💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 331
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 845
Рълев с коса хем е състарен, хем е смешен . Повече ми харесва в игрите ,стига да не е в профил Stuck Out Tongue Winking Eye ,

# 1 846
На мен пък Рълев с коса повече ми харесва

# 1 847
  • София
Имахме снимки и всички в добри отношения, но това беше преди месец. Както често се случва, като започнат да излизат епизодите и чуят кой какво за кого е говорил особено на синхрони и малко се променят нещата. 😁

Така че ще видим след финала истинските им отношения.

# 1 848
Рълев какъв е убавец с коса.

# 1 849
Само, че Момчил още по време на предаването е чул/разбрал, че Марто и Мастагарков го обвиняват в измама и как печелил битките си чрез измама, но после си се събира и си се снима с тях. Така, че май не му се е отразило особено и не се е впрегнал толкова

# 1 850
  • Другата България
А, ето за тази снимка говорех и аз, когато веднъж писах, че по нея съм си направила изводи за победителя.
Мои лични. Гарганела, благодаря, че ме подсети.
Скрит текст:

А ето и поредното поприще на Маргарина. Някакво Арт студио.
Така де, славата го е застигнала...

# 1 851
Поне Мастагарков няма да е изненадан.

# 1 852
Много по-хубав е Рълев с коса.

Да омаскарят Момчил?! Абсурд!
Това момче е най-доброто случвало се на телевизионния ефир от години и тепърва ще бере слава и пари. Браво, пич, заслужаваш!

# 1 853
На Момчил вместо да му извадят очи, му изписаха вежди. Правят лоша услуга и на Рълев по този начин.

Денси, топ е момчето!

# 1 854
Хора, хайде да опитаме да се абстрахираме от огромната манипулация и да помислим. Не е ли редно в един свят, претендиращ за чест и достойнство, силата и въздействието на наказанието да съответстват на “престъплението” . Дали смачкването на едно човешко същество( да, да това не е компютърна игра или съдебен трилър, а жив човек със своите чувства и емоции )  пред стотиците хиляди гледащи предаването е честно , достойно и адекватно наказание за “престъплението” побутване с крак и прихващане с ръка. Още повече, безнаказано наложено от този който разполага с цялата сила и власт. Как е възможно да се гавриш , при това размахвайки фрази за чест и достойнство, с хората, благодарение на които трупаш огромни печалби? И Момчил не е единствения пример този сезон за това отношение от продукцията към собствените си играчи. Тук единствените , които трябва да не могат да вдигнат глава от срам  са болните мозъци, измислили тези блестящи “сюжетни линии”. Помислете малко, не смятат ли, че могат да ни манипулират твърде лесно и не ви ли е обидно от това? Ако пък не, остава само от висотата на нашето “аз не съм такъв”, да сипем обвинения и подигравки. Защото да мразиш е много по- първосигнално и лесно! Аз лично се чувствам емоционално употребена!

# 1 855
  • София
Момчил не трябва да ходи да спечели на Оряшкова предимство. След като го оплю, дали ще има наглостта да го повика като помощник?

Като нищо ще го направи.
Иначе сега си върнах и ми направи впечатление, че Момчил това "мачкай ги тия смешници" го казва:1-во преди падането на Благо и 2-ро той така е хванал варела, че изобщо не вижда другото племе. Така че, не е вярно, че го е казал тъкмо Благо като е паднал. Да, репликата не е никак спортсменска и не ми хареса, но нека не го изкарваме по-зле от колкото е било.
Довечера очаквам, че Мартин ще победи, Оряшкова е силна на някои елементи, но има много слаби места, както и такива компоненти, които изобщо не умее. Мартин като цяло с всичко се справя на средно ниво - някъде и под средното, но поне ги минава.

# 1 856
Аз най-вече съм обидена от това, че подценяват интелигентността на нас зрителите. Фродо, миличък, един вагон книги  те дели от нас.

# 1 857
  • София
Момчил не трябва да ходи да спечели на Оряшкова предимство. След като го оплю, дали ще има наглостта да го повика като помощник?

Ако иска да има някакъв шанс за оставане в игрите, голямата шампионка ще отиде пак да се усуква около тозикойтопослъгва за да й спаси дирника. А той ще се съгласи за да направи още една победа, хах. По това ще познаем дали на Мимето й се остава, ако не отиде при Момчил значи е стегнала куфарите вече.

# 1 858
  • При семейството си
Виктория също се справя доста добре, така че Оряшкова може да избере нея.

# 1 859
Миналия сезон, че беше нагласен беше. Ама тоя бият всякакви рекорди. С предимства, наказания и всичко останало.
Аз най-вече съм обидена от това, че подценяват интелигентността на нас зрителите. Фродо, миличък, един вагон книги  те дели от нас.

Общи условия

Активация на акаунт