💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 495
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 145
  • При семейството си
По принцип залаганията от страна на спечелилия съюзник в тези кастинг битки, съответно наказанията и наградите са  голяма тъпотия. . Каква игра, каква воля, каква битка?!

# 2 146
Ей значи, пак кофти на този залог...
Все е lose-lose

# 2 147
  • софия
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват и ще водят епизодите заедно с Ивка.
какво е това? Комбина с продукцията ли?
Ако да, как можахте бе,  Надкастърчета ....
Сега къде ще слушам нещо без пряка  цензура....Imp

Чакалче,  Жоре вие още ли сте "от наште"?

# 2 148
Днес слушах подкаста с Генчо и Аспарух и Генчо каза, че е много разочарован от продукцията тази година и не би навил хора да участват догодина.

# 2 149
Ивка сега обяви, че Оряшкова ще гостува в Надкаст, явно са се вразумили Scream

# 2 150
  • София
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват и ще водят епизодите заедно с Ивка.

Явно подкастът им е бил много зле като гледания. Логично. Феновете го бойкотираха.
Аз обаче ще продължа с бойкота, защото на нагласени/служебни подкастове няма как да вярвам.
А Неделчо и Туджаров така да се обвързват с тези измамници, ами не съм Ок. Ще им се накърни реномето и престижа. Не вярвам на продукцията или по-точно на тези продуценти. А те отиват да работят за тях, тц тц.

# 2 151
Лелее, ясно е че утре ще победи, този на който не е заложил Момчил !
Ако не съм права обещавам, че няма да пиша повече в групата до края на сезона(което е в мой плюс, защото сама ще се банна и няма да доставя удоволствие на  ...) .
Топ 10;9 .,.егаси и сбирщайна на  кухи души.
 Предните сезони с малки изключения там имаше поне двама трима,на  които да стискаш палци, а тук един , който и по-черен от дявола ще направят.

# 2 152
Мартин още като носеше една купчинка с плочки и сложи една от тях, не казвам, че е първата буква на първата дума, ей така даже още не беше стигнал за да прочете и да огледа, да види колко думи са какво трябва да пиши или поне това показаха. Той даже се обърка и първо нареди "убива" на долния ред, а думата беше последна на първия ред и после пренася буквите. Знае коя е думата, но не знае точното ѝ място. Изводите си ги правете сами!

# 2 153
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват с Ивка на ротационен принцип.
Това на продукцията/телевизията ли е нещо или си е тяхно ютубърско?
Дано са пробили в телевизията и да гледаме по-адекватни интервюта с участниците, че Галка е гола вода.
Те това участие в ИВ ще го доят да последно !!

# 2 154
Изключително тегаво беше да гледаме битка, в която и двамата играчи не бяха добри на нито един от елементите, с изключение на доминото и единият от тях - на пъзела. Иначе хубава игра, но не с тези изпълнители.

Дяволо, имам предложение за анкета накрая на сезона. Топ 5 на "шмекерлъците" или гафовете на продукцията. А аз ще дам своя вот още отсега за номер 1 - безумните синхрони по време на битката!

# 2 155
Аз приключвам с гледането на предаването. Не си представях, че може да го опорочат до такава степен.
Гадост.

# 2 156
  • София
Пусната е новата анкета!

Мале, без да искам съм ви дал 16 опции за глас.
6 трябва да са. Единичката отпред е грешка.

# 2 157
  • Другата България

Явно подкастът им е бил много зле като гледания. Логично. Феновете го бойкотираха.
Аз обаче ще продължа с бойкота, защото на нагласени/служебни подкастове няма как да вярвам.
А Неделчо и Туджаров така да се обвързват с тези измамници, ами не съм Ок. Ще им се накърни реномето и престижа. Не вярвам на продукцията или по-точно на тези продуценти. А те отиват да работят за тях, тц тц.
Тъкмо пишех същото. Не, че някога съм харесвала Неделчо, но къде още би се набутал, за да осребри участието си в това ШООЛ? То мина и замина, надали някой освен вас си спомня за тях, ай сакън да не ги забравим колко са били куул и дъ бест. Този готвили, онзи /с/готвили, трети подготвили....аман!
Аз и досега не ги гледах, сега пък съвсем.
Предпочитам Туньо и Чакала.

# 2 158
Така, обобщавам, че от нахвърляните ми коментари не става ясно.
Ивка ще води След игрите заедно с ководещ Неделчо ИЛИ Туджаров, двамата ще се редуват.
В същото време Надкаст ще продължат да си съществуват и дори явно ще имат право да канят участниците, защото обявиха да очакваме епизода с Оряшкова скоро.

# 2 159
  • Stockholm
Дано да е фейк информация, но на Лъвчето и половината пари са решили да му вземат утре,   с което  гаврата става грандиозна. Мачкай ги, Сито Лъвче, моралната победа е по- ценна от материалната.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:51 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт