💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 769
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 020
  • На Изток от Рая
Гледам,обсъждали сте,че на Момчил вчера му дадоха малко грошове.
Обаче аз друго се чудя.Защо той не се пазари?
Винаги в началото предлагат по 50 и после започват великите пазарлъци.
Друг е въпросът,че обикновено първо отпращат загубилия и след това насаме започват с офертите за победителя.
Момчил е наясно с тези неща,странно ми е,че не попита.
На нас ли нищо ни спестиха,или изобщо не е имало такава опция?!🤔
Нямаше друга опция. Димо още в началото каза, че победителят печели 50 гроша.

# 1 021
  • SF
Всички в племето знаеха, че е по-вероятно да тръгва на елиминация. Всички в племето знаеха, че отива срещу Момчил, а не срещу друга жена.
Изпратиха я с почти пълно мълчание, без никакво окуражаване, без надъхване за стимул преди битка. Толкова ли не можаха поне да го изиграят пред нея и това. Нищо, че знаем, че не очакваха да се върне.

А Виолета даже продължи да дели легло с нея, при наличие на самостоятелни стаи. Т.е.,демонстрира и уж човешка, а не само коалиционна близост. А грам емоция нямаше при изпращането, а още по-малко да я защити пред Мартин, когато им говори, че била слаб играч (не най-слаб в момента, а слаб играч)

Е, нали все ги критикуваме, че са лицемерни? Сега пък да го играели.
Нямаме угодия. Това често го пиша.

Играчите в Резиденцията не заемат самостоятелни стаи, освен ако няма с кого да се настанят по двойки.
На редакторите им трябва снимачен материал. С него си допълват секундите до реклама или до края на епизода. Ако спят самостоятелно, няма да ги има снимките от сутрешните събуждания и разговорите преди лягане, които се приемат за най-истински и откровени.
Има едно неписано правило в Игри на волята: много е важно кой с кого спи в стая.

# 1 022
  • España
Някакъв блиц има с Теодора по Vbox -питат я  с кой би направила тройка от   ИВ и тя отговаря - Благо и Румен .
Ами , има вкус момичето ….най-отявлените красавци на сезона! 🤪 Пък и все пак няма шах да играе с тях я….

# 1 023
Хайде сега обобщения. Колко мъже са ме наранявали, на всички съм простила и не бих отмъщавала. Негативните чувства гледам да ги махам бързо от себе си, вредят си само на мен. Вярвам, че всеки си намира майстора рано или късно. Е, такъв е случая и с наш Елвис и Емануела. Един дол дренки. Грозна история, ама той какво сътвори на екран.

# 1 024
  • София
За Момчи , аз никъде не чух че не е разрешено засилването на въртележката с крак, а три пъти вече я даваха тази игра. За това си мисля, че Мартин най- явно е излъгал или преувеличил. Той освен скандали друго може ли да прави ?

Преди две седмици имаше пак подобна капитанска с въртележка. Тази където Мастагарков елиминира Радо. Благо също си помагаше с крак и не видях Димо да му прави забележка.

Ох,спомних си Радо как елегантно беше вирнал краче и се въртеше като балерина Heart
А Мастагара не само ,че ползваше крак,ами и пропусна и цяло въртене,че спори с Димо почти 5 минути Simple Smile
Абе чудя им се на тези старейшини ,дето са един за всички...Седнали трима и пазят Рълев да се възстанови за финала,а другите пращат Момчил да се трепе по битки контузен от половин сезон.
Я се стегнете и разкарайте амазонката.А другите-ми номинирайте го Рълев,какво го пазите.
Друг вариант-Виолета.Е,тук и Рълев трябва да се съгласи,пък да видим...колко кафета са пили на магистралата Simple Smile

# 1 025
Ееех, тази Емануела как може да говори такива неща за доброто момче. Той има такава чиста и невинна душа, че думите ѝ може да го травмират за цял живот. Той никога не би нападнал с грозни думи момиче, което нищо не му е направило или пък пред цяла България да обяснява на млада жена, колко е глупава. И през ум не би му минало да клевети другарчето си, че е провалило играта.

# 1 026
# 1 027
  • София

Харесвам Благо , обаче е наивен до глупост и се притеснявам довечера Мартин да не го изиграе ...

Ох, и аз. Вече звуча нелепо, но започна да ми носи неприятни емоции очакването как пак някой ще изпързаля Благо или ще му крещи и той отново ще мига унило. Много ми става жал в такива моменти, а гледам за забавление все пак.

# 1 028
Искахме да видим сблъсък между тета и Марто, а те играят заедно и то срещу човек, който няма защитни реакции. Рълев съвсем правилно се снишава – за какво му е да става гръмоотвод на племето.

Крайно време е Вила да си ходи – кръвната връзка между двама участници много изкривява хода на играта.

# 1 029
На тази въртележка ВСЕКИ си помагаше с крак! Какво се очаква да направиш, ако инерцията секне и спреш да се въртиш? Да си стоиш горе и да искаш 2 минути наказание ли?

Уточниха, че имаш право да забутваш с крак само ако спреш да се въртиш.  Момчил, а май и други си помагаха без да са спрели.  В общи линии пълни глупости, времето за въртене в тези игри оказваше точно никакво влияние върху крайния резултат.

Всичките им правила са витиевати.
Колко пъти повтарям вече - слабост е да имаш правила които трудно се доказват или дори трудно се виждат.
И толкова много примери има с "изправи кръста", "не се навеждай" и др.

А колко по-лесно щеше да е ако правилото беше -
Никакво стъпване на земята!
или
Засилваш се с единия крак, колкото си искаш!

# 1 030
  • София
@EdelV - Е, такъв е случая и с наш Елвис и Емануела. Един дол дренки. Грозна история, ама той какво сътвори на екран.
+1
@cool_style - "Лайкчето" не е за написаното, а че мога да го видя (не ползвам ФБ). Благодаря.

# 1 031
Дунев не иска толкова да елеминира Мартин, колкото иска да не ходи на битки и предпочита жени да го пазят

# 1 032
Божеее, тоя Дунев. Момчил му бил спасил на два пъти живота. Виктория и Оряшкова го пратили на гибел.
Сякаш е ходил на война
Не е нормално това, хора

# 1 033
  • София
Жените от Старейшините кога ще идат на елиминация? Стига с това покриване. Момчи и Краската се скъсаха и е време за останалите.

# 1 034
Хаха, Виолета разкара жените, сега е ред на Денка да подгони жените от нейното племе. Толкова за женския финал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт