💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 861
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мишито забрави Grinning не че с нещо се запомня Grinning
Вярно, че някой липсваше. Значи отива към Дени. Бая народ станаха, но грошовете са при другите Grinning

# 526
  • София
Те Теди ясно,че си я сготвиха,но и старейшини ,начело с Дунев не направиха ли същото с Момчил?

# 527
  • София
Те Теди ясно,че си я сготвиха,но и старейшини ,начело с Дунев не направиха ли същото с Момчил?

Денката може, но Дунев грам не е помислил. Аз съм  доволна, довечера ще гледам лъвчето по телевизията Heart Eyes

# 528
Аз Рълев вече го зачеркнах от всякъде, а му симпатизирах. Да се обедини с Вила няма лошо, беше притиснат до стената и продукцията ги прецака няколко пъти с Радо. Добър ход направи и от бушон стана палач. Ноооо да се съюзиш с най- големият манипулатор в това предаване и то без изобщо да си притиснат до стената за мен е абсолютно недопустимо. Имаш два бушона и си изпращаш сигурен глас от коалицията и лесен за теб противник, а оставяш в играта Мартин, който много добре знаеш , че е лицемер и скандалджия и че има свита в другото племе. Двама източника вече са ти казали, че ги е предал а ти му стискаш ръката. Ееееее или си тъп или си използвач или си готов с цената на най- долни постъпки да стигнеш целта си. Което и да е от трита варианта на мен той ми падна в очите. Можеше и Мастагара да изпрати , ако толкова го е било страх да не се набълбочи с грошове да го беше дръпнал към своята коалиция и да стрелят по Мартин. А падне ли главата на змията и свитата му ще се разбяга , като уплашени пилци. А Мартин не е никакъв стратег, да не забравяме че той отдавна беше надигран и елиминиран. Просто повечето бели птици в предаването ги е страх от него или му се мазнят за облаги. Рълчо май ще е поредният подмазвач. Дано да греша, ама с вчерашният избор на капитан картинката стана пределно ясна. И то след случката с Радо... Фактите говорят сами.

# 529

Не, защото Момчи е фаворит сред останалите, а и изглежда той искаше да е капитан и дори се накефи. Неговото мото бе, че ако не може да отстрани друг играч на капитанска значи не заслужава да спечели, отделно би се върнал още по богат
Едно е да пратиш слаба жена при трима налични мъжаги, друго силен играч.

# 530
Интересно на Момчил каква поредна тъпотия ще му предложат ако победи Теди. 50 гроша, 2 гласа или вип вечеря за Мартин? Joy

# 531
  • София
Интересно на Момчил каква поредна тъпотия ще му предложат ако победи Теди. 50 гроша, 2 гласа или вип вечеря за Мартин? Joy
Или два хвалебствени синхрона от корделата JoyJoyJoy

# 532
Залагам довечера, че Момчил ще бие Теди.

П.с. Някой ако води статистика може ли да ми каже Момчил колко победи има?

# 533
Почувствах се замислена за Теди – твърди се, че е в немилост, защото сестра ѝ или тя самата не мълчали на хората от продукцията. Добре, да пренебрегнем факта, че трудно ѝ се разбира какво казва, поради лоша дикция, диалект и т.н., да пренебрегнем и факта, че на синхроните не казва нищо интересно и определено  има беден речник и да повярваме, че не ни я показват, защото продукцията си отмъщава. Тогава питам аз – защо не я видяхме в разговор с другите? Ако беше участвала в някакви дискусии, щяхме да я забележим, защото не вярвам да похабяват интересен материал, само защото Теди си е отворила устата. Нещо не ми се връзва. На повечето кадри тя седи и гледа лошо – с нищо не показа, че има самостоятелно мислене.

# 534
  • София

По сметки в другата тема 23, но на сайта на Нова от днес пише: 24

# 535

Легендата гласи, че ако почакаш 1-2 епизода, Ралица и Димо ще кажат официално Nerd

# 536
Аз пък не мога да разбера от кога стана престъпление да не си приказлив, аз познавам много способни и читави хора, на които думите с ченгел да им ги теглиш. Ами не е приказлива Теодора, той и Рълев и Момчил особено пък хич не е приказлив ,ама Теодора е нарочена за храстче. А и има хора ,които не влизат в конфликт, не е това тяхното. Това лоши ли ги прави.

# 537
Еее, в сравнение с Теди Рълев е бърборан, а Момчи има много точни включвания, нищо че са с по няколко думи.

# 538
Аз пък не мога да разбера от кога стана престъпление да не си приказлив, аз познавам много способни и читави хора, на които думите с ченгел да им ги теглиш. Ами не е приказлива Теодора, той и Рълев и Момчил особено пък хич не е приказлив ,ама Теодора е нарочена за храстче. А и има хора ,които не влизат в конфликт, не е това тяхното. Това лоши ли ги прави.

лоши са за риалити предаване, което трябва да е шоу и да забавлява, ако стоиш и мълчиш и само се пулиш и две приказки на кръст не може да вържеш естествено, че няма как да си интересен в това шоу. Теди с абсолютно нищо не допринася това предаване да е интересно, стои незабележима като интериор. Какво да и гледам.

Вчера епизода бе чакан с небивал интерес от всички само и защото Мартин влизаше в племе с Виолета и Мастагара, никой не му дреме за Теодора, никой не си пуска ИВ за да гледа Теди как минава по трасето, където дори не е и най-добрата сред жените.

# 539
Почувствах се замислена за Теди – твърди се, че е в немилост, защото сестра ѝ или тя самата не мълчали на хората от продукцията. Добре, да пренебрегнем факта, че трудно ѝ се разбира какво казва, поради лоша дикция, диалект и т.н., да пренебрегнем и факта, че на синхроните не казва нищо интересно и определено  има беден речник и да повярваме, че не ни я показват, защото продукцията си отмъщава. Тогава питам аз – защо не я видяхме в разговор с другите? Ако беше участвала в някакви дискусии, щяхме да я забележим, защото не вярвам да похабяват интересен материал, само защото Теди си е отворила устата. Нещо не ми се връзва. На повечето кадри тя седи и гледа лошо – с нищо не показа, че има самостоятелно мислене.
Е тя по принцип си е мълчалива  Теди. За какво да се обажда на скандалите на Мудеви или на дълбоко смислените разговори в племената. Мен лично не ми пречи диалекта и и в редките случаи когато я дадат да говори всичко и разбирам. И определено имаше няколко добри попадения. Но ние няма как да разберем как мисли , защото те първо не я дават, второ я изрязват и от обръщенията на отпадналите и трето в последните няколко седмици само скандалите на Мартин, жалването на Дунев и съскането на Вила гледаме. Те и Ситнилска и Васко и Пенелова и малкият Рълев и т.н. почти не ги видяхме. Ноооо ако плюеш ,като кобра или мрънкаш като малко дете веднага са те излъчили. И естествено задължителните синхрони на главните претенденти. Единственото изключение във втора фаза е Крум, но за него е нормално все пак беше главната опозиция на Вила и Рълев. А и е нагледен пример как физически и стратегически подготвен играч бива наигран от  уж " големите стратези" , да познаем ли за кой е реклама това !?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 18:11 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт