💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 446
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 800
Когато човек се опитва да бъде най-добрата версия на себе си и най-малките прегрешения са голям проблем за околните, а посредствените хора и за най- незначителното нещо биват окуражавани да не би да се откажат. Виолета и да я плюят, че играе нечестно, тя ще си мисли, че роса я роси. 🙄
Продукцията се опитва да изкара и Рълев герой, но той просто няма качества за лидер.
И да предпочитам идеята за БДЖ, отколкото наградата да бъде "изпита" в бара на Мартин. 😜😆

# 1 801
  • Sofia
Ролята му по сценарий и към момента е на развенчания герой.
Публиката много ги обича тези, то се вижда.

# 1 802
  • София
Снощният епизод беше неприятен за мен. Най-вече заради това, че на Арената никой не каза дума в защита на Момчил. Той, разбира се, сам се защити, но това не променя факта, че всички позорно мълчаха. Докато печели победи и ние сме на резиденция, всичко е о.к., когато трябва да застанем зад него, си мълчим. Това беше грозно  и може би именно от това най-много се обиди самия Момчил.
Виктория е нагла - защо мъжете ще ходят на елиминации вместо тях? Защо конкретно Момчил трябва да отиде да се бори за племето, което и дума не каза в негова защита?
Оряшкова за мен беше най-голямото разочарование за Момчил с нейното "Момчи послъгва", очевидно той не го очакваше от нея и си пролича, че е изненадан да го чуе.
Денислава е най-извъртащото се същество в Синьото племе, да не кажа модерната този сезон дума /но гласувах за тази опция в анкетата/- то бива бива, обаче това надмина всички граници. Държанието й беше/е отвратително и си заслужава всички епитети, които се изливат по нейн адрес.
Момчил е "човекът" на Дунев, но и Дунев мълча.
Единствено Михаил се обособи най-накрая Laughing, поздравления за което, но на Арената и той нищо не каза.
Не мога да разбера драмата на Оряшкова - играта е към края си, нормално е да се номинира на база битки и всеки според личната си преценка, Мишо го каза достатъчно ясно, мъжете така са си говорили и си го спазват. Оттук нататък който е по-добър, нека победи.
Най-смешното е, че на Арената попитаха не друг, а Виолета дали Момчил мами. Виолета, която очевидно извърши саботаж и беше наказана /уж/. Толкова за честността.
Зрителите не са изобщо глупави, за каквито явно ги смятат. Няма как да се промени положителното усещане на хората за едно момче, което влага ум и сърце в играта - а той има по много и от двете Blue Heart

# 1 803
Продукцията направи от Момчил герой. Продукцията сега се опитва да го срине. Разбира се, че има качества, но май не е идеален. Губи ми се момента защо толкова безрезервно вярвахте на тази лъжлива продукция, когато представяше Момчил като герой, а сега, когато показва грешките му, я обвинявате. Не се ли чувствате изработени? Мислите ли, че целта не е била такава - да създадат един почти безгрешен образ, спасител на племена и индивидуални играчи, показвайки основно бялата му страна и като стигне до заветните 25 победи, да развенчаят образа му? Може би единствено Продукцията не е предвидила в какъв размер ще е култа към Момчил. А може и да е предвидила, не знам. А може пък него да са готвили за победител, но в един момент да им е писнало от самочувствието му.

Скрит текст:
За себе си се радвам, че не се бях привързала прекалено много към Момчил и сравнително леко преживях горчивината на снощния епизод. От друга страна, не ме радва очернянето му, защото това оставя петно върху целия сезон и ще омаловажи постижението на победителя. Но, да, ако мислиш, че някой се опитва да надхитри правилата, казваш го на момента, в играта и ако ще го наказват, то да е веднага, в хода на съответната игра. От друга страна, Момчил явно не успява да прецени кога "оптимирането" на играта от негова страна е в рамките на честната игра и кога е извън. Снощи го показа прекрасно - племето му е с двама играчи повече, което в конкретната игра означава, че винаги имат един свободен, което само по себе си е плюс. И той иска да се възползва още повече от този плюс, като свободния играч тренира с фризбито. Сори, но това наистина не е честно. Или, всичко, за което не му направят забележка е допустимо. Между другото, на двубоя с Теди при едно от преминаванията ѝ през люлката на смъртта, когато тя си дърпаше с въжето люлката за да си я смъкне, Момчил се бутна да минава за по-напряко под люлката ѝ и тя спря да го изчака. Извини ѝ се тогава, не казвам, че целенасочено я е забавил, но е факт, че го направил.
Иначе, Денислава можеше да каже, че някой ѝ е подвикнал на се пробва с фризбито и че не помни гласа. Ралица така или иначе щеше да пита кой е бил и Момчил щеше да си признае. Тук не знам дали тя искаше да го натопи, дали е твърде руса, дали не ѝ беше наредено така. Честно, не ме вълнува толкова.

Довечера ще съм за Мартин. Отвратителен е, когато напада с думи някого, но на арената се раздава и наистина показва големи възможности за неспортист. Затова искам той да продължи. Мария отдавна няма място в игрите.

Споко, не сме толкова тъпи. Забавляваме се с нескопосаните опити на продукцията да го орезили.

# 1 804
  • София
Ролята му по сценарий и към момента е на развенчания герой.
Публиката много ги обича тези, то се вижда.

Което не значи, че не го заболя.

# 1 805
Довечера ще има ли съюзници?
Нещо не видях или съм пропуснала

Ама естествено,че за Мартин защо да не променят правилата.
До сега на елиминационните с тези глупави безумни предимства по едно трасе преднина си заминаха толкова достойни и заслужаващи играчи, и сега изведнъж ... предимства май няма да има! И защо ли, защото вероятността Оряшкова да е с предимство и Мартин да си замине е бая вероятна

Тази година ужсно се изнервам с тези "нечестни" за мен правила.

# 1 806
На мен това с измамника Момчи ми е безинтересно и го пропуснах покрай ушите си. В най- измамната продукция цял сезон се слуша за нарушаване на правила и шмекеруване.🤣 След Цецо , Мартин, Дунев , Вила, Алекса, Джаф....???  За мен само Момчи остана в този сезон, като фаворит за спечелване на чека. И изобщо не ми пречи, че вика по терена мачкай или подобни. По- добре на терен да се крещи, а не на масата или в синхрони да се плюе. Че тази година са изключително много лицемерите и злобните хорица. Добре, че Мудеви вече ги няма , че още по- голям кошер с оси щеше да е. Три от двойките и един турист ми бяха изключително излишни в играта до степен, че ми отровиха любимият формат. Надявам се  за сезон 6 да си вземат поука "боговете".🤞🙏

Играта не ме впечатли с нищо. Точно преди това се чудех, как точно с кокилите ще спечелят червени, а те ги сменили по повечето трасе с варели. Ееее разясни ми се защо, само на кокили друга щеше да е гледката.😜 Но като цяло досадна игра. Браво на всички за относително доброто преминаване на трасето, почти равно се движеха, малшанс за сините с фризбито.
Ииии Димо :" А погледнете как е отворил пергела Мартин."🤣
Мартин  много смешно пръхтеше на кокилите и как се беше навел в поза куче, ама приклекни бе човек.🤣 Дори Димо при един от коментарите не можа да скрие смеха си. Могат спокойно да го използват за рекламно лице на йога студио. За подобряване на нервната система и не правете това вкъщи.😉😁
Иначе щяха да пребият моделчето ми, най- добрата му черта щеше да отиде зян, за малко да ми спре сърцето.😜 Амиии голЕм войн си е, зор да го прекарат.
Относно Железният човек - Рълев Димо не е чел БГ мама. 😉 Мила Атова много по- добро сравнение направи на наш'те " герои".👍🤩
Офффф и после честната Вила с огромното предимство ще разяснява за "феър плей".🫣🤫
Бравооо Мише къде се кри няколко седмици ??? 😎
Съвета пълна смешка. Ралица отново все едно е детската градина и с  поучителен тон след набиване на канчетата- А сега всичко си кажете непослушни деца. 👩‍🏫
 Иииии минутки за реклама на " най- силното" племе т.е. на финалното такова - старейшини. То други освен един гладиатор там няма да има.
 """Грандиозен """ сезон, """феноменално""" развитие , """уникални""" претенденти.АУ АУ АУ.😵‍💫😖😱  " Златна малинка" за няколко главни лица и награда за цялостно творчество в категория " пълен цирк " на Тъпареви.👎👎👎

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 12:22 от Joy 05

# 1 807
  • София
Аз още не мога да си отговоря на въпроса-
защо Ралица попита Виолета какво е казала на Теодора.Че тя услужливо отговори беше очаквано.
Всички видяхме ,че разговорът тръгна от Мастагарков,Виолета дори не знаеше.То и само Благо говореше с Теди.

# 1 808
  • Някъде там...
Ох бе, Joy 05, обичам тА! Поцвилих си с усмивка от този пост. Не мога да съм толкова дзен, за жалост, много ме ядосват несправедливостите...
Надкаст ги отследвах навсякъде и въобще ги отсвирвам. Няколко пъти правих опит да ги гледам, но все едно слушам продукцията, особено в лицето на Неделчо. Изключително са пристрастни тази година!

# 1 809
Дайте да си дойдем на думата. Момчил мисли. И вижда начини за оптимизиране на игра. Факт. Това не е шмекеруване. Ако е против правилата-спират го. Никъде не са разписани предварително. Да можеш да оптимизираш е изключително ценно и печелившо качество и не всеки го умее. Мдаааа. Но това е много далеч от шмекеруване. Ужасно далече.

# 1 810
Момчил викал „да ги смачкаме“, „да ги (не помня каква гадост)“ и т.н. Да де, ама той не е спрял играта за да гледа как Мастагарков се претрепва. Той си кара по трасето и си надъхва племето. Чак такъв урод, който се кефи на претрепали се играчи не е.
Дени и Вики се кикереха, докато другите влачеха и крепяха варели и Момчи реши да уплътни времето на Денка. Човекът като типичен математик оптимизира.
Оряшкова ми стана по-противна точно с това, че го третира като наивен. Да де, но защо да прави жестове за тебе? Щото ти се застъпи за мачкания Мастагарков или за дружката си Дунев. Какво достойно видяхме от теб, че да очакваш някой геройски да те защитава?

# 1 811
И последно, че хора "от екипа" му на Момчи също казали, че послъгва-Мимето и Викито. Изсмукано. Те не са му били никога "в екипа", това, че са в един отбор не означава, че играят с него. С или без коалиция. Много ясно, че ще се опитат да премахнат и дискредитират силен участник точно от тяхното племе, пред сливане са и оцелявайки в това племе преминават в общото с по-малко конкуренция. Докато бяха на завет му се радваха, когато усетиха да им подухва-веднага обърнаха плочата.

# 1 812
  • София
Момчил викал „да ги смачкаме“, „да ги (не помня каква гадост)“ и т.н. Да де, ама той не е спрял играта за да гледа как Мастагарков се претрепва. Той си кара по трасето и си надъхва племето. Чак такъв урод, който се кефи на претрепали се играчи не е.
Дени и Вики се кикереха, докато другите влачеха и крепяха варели и Момчи реши да уплътни времето на Денка. Човекът като типичен математик оптимизира.
Оряшкова ми стана по-противна точно с това, че го третира като наивен. Да де, но защо да прави жестове за тебе? Щото ти се застъпи за мачкания Мастагарков или за дружката си Дунев. Какво достойно видяхме от теб, че да очакваш някой геройски да те защитава?
Още повече: тези надъхвания се случват не съвсем в моментите в които Мастагарков пада. Не винаги звукът и картината са от един и същи момент. Просто монтажът се стреми да ни насочи към конкретни заключения, и не малко хора са се вързали.
Изобщо целият епизод беше горчиво манипулативен: едните герои, финалисти, майка Тереза и нейните ангелчета, а другите лошите, сал енди Оряшкова и племенницата на Георги Илиев са невинни и онеправдани

# 1 813
  • Другата България
Много пошъл опит ( неуспешен) от страна на продукцията да срине един положителен пример, какъвто е Момчил!
Много малко хора се вързаха на долните им и нечестни манипулации. Останалите зрители, които имат нещо в главата си, не им трябва двойно предъвкана манипулация, защото сами могат да си изградят мнение за даден участник от това, което той показва в игрите.
И нищо лично към когото и да било от тук списващите мъже, но завистта не е добър съветник 😀
Да и аз забелязвам завист от мъжката аудитория Joy
Ма стигнете се малко, драги мъжове, па потренирайте, па почетете малко книжки, па решете няколко вагона сборници по математика и физика, па завършете висше образование някъде на майната си, току виж
придобиете самочувствието на лъвове и вие!
Аз не се впечатлявам, същият потребител миналата година по цели нощи бълваше същите тиради за....Фифо. Joy Какво повече да говорим? Харесвам аргументираните мнения и спорове, но .....нали. Да си дойдем на думата. Blush
Скрит текст:
Още повече: тези надъхвания се случват не съвсем в моментите в които Мастагарков пада. Не винаги звукът и картината са от един и същи момент. Просто монтажът се стреми да ни насочи към конкретни заключения, и не малко хора са се вързали.
Изобщо целият епизод беше горчиво манипулативен: едните герои, финалисти, майка Тереза и нейните ангелчета, а другите лошите, сал енди Оряшкова и племенницата на Георги Илиев са невинни и онеправдани
Именно. Монтажът си изигра ролята, както всеки път, така и този път. И не, че е Момчил, същото се прави с всеки, който трябва да стане “черен“ на зрителите. Абсолютна аматьорщина, от най-смешните. На този фон Димо колко бяха - над 10 пъти изръси всевъзможни хвалебствия за Рълев....ама да се бяха усетили, че е контузен, това САМ да местиш три варела.....Joy толкова нескопосана работа....
И пак казвам - Рълев не е виновен, той си играе играта. Продукцията, продукцията....

# 1 814
Иска ми се да вляза в Игри на волята, само за да мога да затапвам продукцията в лицето на Ралица на всеки съвет. Изключително, безумно и адски антипатичен образ за мен. Е, вярно, сигурно ще ме гледате до втори съвет, макс, но ще си струва!!!

Общи условия

Активация на акаунт