💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 548
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 545
Рълев никак не изглежда контузен
Обезболили са го, предполагам.
То и Момчил не изглежда контузен, но знаем как се развиват нещата....

# 1 546
Денислава какво направи, че Димо ѝ направи забележка? Някой видя ли?
Тренираше хвърляне на фризби (както ѝ каза Момчил да прави, докато другите местят варели)

# 1 547
  • Пловдив
Момчил днес много неприятно поведение демонстрира.
Твърдо съм за Гладиаторите тази вечер.

# 1 548
Гладиаторите са по-бързи ,защото мъжете им имат по -голям разкрач и по напред дават варелите и успяха да наваксат.А Димо направи забележка одеве на Дени ,защото отиде да се упражнява да цели коша .Марто ще спечели играта ,защото е по висок и от раз ще вкара кош.

# 1 549
В момента виждам разликата между Момчи, Рълев и Крум примерно. Харесвам как успокояваше Мария Момчил,  а в подобни моменти Рълев и Крум издивяваха, че и шамари искаха да раздават. Ето при тях адреналина действа така, при други, както Момчи е с думи, но това не ги прави лоши, насилници и т.н

# 1 550
  • SF
Денислава много обича да се извинява, когато няма за какво да се извинява.
Това са най-автоматичните голи "извинявай", които съм чувала!
Чувства се виновна, че Мишо няма да ги пази. Дали, бе???

# 1 551
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз съм за Гладиаторите днес. Искам сините на съвет и Дунев като "един истински мъж" да изяви желание да излезе да си премери силите с Мартин, защото "така е мъжко да си решиш проблемите с някого", както каза снощи по отношение на Мастагарков.
Само че той мъжкарството го избягва всячески, нещо никак не му понася. Joy Затова ще гласува за Вики или Оряшкова, съвсем забравил снощните си приказки.

# 1 552
  • Буркина Фасо
Аз съм за Гладиаторите днес. Искам сините на съвет и Дунев като "един истински мъж" да изяви желание да излезе да си премери силите с Мартин, защото "така е мъжко да си решиш проблемите с някого", както каза снощи по отношение на Мастагарков.
Само че той мъжкарството го избягва всячески, нещо никак не му понася. Joy Затова ще гласува за Вики или Оряшкова, съвсем забравил снощните си приказки.
сам той не може да изпрати нито една от двете.
и другите ще гласуват за жена.

# 1 553
Сините бяха по-добри във всичко, освен във фризбито. И то им изяде главите. Много бяха зян, не са ли си играли на фризби???

# 1 554
Рълев: „Ще можеш. Аз как го мога!
Айде, брат, аз теб сам те държах!“
Момчил: „Хайде, можеш, браво! Ще успееш, обещавам ти, няма да паднеш!“
Коментарът е излишен – „скромният“ герой Рълев срещу „арогантният самовлюбен“ Момчил.
10 пъти Димо пя химни на Рълев – великолепен и несравним!
Спомням си една от игрите, в която гладиаторите минаваха, вместо под мрежата в басейна, встрани от нея. Правилото беше да минава под мрежата, нали? Някой нещо да каза? Някой да прочете конско, да направи забележка, да викна: Ето за такова хитруване говорим!
И за Мастагарков, който сам си призна, че е надничал иззад очилцата, ни хък, ни мък.
И за много други явни шмекерувания – също пълно мълчание.
Ашколсун, Тупарев, ашколсун, сценаристчета!
Няма по-смешна, жалка, долна продукция. Няма.

# 1 555
Дунев ще реже вени май, драма драма..

# 1 556
  • Sofia
Някои хитрости в хода на игрите са "адаптация", други – измами. Зависи какво ще ни кажат. Но разбира се, това е честно и достойно състезание най-вече Smile

# 1 557
  • Другата България
Натриха носа на Старейшините, и на Момчил /наблегнаха два пъти на честна/.
Сега четки и по Марто, а вече пък другото, че заслужават финал и четиримата - но комент.
Давай, Ралица, има още накъде, давай Фродо, можете повече, винаги може повече!

# 1 558
Сега рефренът за честност ще е хитът на вечерта!
Да не би да искат да ни убедят, че ако Денислава, на която не беше ред да хвърля фризби, беше вкарала фризбито, щяха да ѝ признаят коша?! 😅😅😅😅😅

# 1 559
Лелее, това не е истина!
Явно готвят победител, който няма шанс пред Момчил!
🤮🤮🤮🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт