💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 479
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 205
Помните ли, че и Мартин щеше да говори с близките си?
Но това с- ако не познаеш ти вземаме половината грошове е много грубо. Направо с бутонките. Момчил не се е натискал да ходи на кастинги. Излиза да помогне на Оряшкова, успява, задължен да ходи на кастинг и за назидание - да ти вземем грошовете? Шизофренията съвсем тежко ги налегна. Предлагам и други интересни възможности за наказания- 60% от БДЖ са на продукцията; така и така има недостиг на екипи- гащите ти са наши; твоят "сит лъв" става "гладен лъв" до второ нареждане и т.н.

# 2 206
Миналата седмица Изабела на кастинг битката нареди ли веднага сентенцията? Нареди я. Само че в надкаста тя каза, че ѝ е отнело 10 минути, та и сега така може да е било така. Но то пък и колко да е сложно, не видяхте ли, че имаше сложени "по", черно, следват 5 букви. Е, колко да е трудно да се сетиш, че е прилагателно в сравнителна степен, с 5 букви, колко сентенции има  с такава конструкция за последна дума, елементарно е, наистина е за под 5, айде 10 секунди да са, да се досетиш.

Иначе за Мимето, странно, че тя ми е Мастагарков в женски вариант, с всеки да се разбирам, на всеки да съм симпатичен, за да стоя на завет (е, на него не му се получи, ама щото беше толкоз пренавит, досаден) и докато него грам не го харесвам, тя някак ми е симпатична, може би защото виждам отношението на всички към нея, и в двете племена я уважаваха и харесваха. Докато Благо, колкото е силен в игрите, толкова е разочароващ във всичко останало, само като почне негов синхрон или разговор и чуя мрън-мрън-мън и ми идва да метна нещо по телевизора Simple Smile Може би само Гатьо ми е по-антипатичен от него.

# 2 207
Кога се очаква да е сливането на племената?

# 2 208
  • Sunshine state
И аз да изразя възмущение от дадения избор - или ти взимаме грошовете, или печелиш разговор с брат си. Егати простотията..

# 2 209
Тази анаграма трябва да бъде наредена за максимум 1 минута от всеки средно интелигентен човек. То като видиш първата дума с вече сложена буква В и че е 6 буквена няма какво друго да е освен "всичко" Grinning и на последната дума беше сложена последната буква Н и при 5 букви веднага изниква "силен". Вече като се сетиш всичко и силен самия израз директно изплува в съзнанието ти. Много е тъжно, че Оряшкова така заби и не се сети, това не говори добре за коефициента й на интелигентност Grinning а за Марто бях убеден, че ще го нареди за максимум 30 секунди. Според мен не трябваше да са сложени първата и последната буква...

Момчил ми е меко казано неприятен, но това да му взимат грошовете е върха на простотията.....оляха се вече Grinning

# 2 210
Пак се почна с теорията на конспирациите. Оряшкова нямаше никакъв шанс с анаграма, Мартин е 100 пъти по-умен. Тя пък е добър човек ,спокоен и неагресивен, ако повече хора бяха такива живота щеше да е 100 пъти по-хубав

# 2 211
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен, Денислава няма да се усуче пак около Мартин при обединението, понеже идва мама с един от най-силните играчи, Рълев. Мишо, Денислава, Виолета и Рълев, ей ти една стабилна коалиция. Другите не се понасят и ще се самоизядат. Мастагара и Момчи ще разчитат на качествата си, другите вече ще оцеляват както могат.
Дунев ми е адски неприятен, ама адски. Глави ще реже, ще наказва, номинира ги защото и него го били пратили на битка, и тая глава не отива да я реже сам, ама на стола е много надъхан.
От както има ИВ, не съм гледала до края никога заради схемите на продукцията. Отказаха ме заради миглата Мани, после заради тоя нагласения сърбин и вреслата до него и сега пак ще ме откажат с нелепите си опити да смачкат Момчил. Момчето ходи на толкова битки, мятаха го през отборите и беше все на прицел, спечели си ги тия грошове и дай ти вземем половината, защото си пък упорит и не падаш бре….
Дано другата година все по-малко хора, като Момчил, да им ходят на кастингите.

# 2 212
  • Sofia
Не заслужават хора, като Момчил. Толкоз!

# 2 213
Продукцията не обича независими и мислещи хора. Момчил не им играе по свирката и ще си плати, буквално. Друго е да си опитна мишка, която могат да пуснат в колелото да върти по тяхна заповед. Жалки опити на още по-жалки хора!

# 2 214
  • Пловдив
Не е ли еквивалентно да потренираш и да усетиш фризбито и да видиш анаграмата преди да си стигнал до нея?

Дава ли ти някакво предимство това и в двата случая?!
Мисля, че във втория много повече дори.
Мартин каза, че е нямал търпение да стигне до там, защото се е досетил за думите докато е редил плочките.

В такъв случай, къде са правилата, има ли измама в случая?
За един приятел питам?!

# 2 215
  • софия
Брутро,  банда, не мога да ви настигна тези дни. Сипвам кафе и чай и ще спретна кратък разбор какво излъчваха на моя телевизор.
 От предишния епизод, единственото, което ми се запечати беше погледът на Момчи, когато Оряшкова каза, че послъгва. Мисля, че това го удари най-тежко.
 Снощи Мимето ме разплака накрая, добра душа е, незлоблива, но не е за тази игра. Успех и пожелавам и да намери своята пътечка сега, когато загърбва спортната кариера.
 Довечера искам Стратимир да падне, не ме интересува дали Момчи ще обеднее. С тази поредна тъпотия продукцията олеква и само изписват веждите му.
 Той ще се оправи и без половината грошове. Ако не се, здраве да е. За мен е един от най-интерсните персонажи този сезон.
 Радвам се, че Мартин остана. Ще гледаме още как им щракат мозъчетата в старанието си да се задържат в играта и неговото и на Вили.
 Довечера стискам всичко в наличност Стратимир да отпадне. Това е може би най-неприятния персонаж, който имам от игрите до тук. Не особено умен, но за сметка на това пълен с комплекси, които се опитва да изкара по възможно най - грозен начин.

# 2 216
Понеже винаги съм сред последните които гледат и вече всичко се е казало. Рискувам да се повторя с някого. Затова си водя записки какви реплики са ми направили впечатление:

Мима се чувствала все едно досега била на лагер!
Така е - за първи път на елиминационна битка (Мерси Благо че забеляза)

Дунев:
- Бих искал да отнема главата на змията, но Оряшкова може да свърши тази работа.
Ма разбира се бе Дуне, що да рискуваш, тя има нужда да се доказва, както преди това редовно пращаше Благо да се доказва. Николчето например - пада, пада, пада, пада и накрая си излезе напълно "достойно"

Мима подчертава, че не им била обидена дето я номинирали, а хич не стопля, че тя обиди Момчил че бил "послъгвал".  

За да надминат себе си дето миналия път дадоха на стрина  17% предимство, тоя път решиха да дадат още повече.

Преди писах за хората които вече 5-ти сезон не са разбрали как се минават халки. Айде да не си разбрал как се реди тримерния пъзел - приемам. Ама да не си разбрал как се минават халки, след като толкова често се появяват в епизодите. Е няма прошка. Мима не беше разбрала.

Димо казва на Мартин да не минавал в синия коридор. И що???  Какъв е проблема да мине?  Нали са еднакви за да е справедливо. Не ме разбирайте конспиративно. В случая НЕ намеквам че са различни. А съвсем явно казвам че това връщане на Мартин беше поредната глупост в шоуто.
В анкетите се пита има ли гъвкавост - дава ли се свобода на избор на състезателите. НЕ СЕ дава. Ако се даваше, огромна част от съмненията щяха да са потушени и щеше да е по-интересно. Например това трасе с прескачания на напречни греди което тичаха - никакъв проблем да им кажат -- ако искаш някоя обиколка тичай в другото трасе, ако искаш в твоето си - няма никакво значение. Минавай по които искаш халки, по които искаш обръчи. Къде е проблема?   А в това което стана аз виждам проблем - и той е кога точно му казаха на Мартин - когато изгуби известно време - тръгна по сините обръчи, падна, пак тръгна и чак тогава. Винаги когато едно съдийско решение не е ясно фиксирано с правила следва въпрос -  а защо тогава?  Защо не веднага когато тръгва по грешното трасе. Ми ако не е веднага - можеше да му кажат когато вече е минал - Ооо Мартине това не се признава - сега го мини още веднъж ама вече твоето.  Абсурдно е. И не им за първи път. Все едно слабо интелигентна учителка която съдийства на  деца в предучилищна.

# 2 217
  • Sofia
В такъв случай, къде са правилата, има ли измама в случая?
За един приятел питам?!
Е, как!? Има правила, разбира се, за свои и чужди. За първите може, за вторите не. Когато шмекеруват нашите, му казваме находчивост, приспособимост и адаптивност. Чуждите ги наричаме шмекери. Шмекерите са долна прослойка от обществото, която не заслужава да върви напред, затова я изобличаваме, унижаваме и спъваме с всички сили, и средства. В името на справедливостта, да не си помислите друго!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 12:05 от Crystal_Noir

# 2 218
И аз да изразя възмущение от дадения избор - или ти взимаме грошовете, или печелиш разговор с брат си. Егати простотията..

След като чух залога, вече ми е в акъла, че Ралев нарочно загуби. Подшушнато му е, за да унижат още веднъж Момчил, т.е. трепеш се на битките, контузваш се за простотии ( грошове), но ние ще ти ги вземем, щом не ни играеш по свирката.
Не знам каква дума да използвам за продуцентите освен - ГНУС!!!

# 2 219
Не съм вярвала, че някой ще измести Фифо като "мачкан" играч, но обичан от хората. Но...
Момчил направо с багер се опитват да го закопаят, и той пак  продължава с победите! Не гледам вече 2/3 седмици, чета тук само.
Страхотен, невероятен Момчил! Победителят на хората! Blue Heart Yellow Heart Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт