💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 438
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 190
Имайте предвид,  че Мартин може да е видял някак си масата с буквите още докато е тичкал по терен и през цялото време да е мъдрил.  Топ момент на седмицата ми е как Оряшкова стои и гледа в хоризонта и му се моли Simple Smile  🤔

# 2 191
Да, възможно е, но просто след това тичане и плуване е по-логично да пообмислиш малко повече...

"Мартин може да е видял някак си масата с буквите още докато е тичкал по терен и през цялото време да е мъдрил" - Той беше толкова гроги, че това не ми се струва реално.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 04:21 от MoSt new

# 2 192
Поговорката е с 34 букви, от които 6 бяха предварително поставени. Мартин със сигурност докато си бягаше наказанията е мислил какви думи може да навърже от буквите, които вече е видял. Достатъчно е да е предположил/познал "убива" (у се среща по-рядко от другите гласни) и после като види позициите, да се сети коя е сентенцията. Все пак, Мартин е от по-умните играчи.

# 2 193
Колкото и да се опитват да я въздигнат Оряшкова не се получава. Поне приятелите й Мудеви да бяха замълчали за лъжата, която са опитали да пробутат. Няма как да повярвам за честната, достойна световна шампионка след това. На синхроните излъга нагло как едвам познавала Мудева.
Все пак, успех в живота й пожелавам.
Точно нея да пуснат на подкаст…
Участник, който отдавна трябваше да си е тръгнал.

# 2 194
  • София
За утре-Тими е животно на терен,но как да се изразя...не ми идва мисловен тип.
Та нищо чудно да имаме дежа вю от предната събота.
Разбира се,нямам никаква представа от възможностите на претендента.
Пък ситото лъвче ще има РД.Дали все пак няма да дадат на Васил да честити на брат си.
И да има синхрон на Тими-Като видях буквите и веднага се сетих Simple Smile
Но...с тази продукция не знам,не знам...

# 2 195
Може да е знаел отговора предварително, но е възможно и да се сетил. Те все клиширани неща подбират, дето до скоро заливаха фейсбука и всеки си кичеше стената с мъдри мисли  - Кръвта вода не става; Ако искаш мир, готви се за война; Всичко (или по-скоро "онова") , което не ме убива, ме прави по-силен...
Яд ме е, че Оряшкова с такова предимство падна, ама не съм очаквала Мартин да отпадне днес.

Мен лично Дунев повече ме озадачи как се сети за фразата, когато отстрани Крум.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:22 от cool_style

# 2 196
Не знам за вас, хора, но мен поне Оряшкова ме развълнува до краен предел. Това беше най-нагледното, най-емоционалното и най-положителното определение за спорта такъв, какъвто трябва да бъде: като загубиш и отпаднеш, да се усмихнеш през сълзи, сълзи на щастие, и да прошепнеш "Благодаря". Безценно!!!

Поклон и Благодаря, Мими Оряшкова!.......................................

# 2 197
Играта беше точно предвидена, така че Оряшкова да си тръгне „достойно“, а Мартин да попадне в обединеното племе, при това малко по-богат. Нали трябва да видим как Дени ще се усуче пак около него.

Не е трудно да се предвиди, че кубчето трудно ще се задържи на главата на Рълев, та тя е като яйце. Нали Момчи трябва да има възможност да заложи грешно, та продукцията да осъществи планирания пладнешки обир.

За да се подсигурят Оряшкова да отпадне дадоха думички, а Марто е интелигентно к***ле и нищо чудно и сам да се е сетил.

# 2 198
  • Берлин
Аз също се сетих за фразата, а Мартин не е глупав, та тук спекулация, не знам.
А за Оряшкова...ами изпратиха я по шампионски, но тези няколко минути не могат да променят мнението ми за представянето й - грозно беше.

# 2 199
Аз не съм сигурна, ча Мартин докато е бягал за наказанието си е имал възможност да види буквите на масата на Оряшкова, че чак пък и да е мислил по евентуални варианти за фразата.
Но все пак аз гледам по телевизията, друго е на терена...

