💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 438
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 160
И Теодора падна в елиминационна. Момчил получи 50.
Това беше капитанска. Там се печели по 50.

# 2 161
  • София
Доста от сентенциите ги повтарят, давали  са я тази и преди и ключовото беше У. Ако човек хване "убива" , навръзва коя е поговорката.

Оряшкова ще я запомня с добро.

Стратимир не го харесвам, но ако Момчил заложи на него, ще е кофти да му вземат половината грошове. И все пак предпочитам да не го гледам още един сезон.

# 2 162
  • Другата България
А аз не го познавам Стратимир, в Максимал съм го гледала, силен участник е.
Но какъвто и да е, щом споменаха, според мен Момчил ще загуби.
Няма как да го оставят с толкова грошове, то е ясно.

# 2 163
Ама грам не ме интересуват тези под, над и  средния кастове .Не знам къде ги гледате , но от това, което чета ми приличат на некоалиции със сглобката , пардон продукцията.
Туджарката беше тотал щета, Неделчо също с малки изключения, а тази Ивка... като от АПИ ми иде.

# 2 164
  • Берлин
Нито един под-над-между каст не съм гледала. Обаче поне 2 епизода с Неделчо и Туджаров съм гледала в сезона им- отвратителни ми бяха. А и имам очи+уши, нямам нужда от преразказ. В темата има достатъчно адекватни коментари, стигат ми.
Съботните битки са ми скучни. А залогът тук е...мама миа.

# 2 165
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не виждам никаква конспирация в това, че Мартин се сети бързо за сентенцията. И аз се сетих веднага като я видях. Лесна и популярна е, а и имаше предостатъчно букви за подсказка.
Оряшкова тръгна грешно отначало и зацикли, а и не може да се каже, че е много умна. Тя сама си каза, че не е добра на такива игри.
Добър човек е, състрадателна и мила, но този формат не беше нейното. През цялото време беше безгласна буква, а когато реши да проговори и да действа, само се изложи. Първо обичаше Момчил в Амазонките, но не го защити, когато имаше нужда. После обичаше Мартин, но беше много облекчена и започна да диша свободно, когато отиде в другото племе. След това пак обикна Момчил, нейния герой. Малко послъгващ и недостоен за финал, защото е в коалиция /в която в действителност не е/, но пък единственият, на когото има доверие да й стане съюзник, защото е най-силният. Пък и тя е добричка, не му се сърди, пак си го обича, нищо че на съвета го номинира. Joy

Пък предимството на Момчил за утрешното залагане е най-тъпото евър. Как така ще трябва да си изгуби половината грошове, ако не познае, пък ако познае, няма да му ги удвоят, ами ще се чува с брат си? Егати глупостта!

# 2 166
Колкото и да се опитват да я въздигнат Оряшкова не се получава. Поне приятелите й Мудеви да бяха замълчали за лъжата, която са опитали да пробутат. Няма как да повярвам за честната, достойна световна шампионка след това. На синхроните излъга нагло как едвам познавала Мудева.
Все пак, успех в живота й пожелавам.
Точно нея да пуснат на подкаст…

# 2 167
Чудя се как ги гледате тези под над кастове. Защо си го причинявате? Достатъчно нагласено е всичко останало в Игри на измамата, че и този пост мазохизъм.

# 2 168
Заслужена и изстрадана победа на Мартин. Няма да спечели наградата, предполагам, но даде възможност за изява на всички участници. Дунев, който реално загуби но остана заради предимството и сега се прави на глава на мафия. Той не бил в играта заради играта, а за да унищожи Мартин.  Да му имам мисията. Съжалявам го като виждам как маха опашка като куче пред Момчил.
Сладуранка Денка можеше да каже, че се нагажда според ситуацията, и да бъде разбрана. Потъна, сервирайки доматите с колците. Симптаизирам на майка й, но Вили вече не е атрактивна.
В Момчи има конфликт между източна философия и балканско възпалено его. Дано е само роля, иначе кофти за него извън играта.
Мария се държа мило и приятелски с всички, сбогуването й беше хубаво. Но в играта беше само пълнеж и тя го знаеше.
Всички играчи ми допадат, кои повече, кои по-малко. Димо и Ралица си вършат работата отлично. Който не ги харесва, да си спомни как Джаферович водеше Сървайвър....

# 2 169
  • София
Неделчо и Туджаров и без това спрях да ги гледам заради изключително необективното отразяване на сезона.
Туджаров пак се пробва да коментира по-реалистично, но Неделчо е отворил широко ръце само за монетизиране.
Ами няма да пускам центове в тази касичка, която не ми харесва.

# 2 170
A eто и анкетата за  качество на  епизод 67,   петък, 17-ти

Кликнете картинката.

# 2 171
  • Sofia
На последната капитанска пи една студена вода, струваща 50 гроша, а утре да му вземат и грошовете..
Joy велико, достойно и справедливо... Наистина.

# 2 172
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват и ще водят епизодите заедно с Ивка.

Явно подкастът им е бил много зле като гледания. Логично. Феновете го бойкотираха.
Аз обаче ще продължа с бойкота, защото на нагласени/служебни подкастове няма как да вярвам.
А Неделчо и Туджаров така да се обвързват с тези измамници, ами не съм Ок. Ще им се накърни реномето и престижа. Не вярвам на продукцията или по-точно на тези продуценти. А те отиват да работят за тях, тц тц.

Да, присъствието на двамата като водещи няма да намали цензурата. Чудя се защо са се съгласили въбще? 🤔
То ясно че и парите сигурно играят...ама реномето къде отива?

# 2 173
Толкова се напрегнах, че не разбрах какво печели Момчил , ако познае!?Прочетох, някъде,че няма да е нещо еквивалентно,потърсих поста , но явно е "имало раЗдвижване"

# 2 174
Много смешна битка. Мартин дали се радва , като се гледа колко е нефелен на терена. Според мен нямаше друг от останалите освен Оряшкова  , който да бие.  Той  се отличава само с борбеност и наглост , схеми и за мен си остава един от най-слабите физически в този сезон може би само Даниел е по-слаб. 
Но продукцията реши, че на зрителите са им приятни интригите на нервака и май са прави.
На Дунев не успяха да му изпълнят мисията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт