш самочувствие и с право го демонстрираш! Не се оставяй някой с голяма и злобна уста да опитва да те унижава и да омаловажава качествата ти на знаещ и можещ млад човек!

# 881
  • При семейството си
Хубаво го е “разкрила” Емануела.
Тя май винаги си е била цапната в устата, но някак си искрена.
Мартин го “разпознах” като любител на чашката при един от скандалите на Резиденцията.

# 882
Аз ли нещо се обърквам...имам спомен,че тук преди време се постваха скрийншотове как Емануела подкрепя Мартин...? А сега избухнала така...не че не и вярвам- напротив!

# 883
Първо, не мисля, че Мастагарков изведнъж се е сетил как Момчил "мами" на битките. Било му е припомнено от редакторката. Тъй че са ми напълно излишни тези камъни, които се хвърлят по него. Той е просто пешка. Както и всички останали.
Второ, "маменето" на Момчил си е зададено в сценария на сериала още от самото му начало. Има го дори във визитката му. Крайната цел е ясна - скандаУ и генериране на коментари.
Точно както с наказанията за телефона и за краставиците. Телефонът на Ситнилска не е нито първият внесен, нито единственият, нито (най-вероятно) ще е последният. На стопанството всички набиват краставици и плодове от градината. Неделчо даже спомена, че си е ял круши направо пред стопанина.

# 884
  • Някъде там...
Капитанските битки са много по-къси като трасе, отколкото елиминационните или поне в повечето случаи, ако са мъж и жена. И в това отношение винаги могат да предложат изненада. По късото трасе не може да се натрупа голяма преднина, особено ако има елемент с ловкост и/или късмет. И ако накрая има също такъв елемент, винаги може да се стигне до неочакван край.
За мен Теодора трудно щеше да се справи с топчето на финалния елемент, но винаги може да има доза късмет. Така че добре бяха подбрали битката.

Общи условия

Активация на акаунт