💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 438
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 175
Толкова се напрегнах, че не разбрах какво печели Момчил , ако познае!?Прочетох, някъде,че няма да е нещо еквивалентно,потърсих поста , но явно е "имало раЗдвижване"
Разговор с брат му

# 2 176
Еее, нали трябва да поизравнят силите между Рълев и Момчи.

# 2 177
Предполагам целта на Неделчо и Туджаров е да могат да разпитат хубаво участниците за неща, свързани с играта. Защото Ивка ги разпитва повече за живота и разни странични неща. Не е навътре в играта и много важни моменти ги пропуска. Надявам се, че ще имат свободата да задават и неудобни за продукцията въпроси.

# 2 178
Мартин Интригата искал да бъде известен.
Взех да се обърквам, той изглежда ли ви като мъж? Laughing

Цитат
Според нашите информатори, Мартин Николов - Елвиса ще е сред участниците в новия сезон на "Игри на волята". Макар да не са заедно с Емануела, именно тя е използва връзките си с продуцента, за да ходатайства да го вземат в продукцията.

Потърсихме Емануела, за да разберем дали ще се отметне от думите, които е говорила по-рано с приятелки. "Да, така е. Не мога да говоря повече по този въпрос към момента. "Игри на волята" е любимото ми предаване и ще му стискам палци", категорична е тя пред нашата медия.

А на въпроса ни защо го прави, след като вече не са двойка, тя отговаря така: "Това няма никакво значение. Ние сме били шест години заедно и аз знам колко много иска да бъде известен, затова помолих да го вземат в предаването", споделя тя. https://show.blitz.bg/rialiti/bivsiyat-na-emanuela-vliza-v-igri- … li-tya-po-slucaya

# 2 179
  • Някъде там...
Вероятно ще заложи на Стратимир. Той поне уж е във форма, та се надявам да спечели залога си Момчи. Продължават с гаврата от продукцията...
Рязко ми се изпари желанието да гледам утре иначе.

# 2 180
  • софия
Пълно с гафове ,откъде да почнеш.... Sweat

Най- нелепи са ми възхваляванията! Към всички без изключение!
И още - как си виждат историята и образите  по сценарий, не знам, ама някакво невероятно нелепо  разминаване има!
Днес изпращането на Оряшкова - беше ми неудобно чак. От нея нищо не разбрахме, не видяхме и не запомнихме. Такава ни я показа продукцията  Но пък какъв патос на раздяла!!! Rolling Eyes
Същото и с Никол - само хейт отнесе това момиче. Такава ни я показа продукцията. Никаква. А изпращането отново  нелепо хвалебствено. Rolling Eyes  Сигурна съм, че не са търсили такива образи нито за Никол, нито за Оряшкова.  Все не вярвам да са толкова зле, ама от Никол още това ми боде очите. Тази година съвсем 'немат ора, баце".

Е, не и миналата година си ги биваше, де - в каквито и образи да вкарват участниците, Алексата им е единствения абсолютно сто процентов фалшив образ. Фалшив на арената, на режисираните разговори и на синхроните за нас зрителите. Не можах да разбера, като аз го виждам толкова ясно, какво му харесаха от продукцията, та го направиха победил!!!! Затова и С4 е единствения сезон, който остави в мен убеждението че и самия победител е знаел, че ще спечели още при влизането. За това и С4 никога няма да е любимия ме сезон.
А там е пълно с мои любимци
 - Жорето, Гого, Генчо, Мани Илиян, даже малката Фейгин, Зори,
- нямам тръпка към  Фифо и Жени - но качествени  зверове и двамата....

Лично мнение, не претендирам меродавност Hands V

Разбъбрих се и дълго стана,  извинявайте, банда Hug

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 23:30 от freespirit

# 2 181
Толкова се напрегнах, че не разбрах какво печели Момчил , ако познае!?Прочетох, някъде,че няма да е нещо еквивалентно,потърсих поста , но явно е "имало раЗдвижване"
Разговор с брат му
Моля???🤨Не мога да повярвам!
"Тия" третия закон на Нютон чували ли са?
Явно мозъкът ми е изключил, дори да съм го чула!

# 2 182
Каква ирония на съдбата ще е Бисер да се класира за същото предаване, срещу което води "битки" за замърсяване на защитени плажаве. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 183
  • Другата България
А според мен няма да е ирония.....

# 2 184
На мен, като цяло двубоят ми хареса, беше сравнително или нормално равностоен за такъв, между мъж и жена. Но, няма "жива сила", която да ме убеди, че Мартин за секунди се справи със сентенцията ей-така. Вярно, не виждах всички букви, вярно, че е популярна, но за кой? Оряшкова, за да стане световен шампион /ако не греша/ - това са тренировки, тренировки и ..... колко време ти остава да четеш за обща култура /преди "100 лета", като тинейджърка+, имах подобен проблем - 4 ч. тренировки на ден, малко време за уроци, да не говорим за допълнителни четения и направих своя избор, за добро или лошо, но състезателния спорт, отнема цялото ти време, а дали ще бъдеш успешен или не, кой знае/. Не знам нищо за Мартин, освен "жълтини", но, ако Продукцията беше "мислеща" в интригите си /мое мнение/, на фона на объркването, зациклянето, забавянето на Оряшкова, можеха да направят усилие, да направят подреждането от страна на Мартин малко по-бавно. А той беше като човек, който просто знаеше какво трябва да подреди, особено защото не съм убедена чак толкова много в неговата интелигентност.

Знам, че навсякъде и в различни ситуации /понякога/, повечето от нас могат да правят дребни манипулации, /не че го одобрявам на 100, но се случва, или се налага/, но в едно състезателно шоу, нещо подобно да бъде направено целенасочено..... особено ако утре при грешен избор на Момчил му вземат "грошовете", вчера "смачкавенето" на имиджа му, обявявайки като "измамник" и повтарянето  на това - "за пред цяла България като какъв искаш да бъдеш запомнен"...... За мен, това е отвратителна манипулация. Но.... това е действителността. За "протокола", като физически дадености и "хъс" за победа са Момчил и Рълев, ако наистина са "Игри на волята" и се играе и печели честно.

# 2 185
Наистина Мартин се справи много по-бързо от Оряшкова с анаграмата, и нямаше да е изненадващо, че я разгада, но поне да бяха дали кадри как Мартин прехвърля плочките, мисли, чуди се за фразата, а те направо "Като го видях и веднага се сетих"...
 Тук малко ми издиша и е вероятно да са му подсказли дума, фраза..
Защото е по-интересно да остане в играта провокатора Мартин, отколкото тихата, честна и толерантна Мими.
Аз също се разчувствах, като Димо и Ралица, въпреки, че бях за Мартин, при всичките му кусури.

# 2 186
И така- аз мислех, че съм чула всичко вече от тез' Игри, ма те верно ми тестват волята - да издържа да ги догледам до края на сезона! Това с Момчил беше брутално! Брутално, хора! Аз гледам със закъснение... и не, не твърдя, че не е сгафил,  ние всички видяхме как сменя ръцете или там се бута с крак. Но аз за секунда няма да повярвам, че го е правил, за да измами и прецака другите и видиш ли?!? Да избута някак си до финал. Леле! Ми като не искат да го правят победител- да не го! То отдавна стана ясно кого гласят. Нужно ли е да накърняват така личността, наистина, не неморално,  ами подсъдимо е това за клевета. Особено пък с фризбито- те го насолиха здраво и той след 20 мин пак същото хахахах втора група детската градина. Горе-долу за такъв капацитет ни има тази велика Продукция. Чак съм обидена малко за каква тъпа ме вземат Simple Smile Пък за утре просто нямам думи- ми като не щете някой да трупа грошове, наложете лимит! Ама той и да бие утре, ще намерят начин да му ги вземат, че иначе току виж стигнал до къдет' не трябва, този метОд си е лична и неприкосновена привилегия единствено и само на Алекса! Да си купува пътя към финала с грошове...нали...
А аз съм някаква луда, защото още повече му се кефя на Момчи, чак секси ми стана - как в състезанията се вселява в него демонът на спортната злоба 😄 като Джекил и Хайд Simple Smile още по-привлекателен ми е хахаха ми тъй де, да мяука като Мастагара или да лае като Мартинката ли? Аз също обитавам спортна фамилия и ще ви кажа, че скандиранията са си част от играта.
Но виждам аз познатата ни сюжетна линия... водещият по брой победи НЕ става победител... Фифо беше женомразец, Момчил е измамник, да, да... не може ли да не бият, но да си запазят поне малко имиджа, а?

# 2 187
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен ми е много трудно да повярвам на "още като видях буквите и се сетих",кога пък успя да види всички букви,докато прави други 100 неща и да навърже фразата.
От друга страна,Мартин въобще не е глупав човек и е възможно да разгадая изречението лесно..

Продукцията има много по-голям интерес той да остане в играта,следователно може да са му подшушнали думички,може и да не са..
Аз съм доволна,че Оряшкова(между другото това е никнейма на нашата котка) отпадна. Емоционално сбогуване.
Не показа много в ИВ - тежка е,тромава е..нормално.

# 2 188
Браво на Момчил
И сега всички които казаха, че битката е направена за Рълев да се извинят.
Аз предположих, че играта е за Рълев и продължавам да мисля по този начин. Не зная какво се случи, Рълев е боец и не би се предал толкова бързо.
Рълев иска Мартин да си ходи. Не го искат в обединеното племе с кака. Изобщо, доста пресметливо играе.

# 2 189
Защо е учудващо - "Като го видях и веднага се сетих". И аз като го видях веднага се сетих още в началото на играта, имаше си букви подсказащи.

Общи условия

Активация на акаунт