💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 740
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Жените от Старейшините кога ще идат на елиминация? Стига с това покриване. Момчи и Краската се скъсаха и е време за останалите.

И от жените да е номинирана някоя, подозирам, че Момчил пак ще е на арената като съюзник. Няма да има почивка за него ☺️

# 1 036
Сините дами седят и треперят Grinning
Виолета, ако му се върже на тоя манипулатор... Rolling Eyes

# 1 037
Виолета ще повярва ли, че Денислава има повече шанс срещу Мастагарков, отколкото срещу Мартин.

# 1 038
Да, това би било малоумно от нейна страна.

Виолета ще повярва ли, че Денислава има повече шанс срещу Мастагарков, отколкото срещу Мартин.

# 1 039
Мастагарков май се върза на Мартин

# 1 040
Големи схеми прави Мартинчо … верно покерджия от класа !!

Ще видим и продукцията как ще изманипулира нещата … например да пита първо Мартин … а дано ама …

# 1 041
Къвто и да е Мартинчо, кефи как ги върти на малкия си пръст!

# 1 042
Мастагарков ако се върже на Марто ще излезе най изпързаляният

# 1 043
Мартин е роден за тази игра Simple Smile

# 1 044
  • Асеновград
Сигурна съм, че Мартин ще пусне Мастагарков по пързалката.

# 1 045
Шаранков искат да го излъжат да изхарчи грошовете си. Даже Мартин му каза, че не вършели работа после, щото гласовете били по-скъпи. Така ли е, по 100 ли са после?

Мастагарков ако се върже на Марто ще излезе най изпързаляният

# 1 046
  • Варна
Аз, ако съм на Мастагарков ще предпочетат да си отида от играта отколкото да се занимавам с Мартин

# 1 047
  • Другата България
За първи път Оряшкова ми падна в очите.
Седи и прави схеми как да накарат отново МЪЖЕТЕ да идат на битка, за да не отиде ТЯ.
И докога така, бе, Миме? До финала ли?

А Мартин отново показа класа. На схемаджия и манипулатор. Досега такъв не е влизал в този сериал, десятка за продукцията!
Поредната “жертва“ - Виолета. Така я омота, така я върза, знаеше как - с Дени, само за да спаси себе си, и тя взе, че се върза. Чак не е за вярване! Сега ще омотае и Мастагар, а Маргаринчо мълчи, кима умно с глава и накрая.....се съгласява! кАжи честно!
Онзи ден писах, че предполагам Мастагар номиниран, и разиграх в хипотезата и грошовете. Ето, че Мартин ще направи точно това. Еееех, Мастагар, Мастагар.....

# 1 048
така е, мизата се вдига на финала

# 1 049
  • Stockholm
Харесаха ми хора, към които нямам никакви симпатии- Мишо, че за пръв път оказва подкрепа към Лъвчето и Мартин, че е готов да стреля смело и към леля Вили.

Общи условия

Активация на акаунт