💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 493
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Другата България
Оряшкова на финала тотално ми се срина в очите.
Само до преди малко едва ли не величаеше Момчил, като чу, че никой не я спомена като потенциален финалист - “Момчи послъгва!“
Поредната “грозна история“. Много грозна. Не уговаряла никой за номинациите, за това да я “спасяват“? Ами, вЕрно ли Миме? Ами заверите с Виктория, дори правехте планове какво точно да кажете, на кого, само, за да се спасите?
Това ли е достойното поведение - скатаването? Странни критерии, Миме.....
Ами Виктория? “Момчи бил претендент за голямата ПЕЧАЛБА!“ Joy
Мъжете не трябва да се крият зад жените, обаче!
Жените не може, те ТРЯБВА да се скатават, защото мъжете са по-силни, и трябва да ходят на битка.
Но когато стане въпрос за “голямата ПЕЧАЛБА“, всички са равни - и мъже, и жени! Joy

Оффф, как да не им се подиграваш, остана ли някой неомаскарен?

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 22:36 от Merri_An

# 1 606
Виктория много ми олекна с номинацията си към Момчил. Няма лошо да го номинира, ама да му държи сметка по такъв нагъл начин. Да отпадне първа след обединението й пожелавам.

# 1 607
И аз съм жена, ама като стане въпрос кой да е да е номиниран - айде да е мъж срещу мъж, че да са изравнени силите, пък ние сме женки все пак!
Е, изяснете се най-накрая! Жените ли са по-силни или мъжете да си гледат мъжката работа и да не остават Мартин на крехките рамене Оряшкови! Тя си гледа президент и президенша!

# 1 608
Ама какви глупости говорят Виктория и Орешкова? А до вчера добре им беше   . Душички направо

# 1 609
Merri_An + 10000
Цялото предаване от към битки изнесоха Момчил и Мастагарков

# 1 610
Стигнах до едно прозрение, не знам колко от вас са гледали Сървайвър Австралия, но Мартин в подобен формат щеше да е новия крал ! И смея да твърдя, че щеше да е по успешен от Джордж, понеже и физически е пъти по-добре.

# 1 611
Мишо да не би нещо да скастри Дени?

# 1 612
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
сам той не може да изпрати нито една от двете.
и другите ще гласуват за жена.

Разбира се, че не може сам да изпрати никого. Но ако каже /както направи Момчи/: "Изпратете мен, защото имам сметки за уреждане с Мартин и ми е важно, защото смятам, че така е мъжко", смятам, че всички ще се съобразят с желанието му.
Само че той желание няма, иначе нонстоп ръси мозък кое е мъжко и кое - не.

Съветът е пълен цирк. Оряшкова не смята, че Момчил е достоен за победител, защото имало мъжка коалиция? Но е най-силният на всички компоненти, който може да излезе на арената и да отстрани Мартин. WTF?!
Според Виктория мъжете се криели зад жените, нищо че Момчи изрично предложи да номинират него. Rolling Eyes
Разбирам, че и двете умират от страх да отидат на битка, обаче страшно грозно и жалко се държат. Само Дунев е по-жалък от тях.

# 1 613
Сега разбрах защо Оряшкова е толкова близка с Мудеви… Едно и също мислене, че всички да им длъжни.

# 1 614
  • BG-DE
Какъв е проблемът Мимето да отиде на елиминация? До финала ли ще се крета зад храстите. Отиваш, биеш се, побеждаваш, връщаш се.
Проблемът и е, че дори и тя е осъзнала, че мястото и не е в тази игра и, че който и да излезе срещу нея ще я помете и ще и се срине реномето на голям спортист, той и Дунев затова хич не ги обича индивидуалните битки 😂

# 1 615
И сините изплискаха легена. Мъжете се криели зад жените??? Моляяя??? Коя от тия жени отиде на битка? Виктория наистина трябва да си мълчи повече, че нищо готино не излиза от нейните изказвания.

# 1 616
Ралица само Виолета я затапва качествено. Една от малкото причини да и се кефя на макс!!
Нали осъзнават, че за Ралица и за Димо това е роля, професия. Изкарват си заплати. Каквото и напишат, това казват. Глупости, простотии, заяждане, сарказъм-това са им написали, това казват

# 1 617
  • София
На фона на тоталната липса на правила и реверансите към някои играчи, да ми държат пафосни речи за честност е меко казано гнусно.
Миналия сезон спрях да го гледам. Този също отива натам.

# 1 618
Ами Мудеви, Оряшкова малко ли игра пасивна комбина с тях против Момчил.
Има качества, няма защо да се обижда като Дунев, не е лично против нея чак.
С Виктория се надяваха на женка коалиция с Денислава, ама тя да, да и после веднага се разграничи от тях, като говори с Мишо - те питат, ще трябва да им кажа..

# 1 619
Има ли коалиции? Това сериозен въпрос на водещата ли трябваше да е?
Току виж сега се окаже, че коалициите са забранени!?!

Общи условия

Активация на акаунт