💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 705
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 140
Мартин заслужава поздравления за издръжливостта си и то не само в тази игра. За човек, който не е спортист и е толкова хилав се справя учудващо добре на физическите битки.

# 1 141
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз лично веднага повярвах на Виолета, че иска да вземат битката, особено след като Мартин й пусна мухата, че Денислава ще е номинирана. Joy Айде нЕма нужда от ялови сценки, едва ли някой ще й повярва.
И тя като дъщеря си е много слаба актриса.
Мартин много се раздаде днес, умно играе не само тази игра, а и по принцип. А и даде много сериозен отпор на спортистите.
Но извън неприятното му поведение срещу този и онзи, аз го харесвам като стратег, няма празен ход, много е добър. Най-добрият този сезон.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:50 от Reinа

# 1 142
  • Буркина Фасо
аз ако стигнех пръв до пояса щях да стоя на място и да се държа за пилона. другият нека ме пресича.Smiley
като го видя, че се е изморил  от "плуването" на едно място спокойно ще мина покрай него с пресни сили.

# 1 143
  • Другата България
А Мимето отново отърва кожата. Пардон, водата.
Така де, тя си има стратегия. Мъжете на битка. Момчи и Мишо се раздадоха, Мимето ....ръкопляскаше.

# 1 144
  • Някъде там...
Браво на Мартин Grinning

Момчил - сърцат шибан*к ли го нарече? Rolling Eyes
Да. Каза, че не е спортист, а един сърцат шиб**як.
Голямо дърпане падна. Добра битка направиха, макар че Марто пак изпищя като ощипана мома, че го бутат, дърпат, удрят. Голям инат е Мартин.

# 1 145
Не знам за вас, но за мен, както и да завърши битката играч на Мача е Благо. Направо изнесе топ плувците Мишо и Момчи.

# 1 146
Михаил продължава със селските си изпълнения. Много, много недостойни са и двете му победи.
Контузен е Рълев, какво толкова. И други са се оплаквали. Не мисля, че чак толкова драматизира, даже му е супер гадно, но той каквото и да направи, все ще е крив Grinning

# 1 147
  • Берлин
Мартин е 10 от 10, мисля,че е стратегът на всички сезони.
..
Неспортсменско и грозно от страна на Мишо
...
Имаме ли статистика за индивидуалните битки Момил-Рълев?

# 1 148
Мишо и Рълев ли удари?

# 1 149
  • Буркина Фасо
мандрила пак се оттърва с една битка по-малко

# 1 150
И сега най-вероятно ще номинирВат,  Благо. Нищо ,че им спечели най-много точки. Чудно

# 1 151
  • София
Не знам за вас, но за мен, както и да завърши битката играч на Мача е Благо. Направо изнесе топ плувците Мишо и Момчи.
И за награда сега ще бъде номиниран.

# 1 152
- Старейшини, спечелихте битката как?
 - С пердааах!!

# 1 153
Еми, браво на Мишо - разби носа на Рълев.

# 1 154
  • София
Май наистина му разкърви носа, далеч съм от мисълта, че е нарочно, просто не се съобразяваше, както Дунев, да речем.

Общи условия

Активация на акаунт