💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 579
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 515
Благо ще го убиват ли днес? Ужасно е за гледане.

# 1 516
Цитат
И защо споменаха Мастагар, като той снощи мълча? И сега мълча, а можеше да се обади и да защити Момчил, как беше - арената ще изоре....е, за 987654321 път от страх да не се изложи пред хората, си мълча като .....пффф, верно “грозни хора“.
Всъщност именно Мастагарков подхвана темата. Той първи го каза като даде съвет на Теди преди битката да мами и тя, щото Момчил ще го прави. Това беше преди съвета.

# 1 517
  • Берлин
Каквото и да прави продукцията, късно е либе за китка. Момчил спечели всенародната любов.

# 1 518
Каквото и да прави продукцията, късно е либе за китка. Момчил спечели всенародната любов.

И то с разлика🙂

# 1 519
Е, сега изказването на Момчил "Мачкай ги тия смешници" пак ли минава в графата "неарогантни", "от младостта е", "просто така се надъхва"? За мен категорично не, казвам го и като негов фен, но не от тези с олтарчетата. Много е готин, вендетата с "шмекеруването" е абсурдна, но има изказвания, които са тотално не на място.

# 1 520
  • Другата България
Още най първия път, когато се игра на чистилището тая игра с въртележките, доста от участниците се оттласваха с крак, много добре го помня, но не ми се рови сега да търся кадри. В следващи игри с въпросното съоръжение пак се е случвало... Мартин просто си е захапал и толкоз. Вила и тя... За какви чак измамИ става въпрос, не знам.
Ама това многократно сме го писали, дори няма смисъл да се коментира.
И те го знаят, че е така.
Браво на Момчил! Затвори им устата с едно изречение!
Успяха да го разтърсят яката. Това беше целта. И то не на Мартин, а на продукцията. Все пак разговорът се проведе на стопанството и продукцията е тази, която реши за втори път да го извади на показ. Щото вече веднъж го минаха съвсем безболезнено по време на битката с Теди. Но Момчил определено не беше на себе си след думите на Ралица. Целият се разтепери от обида. И това беше целта на упражнението. Да му смачкат фасонаточно преди битката.
Точно това беше целта. И я постигнаха.

Пореден път.
“Това е Рълев, погледнете го, САМ мести тези варели. Ето това е Рълев, когото искаме да виждаме, железния човек, айрън мен...“ Joy
Много смешен човек.

# 1 521
Тази глупава игра трябва да се играе от минимум 5 човека. Така няма опора, защото един се налага да държи пръта и е страшно опасно. Не мога да гледам.

# 1 522
Аз нещата ги виждам така (нямам друго обяснение просто) - сезонът е скучен. Чудят се какво да излъчват, за да се поддържа все пак някакъв интерес. И какво, какво, понеже няма друго - скандалите, които генерират Мартин и Виолета и преувеличените "прегрешения" на Момчил. Този сезон с това ще се запомни. То няма с какво друго. Не мисля, че е персонално насочено и преднамерено към някого конкретно, просто няма за какво друго да се хванат.

Според мен редовен сезон 6 не трябва да има. Догодина трябва да е Ол старса и след това да се види какво (и дали изобщо) ще се прави по-нататък.

Форматът ли се изчерпа, публиката ли се пренасити, кастовете ли отслабват, не знам...

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 22:19 от Мила Атова

# 1 523
А Мастагарков, който виждаше, като беше с очилата?

# 1 524
  • Брюксел / София
Евала на гладиаторите, пак правят чудеса от храброст!
Филмът с измамите на Момчил е пълна глупост, но този момък ми е крайно неприятен. “Ще ги смачкаме” докато Благо се пребива: то е спортсменство, то е чудо…
Но зрителят благоговее и за повечето хора това е нормално, ами за мен не е!

# 1 525
И на мен ми направи лошо впечатление тук Момчил. "Мачкай ги тия смешници" И то докато човек от другото племе се претрепва.Явно е ядосан и афектиран от случилото се, но понякога самочувствието му е в повече. А това може да му изиграе лоша шега

# 1 526

И то с разлика🙂

Точно! 👍

# 1 527
 Явно Миме-то ще е ахилесовата пета на Старейшините

# 1 528
До вчера Рълев умираше... Болки, разтежение, температура, херния. Днес влачи варели, скача, тегли. Как оздравяват за ден? Iron Man или да скрием измамника като обвиним друг.

# 1 529
  • Другата България
И на мен ми направи лошо впечатление тук Момчил. "Мачкай ги тия смешници" И то докато човек от другото племе се претрепва.Явно е ядосан и афектиран от случилото се, но понякога самочувствието му е в повече. А това може да му изиграе лоша шега
Определено го разклатиха.
А за самочувствието и аз съм писала - така е. Но е с покритие.
И въпреки това очаквам да му изиграе лоша шега, има време, цяла седмица....Blush

Все се мисля, че дори не е видял, че Мастагар е паднал, и изобщо не е имал предвид това - него или каквото и да е друго. Под въздействието на адреналина се говорят и правят всякакви глупости.

Общи условия

Активация на акаунт