💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 700
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 200
по-логично е да гласуват за виолета, защото ако утре пак са на съвет, който и от двамата да отиде има по-голям шанс срещу нея околкото ако са един с/у друг

# 1 201
  • Другата България
Много им прозира сценария вече, ама много.
Събрали Мартин и Вила в едно племе и атмосферата там се отрови за часове, изгониха единствения участник, който им вярваше и гласуваше с тях безропотно, страхотно обръщение на Теди между другото, към всички!
И сега, за да отклонят очаквания хейт към това, кой поред епизод се занимават с......Момчил! Нито е от племето, нито е бил, нито има нещо общо, да не говорим, че тази вечер Мишо беше “на пангара“, и на червен съвет отново се обсъжда....Момчил! Joy
Луда работа!

# 1 202
Нали спечели 2 гласа когато избра да смени племето.

# 1 203
  • Буркина Фасо
Мишо и при двете битки удари съперниците си. Не могло да се избегне по неговите думи. Е, ми другите играчи как избегнаха удари по противниците си, а само Мишо не можа!?
другите му се навират в ръцете. Smiley
и мандрила държеше щерка си когато бяха без пояс. можеше да и свали гащите Smiley

# 1 204
Нали спечели 2 гласа когато избра да смени племето.
трябваше да ги използва на първия съвет и заминаха за Крум

# 1 205
Разплакаха ми лъвчето! Титлата наистина е важна за него, затова ще го ударят там, градовете!
Е, то нали вече веднъж мина един разговор преди срещата с Теди. Нито Момчил се впечетли, нито Димо. Не виждам защо ако повдигнат и утре преди битката същия въпрос, реакцията да е различна.

# 1 206
  • Другата България
Подвеждащо беше промото за мен, няма да номинират Вила.
Да видим.

# 1 207
  • София
За първи път Оряшкова ми падна в очите.
Седи и прави схеми как да накарат отново МЪЖЕТЕ да идат на битка, за да не отиде ТЯ.
И докога така, бе, Миме? До финала ли?

Наистина ли тв разочарова за първи път Мимето?

# 1 208
Това промо е супер измамно, като всяко едно Grinning Мастагарков е казал на съвета какво са си говорили с Марто и го е думнал Grinning

# 1 209
Мастагарков има голям шанс, както срещу Виолета, така и срещу Мартин. Ама тоя селски хитрец се опитва с неговите грошове, да играе своите си игри. Да си изхарчи Мастагарков грошовете, заради Мартин. С чужда пита помен са казали хората.
Дано Мастагарков да излезе умен и да не си ги харчи напразно. После ще са му много по-ценни.

# 1 210
  • Другата България
За първи път Оряшкова ми падна в очите.
Седи и прави схеми как да накарат отново МЪЖЕТЕ да идат на битка, за да не отиде ТЯ.
И докога така, бе, Миме? До финала ли?

Наистина ли тв разочарова за първи път Мимето?
Да.
Относно играта.
Иначе ми стана безразлична около историята с Мудеви. Дотогава я харесвах.

# 1 211
  • София
Рълев много му личи колко го тормози, че не може да играе на сто процента. Определено няма поведение на човек, който ще се пази, защото му е сигурно. Той си гони победа във всяка игра. Много тъжно ми стана, когато си сложи кърпата на главата от яд. Естествено Мастагарков беше топ с въпроса си "Плачеш ли, брат?"
Мастагарков е своеобразна икона във всеки диалог. Grinning

# 1 212
Това очерняне на Момчи не е случайно.Да ги видим каква глупост са ще спретнат сценаристите.

# 1 213
Хаха, изненада от Мастагарков. Мислех, че ще се подмами, ама браво. Независимо дали е правилно или не, важното е, че сам си взе решение.

# 1 214
  • София
Егати тъпия сценарий,
Мишо ги преби(в буквалния смисъл) на битката преди малко и вместо да обсъждат него, точно пък Вили ще почне да обяснява пак как Момчил това, как онова. Ей няма да му простят за онова кубче на Рубик

Общи условия

Активация на акаунт