💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 785
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 215
Ох, не ги е изгърмял. 🙃

# 1 216
Мастагарков се пребори да не е номиниран и отмъсти на Мартин! С един удар два заека! Браво!

# 1 217
  • Другата България
Знаех си, че не е Вила.
Обаче сгреших, че на номинация ще  е Мастагара.
Признавам си, сгреших. Но не очаквах Мартин да се пробва при Мастагара за Вила, той им е снесъл на Вила и Рълев, и Вила затова е побесняла.

# 1 218
  • София
Виолета е разчела перфектно всички и знаеше, че Мастагарков дори за секунда не би си позволил да изглежда като престъпил принципите си човек. Затова и двамата с Рълев бяха 100% сигурни в действията си, доказателство, че играта не е само физическа, "постелеш ли си" добре, имаш възможността да си улесниш пътя до финала.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 22:14 от La Vikinga

# 1 219
Много ми хареса Мастагарков, как не се поддаде на поредната интрига на Мартин и не си изпука грошовете заради него. Но най-много ми хареса как преповтори доводите на Мартин за номиниране.

# 1 220
Егати тъпия сценарий,
Мишо ги преби(в буквалния смисъл) на битката преди малко и вместо да обсъждат него, точно пък Вили ще почне да обяснява пак как Момчил това, как онова. Ей няма да му простят за онова кубче на Рубик
Колкото и да харесвам Момчил, това кубче на Рубик си беше много долен номер, който няма как да остане незабелязан от всички.

Мастагарков най-накрая се откъсна от Мартин.

# 1 221
  • На Изток от Рая
Изненадаха ме, Вила обаче беше права, че Мартин отдавна вече трябваше да си е вкъщи

# 1 222
След тези мили думи, кой ще му удари едно рамо за ,, предимство,,

# 1 223
  • Другата България
Денислава : “Краси беше много НАКЪРНЕН“.
Език мой, враг мой.....

# 1 224
И сега гледайте как, ако Мартин се върне след елиминационната битка ще се върне сигурно с брадви, огърлици, корони+500 гроша, ей така за по-сигурно.🤣🤣🤣

# 1 225
  • в моя гьол
И къде сега посряд нощите да търся диня, а?

# 1 226
  • София
И къде сега посряд нощите да търся диня, а?
+1
И мен ми се дояде докато ги гледах JoyJoyJoy

# 1 227
Ще ми хареса следващата номинация да е за Мастагарков и той да елиминира Мартин.

# 1 228
  • София
И сега гледайте как, ако Мартин се върне след елиминационната битка ще се върне сигурно с брадви, огърлици, корони+500 гроша, ей така за по-сигурно.🤣🤣🤣
И 10 допълнителни гласа.

# 1 229
Мартин мразел когато жена го обвинявала за липсва на чест и достойноство - прозира травма от Емануела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт