💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 565
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 560
Мен ме дразни пак това намилане, че жените трябва да се пазят и на битки да ходят мъже. Ми Оряшкова не е ходила на елиминация. Време и е и на нея.

# 1 561
Мишо на база игри ,ще номинира.То значи Оряшкова ще е ,щото тя най се бавеше на коша.

# 1 562
Вили как настръхна, че уж Момчил подвел Дени да тръгне по лошия му път😂

# 1 563
Как изведнъж искат да затворят устата на Мартин и да го изкарат от играта, до преди седмица играли с него? Лицемерие пръска отвсякъде

# 1 564
  • Другата България
Оряшкова и Вики са жалка картинка.
За втори път ще кажа, че ме е срам да ги слушам.

Много ми хареса Мишо, обособи се най-сетне.

Пак правилата? Пак Момчил? Тия наистина прекаляват, ама наистина!

# 1 565
Мен ме дразни пак това намилане, че жените трябва да се пазят и на битки да ходят мъже. Ми Оряшкова не е ходила на елиминация. Време и е и на нея.
Още повече, че тази игра тя ги закопа!

# 1 566
  • София
Евала на Мишо, че е честен и разсъждава реално и не се поддава на Дени! А тя е лицемерна и цели отпадане на силен в случая Момчил.

Мишо, изкачи ми се в очите две стъпала нагоре! Браво!

# 1 567
Ау, че голяма измама! Денка да бъде подтикната /против волята и дори/да тренира с фризбито! Аууу,не мога да повярвам
И сега ,,възмездието не закъсня"

# 1 568
Някои хитрости в хода на игрите са "адаптация", други – измами. Зависи какво ще ни кажат. Но разбира се, това е честно и достойно състезание най-вече Smile

Основен принцип в правото е, че всичко, което не е изрично забранено, е позволено.  Никой не е казал, че неучастващите в упражненето не могат да загряват или да се подготвят за своя ред. Може да е неравностойно едните да се упражняват, а другите не, но да са се сетили. Не е било забранено, за разлика от яденето на домати, изнасянето на храна и прочее. Но продуцентите обичат да създават интриги и където ги няма. И сто пъти ръчкаха с тези нарушения на правилата??? Правило е само това, което е казано. Ако не е казано, няма нарушение.

# 1 569
Мимозата много и изнася пак мъж да ходи. Тя на половината битки не участва, само ръкопляска като вчера, и за капак мъж да иде да и спаси трътката.

# 1 570
А казано ли е, че не може да се играе с фризбито?

# 1 571
Този път кои правила наруши Дени? Защото не ми стана ясно!
Сравнението с пъзела е нелепо!

# 1 572
  • Euskal Herria
Аз не разбрах защо е нарушила правилата Денислава с фризбито?

# 1 573
Аз ще кажа кое е еквивалентно на вашето предаване - водевил.

# 1 574
Нищо не е нарушила. Правила са това, което е написано/казано. Което е било забранено или указано не е правила. Когато някои вместо на ръце минаваха гредите отгоре яхайки ги това не беше нарушение, нали? Абе, копаят дъното. Което решат, това е нарушение.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 08:50 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт