💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 528
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 055
Оряшкова не е много сръчна и може много да се оплете на доминото и в анаграмата. Въпреки предимството, няма да е изненада Мартин да я настигне и победи (а и вчера в рекламата така показваха, сякаш тя върви успешно, което значи, че ще стане обратното).

# 2 056
  • София
Ама Мартин не си дава никакъв зор, играе колкото да не заспи. И много странно се движи по терена, как пък не успя да мине халките, като никога досега не е имал проблеми с тях? И много глупаво целеше плочките, без идея, без да разтвори нунджакото, сваляше ги една по една. Да не е решил да си ходи, защото не се чувства добре в новото племе? Rolling Eyes
Или продукцията са му казали да не бърза, за да има съспенс.

Ама той дълги крака има, хубаво, ама играта не иска само това. Той в една предишна битка показа, че не е добър много с фината моторика.

# 2 057
Оряшкова е тромава и ще събори  решетката

# 2 058
Оряшкова върви добре засега Simple Smile

# 2 059
Оряшкова диша кат мене при миене на прозорци вкъщи /без да ме елиминиргАт за което/, ма не се е изморила

# 2 060
Изпуснах темата и няма да имам време да си връщам да чета. Днес слушах Надкаст и споменаха, че Мастагарков бил в чужбина и се смееха. Не разбрах смисъла на този бъзик. Според е имал някакъв конфликт с Денислава и после тя е обърнала всички срещу него.

# 2 061
  • Някъде там...
Оряшкова не трябваше ли да започне да реди наобратно? От далечния към близкия край.

# 2 062
Отдавна се изтърка бохема,никому не е интересен вече,време му е да си ходи.

# 2 063
Трябваше предимството на Оряшкова да бъде Зори да решава анаграмата на Мартин Trollface

# 2 064
Обаче, все пак, Оряшкова беше по - точна!
Но последното изпълнение на Мартин е по железните правила, нали, и не му набиваме канчето!

# 2 065
веднъж е мамене,друг път е тактика...харесват ми "правилата" в тая игра

# 2 066
Оряшкова беше до тук. Мартин е доста по умен, мисля

# 2 067
Мартин си я настигна вече, а е по-добър на игрословиците. Тя за моменна май изобщо не се ориентира как да подходи.

# 2 068
  • София
Отдавна се изтърка бохема,никому не е интересен вече,време му е да си ходи.
Ами на този етап вече всички ни се изтъркаха и са ни ясни. Чакаме големите битки вече.

# 2 069
Накрая ще излезе вярно, че Денислава започна хейта към Мастагарков, защото не й е обърнал внимание. 😜

Общи условия

Активация на акаунт