💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 608
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз се почувствах замислена какво общо могат да имат Рълев и Мартин, че да станат толкова близки в реала, ама наистина близки, чак “братчета“. Имам чувството, че са съвсем различни типажи, Радо беше много по-адекватен “брат“ на Иван, но Мартин??? И заради това не мога да го харесам Рълев, Мартин е отровен, в играта е ок да го имаш за съюзник, но извън нея лично аз бих стояла на голяма дистанция от такъв човек.
Е как какво - Денислава 🤣🤣🤣

# 2 041
  • Другата България
Аз се почувствах замислена какво общо могат да имат Рълев и Мартин, че да станат толкова близки в реала, ама наистина близки, чак “братчета“. Имам чувството, че са съвсем различни типажи, Радо беше много по-адекватен “брат“ на Иван, но Мартин??? И заради това не мога да го харесам Рълев, Мартин е отровен, в играта е ок да го имаш за съюзник, но извън нея лично аз бих стояла на голяма дистанция от такъв човек.
Нали Денислава се отказа от Мартин? Или аз нещо не схващам?

# 2 042
За пред племето се е отказала, но й е мъчно за него. На мен ми се струва, че й липсва.

# 2 043
  • Пловдив
Нали Денислава се отказа от Мартин? Или аз нещо не схващам?
За пред камерите.

# 2 044
Мартин наистина виси като прани гащи на тези халки.

Видяхте ли, как на първата халка висеше безнадеждно, защото въжетата се бяха усукали и обръчът не искаше да стои правилно, а се завърташе? И както беше в тупик изведнъж смениха кадъра и после той вече се беше оправил и даже беше на втори обръч??? Много съмнително. Някой му е помогнал или поне подсказал.

# 2 045
При Оряшкова няма никаква мисъл как, с каква сила, траектория и прочее да си спести търчането!

# 2 046

Да не са станали наистина баджанаци, както писаха медиите? 😂

# 2 047
  • София
Ох Дунев ми е толкова ясен - просто си е такова поколение, а и работата му в момента доколкото разбрах е тип политическа и дипломатическа, нещо като Боби Михайлов, но за неговия спорт. Sunglasses Еми все пак в тези среди си има различни игри за оцеляване, и той явно си е този типаж. Според мен него много повече си го буташе продукцията, в сравнение с Марти. Но Марти ми е по-ясен да искат да го държат - да имат един по-интелигентен образ уж, и тип стратег, а за Дунев освен в началото силно капитанство, после само по дъщеря си мрънкаше.

# 2 048
  • Sofia
Ааами колко пък да се е отказала... Корделката е повратлива все пак.

# 2 049
Сентенцията накрая май е ,,Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен".

# 2 050
Кокво жабунясало езеро са им сложили

# 2 051
Тази игра определено е в полза на Мартин, независимо от предимството на Оряшкова. Тези купища летви, които трябва да прескачат при наказателните обиколки и реденето на доминото, са по-лесни за Мартин, заради дългите му крака.

# 2 052
При Оряшкова няма никаква мисъл как, с каква сила, траектория и прочее да си спести търчането!

От професионален спортист очаквах по-добра мускулна памет - веднъж като уцели и да повтаря аналогично.

Ама много готин стийпълчейз са им спретнали, даже и с водно препятствие Simple Smile

# 2 053
  • Някъде там...
Мартин тича много смешно.
А Мария не вкарва никаква мисъл, пардон, не мами. Блъска и търчи, без да помисли какво може да подобри.

# 2 054
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама Мартин не си дава никакъв зор, играе колкото да не заспи. И много странно се движи по терена, как пък не успя да мине халките, като никога досега не е имал проблеми с тях? И много глупаво целеше плочките, без идея, без да разтвори нунджакото, сваляше ги една по една. Да не е решил да си ходи, защото не се чувства добре в новото племе? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт