💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 766
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 960
  • SF
Като е задължение на играчите да плевят и поддъжат градината. ,Обирането на реколтата в касетки, за да си я вземе собственика, също трябва да е част от поддръжката на стопанския двор. .

Изобщо няма такива задължения. Стопанството го има, защото е по сценарий на  формата.
Едното племе тъне в лукс, другото не яде нищо, а третото яде, ако си го заслужи.
Нашите малко са го оплескали. Дават им незаслужен минимум от леща, олио, ориз и картофи, след което играчите "си го изработват" уж в стопанството.
Никакъв стопанин не чака племе да му обере продукцията. Продукцията му плаща наем, като на Резиденцията, за да има Стопанство и Резиденция. Е, за по-интересно, племето, което е на стопанството, от сутрин до здрач "превива гръб, за да си изкара прехраната". През лятото растителността избуява. Племето влиза и започва ауу, ауу, колко работа ни чака! Тея предишните какво са правили!!!
 Огромната част от тях не са виждали мотика в живота си. Смятате ли, че въобще има  стопанин, който да разчита на Мирелка, Фейгин, Мишето, Калоян, Зори, Радо, Вили, Дени и други елементи да му осигурят прехраната...Всъщност гледайте на стопанството като на реквизит.
Като мислите, че никой не влиза там, кой им сменя чаршафите всеки път???
Стопанинът не се чувстваше добре пред камера и не държеше да се показва. Истинският стопанин е баща му и чичо му, но те пък съвсем не желаят да се снимат и пратиха детето да го играе стопанин.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:40 от Esmee

# 961
Всички са фълшиви вече им се показват лицата, единственото дето не ми харесва е,че всеки стигна с бутане или коалиция с някой. Дунев не е ходил на много битки, че да покаже сила, Оряшкова също, Денислава си играе и раздава на терена без да ходи на такива.Виолета фълшивото и лице е стратег и тя не показа също, дъщеря и много се раздава на арената. Не очаквах и Марто да стигне толкова далеч.
А Дунев вчера вика, че не заслужавал да играе на финала. Той пък мишката щото заслужава и все му печелят предимство.
Общо взето фаворити Момчи и Рълев другите са гола вода... всеки стигнал с някой до финал и ся се обръщат срещу този който им пазил гърба.🙁

# 962
  • SF
Е, Дунев какво да направи, като все му печелят предимство? Момчил да се провали на предварителните битки ли? Или Дунев да си беше избирал Мартин за аватар. Какво точно предлагаш?

# 963
За Момчи , аз никъде не чух че не е разрешено засилването на въртележката с крак, а три пъти вече я даваха тази игра. За това си мисля, че Мартин най- явно е излъгал или преувеличил. Той освен скандали друго може ли да прави ?

А аз си харесвам Оряшкова все още. И помня много добре в началото на тежките игри как се раздаваше. Мъкненето на варелите, гребането, издърпването на цялата лодка по платформа сама, изваждането на дънери, две капитански (всъщност единствената жена капитанка  и то с две такива) на които  6еше по- добра на трасе от Мастагара, Гатьо и Бедъра, единоборствата...За мен добре си се представя жената на фона на много други. И досега само Вила и щерка са с повече индивидуални битки от нея и то защото бяха натирени на камънака.

# 964
За Момчи , аз никъде не чух че не е разрешено засилването на въртележката с крак, а три пъти вече я даваха тази игра. За това си мисля, че Мартин най- явно е излъгал или преувеличил. Той освен скандали друго може ли да прави ?

Преди две седмици имаше пак подобна капитанска с въртележка. Тази където Мастагарков елиминира Радо. Благо също си помагаше с крак и не видях Димо да му прави забележка.

# 965
  • При семейството си
Изгледах най-накрая целия епизод.
Първо поздравления за Теди. Достойно защити коалицията си за избора и’ за капитан, достойно се представи на битката, достойно поведение към този, който и’ “взе главата”. Определено може да се гордее дъщеричката и’, независимо, че не е сбъднала мечтата си за финалната осмица, все пак отпадна от главния фаворит този сезон.
Поздравления и за Момчил, че и’ призна тази достойна битка.
За “маменето”. Най-вероятно Благо съвсем добронамерено я е посъветвал нещо и ха добре дошло за продукцията и главният и’ герой Мартин да го доразвият.
Нищо няма да произлезе от това.
Мартин вече едва го изтърпявам, тонът му, маниерите му, синхроните му, разсъжденията, “стратегиите” му, всичко.
Виолета понякога и тя ме изморява, но все още е несравнима с него.
Старейшините, извън капитана, и те са едно племе. Дунев съвсем се превъзбуди, Денислава пък реши да играе някаква онеправдана жертва, Мимето накъдето духне вятъра и тя с него, Виктория понякога има адекватни включвания и един Мишо, малко наивитет, като брат си, той пък лоялен на “сестра си”.
За битката днес - доста недообмислено при тези метеорологични условия, но сценарий.

# 966
Аз си мисля, дали снощи Момчил не подцени леко Теодора и затова беше на косъм да загуби.

# 967
Според мен, когато капитанската битка е и елиминационна, трябва накрая да дадат на победителя 100 гроша - както се полага при елиминация. Затова, че капитана е победил да си има отделно офертите за общото благо или за самия капитан.

На вчерашния епизод имах чувството, че присъствам на кръщенето на Денислава...
- Денислава, отричаш ли се от сатаната?
- Отричам се!
- Денислава, отрече ли се от сатаната?
- Отрекох се!

# 968
аз мисля, че Теди леко нарочно се замота на топчето - то беше ясно, че няма да е топ 3 финалист и общо взето е на края на участието си, а същевременно симпатизира на Момчи който е нейният фаворит за финалист. Не казвам, че го е пуснала, но ми се стори, че накрая не направи кой знае какво усилие. На мен ми беше симпатична, скромна, изигра играта без интриги и караници. Когато й даваха думата се изразяваше доста смислено. Браво за представянето.

# 969
Нямаше как да допуснат Теодора да отстрани Момчил, той им е ключов играч, а тя-както многократно й беше заявявано,- е аутсайдер. Дори и от Димо, който цели с това си откровение повече хора да започнат да й съчувстват и стискат палци, което направих и аз. На фона на свитичкото момиче без привърженици, крясъците на Момчи, когото харесвам, и самодоволната утеха, с която удостои Теодора-че е "загубила от най-силния" ,започва да му подрива реномето.

# 970
Всички в племето знаеха, че е по-вероятно да тръгва на елиминация. Всички в племето знаеха, че отива срещу Момчил, а не срещу друга жена.
Изпратиха я с почти пълно мълчание, без никакво окуражаване, без надъхване за стимул преди битка. Толкова ли не можаха поне да го изиграят пред нея и това. Нищо, че знаем, че не очакваха да се върне.

А Виолета даже продължи да дели легло с нея, при наличие на самостоятелни стаи. Т.е.,демонстрира и уж човешка, а не само коалиционна близост. А грам емоция нямаше при изпращането, а още по-малко да я защити пред Мартин, когато им говори, че била слаб играч (не най-слаб в момента, а слаб играч)

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 14:56 от cool_style

# 971
Здравейте, при условие, че останаха малко играчи - 10-тина - скоро ли ще е финалът? Миналата година след обща битка за определяне на финалистите отпаднаха няколко и останаха финалните 5 играча. Дали се знае крайната дата на излъчване?

# 972
Сега изгледах какво е казал Благо. Той според мен не може да се изразява добре, а и в случая не му остана време да обясни щото Мартин само това чакаше и взе думата...
Та аз продължавам да си го харесвам Благо.
Ами Мартин наля масло в огъня, но не бих казала, че е чакал да вземе думата, защото Благо се обърна сам към него и му каза "Нали сме си го говорили това и преди..." и чак тогава Мартин разказа за тяхната битка.
Като цяло Момчил особено много си помагаше на битката за спасение, която беше спечелена от Виктория и не се бори коректно, бяха му направени няколко забележки. И това е факт. За другата битка, която дъвче Мартин, Момчи си спечели абсолютно честно и дори да не се беше засилвал с крак, пак щеше да ги бие с разлика. Wink

# 973
Ето от къде идва избликът на Емануела срещу Мартин 🙃.  (the real игри на волята)

# 974
Абе да не се прави и тя. Мартин че не е цвете не е, ама тя да не се прави на жертва. Еднакви са всичките.

Общи условия

Активация на акаунт