# 2 200
Не знам защо Оряшкова ми прилича на Валери, който всячески се опитваше да НЕ нареди пъзела си в онази битка.
Или на Рабухчиев, който нареди повече от половината и изведнъж рязко зацикли, че да изчака да дойде Неделчо

# 2 201
Имах предвид, че е видял буквите, неговите, които имаше да събаря и после да пренася до масата. Пак, на късмет за едно у и убива да се хване и може да е достатъчно. А защо да не е мислил, бягайки? Напротив, той си знаеше, че в анаграмата му е шанса, значи трябва да е мислил, докато бяга. Но аз бях за него и така ми е по-лесно да приема, че победи, отколкото да му е било подсказано.

# 2 202
Ама видяхте ли, че Момчил пак измами? Кубчето беше допряно с един милиметър по- надясно от темето на главата, което е в огромно противоречие с железните правила на ИВ. Хахаха

Продукцията да взема отношение незабавно !!!!🤣🤣🤣🤣
А, незабавно. По-добре да изчакат преди финалната  битка, до която Момчил с измами се е добрал и тогава да извадят наяве тази чутовна измама. Мислете малко по- мащабно Simple Smile 😀😃

# 2 203
Готина битка. Прекалено много конспирации има, но реално по време на синхрона на Мартин може да е погледнал повечето букви и да му е дошло на акъла, каква може да е думата, то не че продукцията не слага клиширани фрази, а той си е интелигентен и начетен, макар и да има огромна злоба. За продукцията определено Елвиса е предпочитания избор за продължаване, защото интригата се завързва. Оряшкова на мен ми направи добро впечатление през сезона. Не беше някаква интригантка. Да, на последния съвет и стана тъпо, че не я сложиха сред финалистите, но пък нямаше да има логика да я номинират. Един вид все едно да се докаже, че заслужава място там. Ако трябва да предпочета между нея и Дунев бих избрал нея, защото втория не спря да се цупи, когато го номинираха. Беше обиден на цялото племе и тръгна да върти интриги. Щял да маха главата на змея и не спира да се мазни нагло на Момчил. Мазнеше се и на Благо а не го защити нито един път, когато Мартин го правеше на две стотинки пред цялото племе и дори най-нагло изпя какво му е казвал Благо за капитанството пред Мартин и жените, когато нарочиха Мастагаря. Жалко поведение и въобще не съм му фен. Дано е следващия отпаднал. При обединението ще се види Денислава с кого ще играе, тя тая скача от коалиция на коалиция и самото и поведение е много противно. Тя е това, което майка й уж много мрази и презира в Мартин а дъщеря й е точно същата. Жалка история са и двете, но ако трябва да избирам между Виолета и Дени то със сигурност ще избера Виолета. Една идея по търпима е от нея. Марто става по-богат и си мисля дори, че при евентуален нов съвет на гладиаторите, той отново ще е на пангара, за да го направят по богат за сливането. Очаквам точно там да заиграе с Рълев и още някой.

# 2 204
  • софия
Тъпите им монтажи.
 Какво пречеше да монтират друг анонс преди съюзническата, налЕ вече знаят какво е станало.  Защо трябва да изглежда, че ако Рълев беше победил, ( което аз лично очаквах), щяха да важат анонсираните от Димо предимства.
Еми, много са зле.
Сега вместо Момчил да пренарежда племена, ще губи грошове !!!??? Или ще говори с батко си. Дето ще се видят след 5 дена снимки още....
Е, ние, зритЕлЕте какво да си мислиме сега....Joy Rolling Eyes

На Момчил така или иначе могат да му вземат грошовете  - продават им имунитетите срещу всичко, което имат. За някой ще е 150  за друг - 300. Все тая.....

Офффф, сетих се за снимката на плочките на Вили  на битката с Радо .....JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт