💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 892
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
На мен Теди ми е симпатична. Нито ми е фаворит, нито ми е най най, но е една от жените, които са ми ок.
Разбира се, ясно е за кого съм довечера Animal LionHeart
Дано им се откъсне от сърцето да му дадат някой гердан, брадве или каквото там... че още зор предстои.
Мн ми е мъчно като го виждам да куца.

# 541
  • При семейството си
Аз Рълев вече го зачеркнах от всякъде, а му симпатизирах. Да се обедини с Вила няма лошо, беше притиснат до стената и продукцията ги прецака няколко пъти с Радо. Добър ход направи и от бушон стана палач. Ноооо да се съюзиш с най- големият манипулатор в това предаване и то без изобщо да си притиснат до стената за мен е абсолютно недопустимо. Имаш два бушона и си изпращаш сигурен глас от коалицията и лесен за теб противник, а оставяш в играта Мартин, който много добре знаеш , че е лицемер и скандалджия и че има свита в другото племе. Двама източника вече са ти казали, че ги е предал а ти му стискаш ръката. Ееееее или си тъп или си използвач или си готов с цената на най- долни постъпки да стигнеш целта си. Което и да е от трита варианта на мен той ми падна в очите. Можеше и Мастагара да изпрати , ако толкова го е било страх да не се набълбочи с грошове да го беше дръпнал към своята коалиция и да стрелят по Мартин. А падне ли главата на змията и свитата му ще се разбяга , като уплашени пилци. А Мартин не е никакъв стратег, да не забравяме че той отдавна беше надигран и елиминиран. Просто повечето бели птици в предаването ги е страх от него или му се мазнят за облаги. Рълчо май ще е поредният подмазвач. Дано да греша, ама с вчерашният избор на капитан картинката стана пределно ясна. И то след случката с Радо... Фактите говорят сами.
Добре, де, как си го представяте Мартин идва в племето вчера и коалицията на Виолета/Рълев го прави капитан. С два решаващи гласа. Още повече, че те не знаят срещу кого го изпращат и дали ще му падне главата или ще вземе нечия глава той.
Че те щяха да ги съсипят от подигравки и коментари на Арената, и водещи, и другото племе.
Рълев предложи на Виолета в един момент да номинират Благо, Виолета взе решението, Рълев го подкрепи. Нейните мотиви, истинските какви бяха не е ясно, все пак тя играе и за друг човек, който можеше потенциално също да е капитан.
Освен всичко останало, Рълев в момента е основно фокусиран върху здравословното си състояние, иска почивка и възстановяване.
И какво, ако не бяха направили сега Теди капитан, Благо евентуално щеше да отпадне, остават той и Мартин да влачат племето, като на Мартин изобщо не му пука да го довлачи докъдето и да било и…отиват на 2 съвета. Теди нямаше ли да е една от номинираните на съвета или седмица преди обединението Рълев ще се втурне да спасява всички, рискувайки себе си.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:44 от Elpis

# 542
Сложната ми мисъл беше, че не ми се вярва да наказват Теди, защото много им се репчела. Ако ѝ имаха зъб, досега да са я сготвили като Цецо.
А, иначе нека си е мълчалива – хора всякакви.

# 543
Аз пък предпочитам да гледам тихата Теди , отколкото токсичните Вила и Мартин. За това и хората сме различни все пак, всеки различни неща смята за интересни, развлекателни, забавни...  Аз и затова спрях да гледам преди битките, спирам звука и чакам да почне битката.😉😁

А да , аз ако бях директно го закичвам Мартин с капитанството. Нека да си вземе два гласа , с моята коалиция плюс Мастагара , аз ще имам четири. Имам 110 гроша, Вила има 100, имам допълнителни саби ,лесно мога да придърпам партньорчето ми по легло, ако нещо се закучи. И отстрелвам друг мъж, доказан интригант и връзкар със свита. Дори и той да спечели още по- добре за мен една глава на старейшина е паднала. В такъв случай си оставам верен на хората и си разчиствам пътя си по малко по- достоен начин, пък нека да ми се смеят на арената. Макар, че ме съмнява да ми се смеят Момчи и Дунев дори можеше да ръкопляскат, а останалите бели птици не са ми важни.

# 544
А според мен бяха наясно кой ще е капитан от сините, направиха се на луди Рълев и Виолета, Мартин ги е светнал кой ще е  - като се знае как всички пасуват при сините, Мишо беше предната седмица, Дунев ходи на битки трябва да си почине ,остава кой -най-способния да ги води Момчил. Така че Теодора си я пратиха на заколение съвсем осъзнато. Това е по-малкия проблем, гади ми се че се опитват да си измият ръцете и смятат хората за глупаци. Теодора си е наивна ,или пък просто си приема съдбата стоически.

# 545
На мен Теди и сестра и ми бяха фаворитки от визитката. Проявиха страхотно чувство за хумор и самоирония. Не някакво шумно и забавно ,но ми се сториха интелигентни момичета. Има хора които не са себе си пред камера и връзват езика.Нищо не искам да кажа ,усещане . Уважавам диалекта на всеки регион в страната ни. Не бих се помислила за по - умна от някой, заради по изразен диалект.

# 546
Изтрит е дори коментар със съдържание "Всеки гледа ситуациите през различна призма". Joy
Това всъщност прави интересни дискусиите, но непрестанното докладване на мнения, които не са по вкуса на определени потребители, убива дискусията. После да не се чудим защо вече не се пише. Wink

Направих си експеримент и си докладвах мой коментар, ама явно съм случил на мислещ модератор  - коментара още си стои Smiley

# 547
Ми аз го разбрах Момчи, кво Grinning Не отпадам.
То и аз го разбрах, ама Мимето - тц! Пък беше по-важно тя да го разбере. Grinning

Е как да го разбере, като обърка равнините и оста около която върти;)

# 548
И аз не вярвам, че Теди е "наказана", защото се е отваряла на продукцията, но най-вероятно за нея е по-удобно да вярва в това, защото в противен случай ще трябва да обясни отсъствието си с това, че е скучна.

В това няма нищо лошо, не всеки човек е роден за това да бъде интересен по телевизията, даже са една шепа хора, затова и винаги оставаме с чувството, че едни и същи хора участват навсякъде. 

# 549
Единственият вариант Мастагар да не е на битка при червен съвет е ако си купи гласове. Или имунитет. Не помня какво има, не знам и каква цена ще му предложат, но и не вярвам да го направи. А може и да не му стигнат, Мартин, Вила и Рълев ще имат колко общо - 4? Значи Мастагар трябва да си купи и той толкова, за да станат неговите 5. Но ако се сети да го направи, то това ще го издигне в очите ми една идея повече.
А че Вила, Рълев и Марто ще го номинират, в това съм сигурна. Но ако Мастагар се спаси някак,  Мартин ще е на битка, просто няма кой. Ако така стане, и срещу него в петък е син съперник, то той така или иначе ще е жена - Виктория или Оряшкова, та Марто с някое предимство /спечелено от Рълев евентуално - не виждам кой друг/, си се връща с грошове като стой та гледай. Мдаааа, така някак ги виждам нещата.
Интересно ми е само ако Мастагар иде на битка кой ще му е съюзник. Трябва да е отново....Рълев. Blush
Попринцип си права, но Благо и да  харчи грошове за гласове и да се спаси няма на може. Той има 1 глас те 4 гласа с капитанството, а Благо има само 150 гроша за само още 3 гласа. Тоест няма как да се спаси стават 4 на 4 и те пак решават защото капитанството е там, така че Благо може да се спаси само с имунитет и то, ако му дадат на съмнявам се да му дадат.

# 550
Теди след излъчената реплика за Мартин, някой наистина ли вярва че е скромна и безинтересна ? Момичето е скрита лимонка , ако я провокират. Не знам дали само заради сестра и е всичко или колкото повече е далеч от прожекторите толкова по-малко фенове и по- малко интерес към нея, съответно по- малко слушатели след предаването. Бас хващам , че никъде няма да е поканена Теди, нито в подкастове.., при Гала или там където ги канят ще е с още някого ,следващ отпаднал например,  и на много малко въпроси ще я карат да отговаря. Евентуален скандал е задушен още в зародиш. Никой не може да ме убеди , че това е  защото е проста и не може да говори, особено след като слушахме повече синхрони от Ямболският Бек и мълчаливият Марто в с3.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 22:40 от Joy 05

# 551
  • SF
Само да не сглупи Мастагарков и да започне да пазарува гласове.
Да си ходи на битки и да си печели още грошове.
От другото племе ще му пращат Дунев. Кофти, защото Дунев е много силен.

# 552
  • София
Само да не сглупи Мастагарков и да започне да пазарува гласове.
Да си ходи на битки и да си печели още грошове.
От другото племе ще му пращат Дунев. Кофти, защото Дунев е много силен.

Не вярвам да е Дунев. Няма го Мартин при тях вече, а останалите няма шанс да останат на варианта ние всички срещу Дунев. Залагам, че, ако сините са на съвет ще е жена при тях или в краен случай Мишо.

# 553
  • SF
Ще останат на този вариант, защото им е удобен.
Те нямат друг, когото да пратят.

# 554
  • При семейството си
Теди не е единствената, която евентуално няма да бъде поканена в подкаста.
В предишни теми бяха пускани нейни постове в Инстаграм и отговори на въпроси към не, нейни коментари.
Определено не е играч, който се отличи в предаването, въпреки че се справи/справя доста прилично на арената.

Общи условия

Активация на акаунт