💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 561
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 130
Какво е това наказание .. да му вземат грошовете !??

# 2 131
  • София
Егати утре ако Момчил загуби залога ще изгуби половината от грошовете си

Ама не предлагат при победа да му ги удвоят...

# 2 132
Пък аз се сетих , още докато замеряше тухличките с нунджакото. Стана вече досадно   и прекалено придвидимо

# 2 133
Мимето не пропусна да каже,че е честна, но и някой или нещо чакала да и помогне ...То и друга пословица има ,,Помогни си сам - да ти помогне и Господ".
А за Марти каза,че единствената лоша черта бшла,че обиждал възрастните хора, че лее жлъч, непрестанно провокира и интраганства е положителна черта явно

# 2 134
  • Sofia
Е той Мартин още носейки плочките постави първата буква, даже преди да стигне и да прочете сентенцията, а Мимето си броеше докато го чакаше да я нареди 😂. Цирк!
Първата буква си беше наредена.
И не,не се сети веднага,започна грешно в началото.
Не е сложна сентенцията.И аз се сетих на втори поглед.Вярно,че съм на дивана пред телевизора,ама...😉
Оряшкова зацикли на я-то,нищо,че изобщо я нямаше като буква.И не се сети,че няма как да е "втория",щеше да е "вторияТ".
Но,това е,адреналин.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 23:03 от avi10

# 2 135
Гадове, ами нагласят нещата спрамо човека, който участва. Ако на Момчи на мястото беше някой "бедняк" щяха да му вземат...вятъра.
Поредното дъно.

.. То късно за съвет, ама Продукцията можеше да раздели грошовете на Моми на две части и да вземе лявата, ако загуби и да вземе дясната, ако спечели.

# 2 136
Аз лично не се изнедах, че Мартин си нареди анаграмата! Щях да се учудя, ако Мимето се беше сетила, но да не ѝ стигне времето примерно! Тя, дори и сто пъти да е чувала фразата, я е пропускала поради състезания!

# 2 137
  • Другата България
Не ги ли е срам да повтарят, че битките са “извън терена“, и “честната, достойна и между другото дошла с готова коалиция жена“ е загубила всъщност, защото е надиграна ИЗВЪН арената? А какво се очакваше? Да се снишава, скатава зад гърбовете на мъжете, да си върви напред ей така, до финала? В удобната коалиция, правилната такава, да гласува за мъжете, докато тя си стои на “сухо“? Без нито една номинационна и елиминационна битка, така да се промъкне, защото е Мария Оряшкова? Браво за спортните ѝ постижения, не ги омаловажавам, но не можа да ми стане мъчно, нито тъжно. Няма да коментирам призивите ѝ да се записват хората в това ШООЛ, само че, хора, помнете, че вие не сте Мария Оряшкова или Марто Елвиса и за вас комфорта няма да е на такова ниво, каквото беше за тях. Много смешно изпълнение, трябваше да е сърцераздирателно, не им се получи.

Явно линча на Момчи им беше малко, утре и грошовете ще му вземат. Joy
Смешници. Нищо, той ще ги отстрани ...почти всички и без грошове.

# 2 138
  • софия
Половината грошове...Е, не!
JoyJoyJoy  мани, и половината Титла можеше JoyJoyJoy

Тими спорен образ ми беше на мен,  но го помня звяр на арената.

Пак ли "добре ли си", бе Димо?

# 2 139
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват и ще водят епизодите заедно с Ивка.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:25 от Clouded

# 2 140
Уау, каква награда!!! Да чуе брат си! А при загуба - е какво толкова 1/2 от грошовете трупани битка по битка....А някой, който е следил всички сезони - на някого причинявали ли са му го това? Или е special edition за човека просто...в синхрон със справедливите правила.

# 2 141
Дали ще му удвоят грошовете ако Момчи спечели залога.
Защо продукцията толкова го недолюбва? Какво им е направил, не мога да разбера?

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:39 от bonbonka6

# 2 142
Не ги ли е срам да повтарят, че битките са “извън терена“, и “честната, достойна и между другото дошла с готова коалиция жена“ е загубила всъщност, защото е надиграна ИЗВЪН арената? А какво се очакваше? Да се снишава, скатава зад гърбовете на мъжете, да си върви напред ей така, до финала? В удобната коалиция, правилната такава, да гласува за мъжете, докато тя си стои на “сухо“? Без нито една номинационна и елиминационна битка, така да се промъкне, защото е Мария Оряшкова? Браво за спортните ѝ постижения, не ги омаловажавам, но не можа да ми стане мъчно, нито тъжно. Няма да коментирам призивите ѝ да се записват хората в това ШООЛ, само че, хора, помнете, че вие не сте Мария Оряшкова или Марто Елвиса и за вас комфорта няма да е на такова ниво, каквото беше за тях. Много смешно изпълнение, трябваше да е сърцераздирателно, не им се получи.

Явно линча на Момчи им беше малко, утре и грошовете ще му вземат. Joy
Смешници. Нищо, той ще ги отстрани ...почти всички и без грошове.

То не че всички имат кой знае колко грошове. Един глас ще струва 100 гроша, а те повечето имат по 100 или 200. Само един Рълев има едно лично предимство, което може да ползва, ако го хванат натясно.

# 2 143
(след Оряшкова): ... а който се запише - ще съжалява стократно повече!
Опичайте си акъла, кандидатите. С Продукцията и световни шампиони не могат да се надиграят. И големи шмекери. И свестни хора със сила. Защото...
Продукцията ееее самата Игра. (Волята е само донякъде.)

Предлагам следващия сезон да има имуществен ценз за участие -  да участват Бил Гейтс, Джеф Безос, Роман Абрамович и все от този тип хора. Хем Тъпарев ще е доволен, хем и за нас да е забавление. Да видим кого ще бута продукцията.

Чудя се кой им се връзва на тези да участва в подобни Игри на измамата? Разбирам да има някакъв награден фонд, според времето на участие, да има смисъл да си рискуваш здравето с подобни тежести и други рискове и да се подлагаш на подобни манипулации и унижения.  Но при награда само за последния оцелял, по избор на продукцията, не си заслужава.

# 2 144
  • София
Неделчо и Туджаров стават ко-водещи на След игрите, ще се редуват с Ивка на ротационен принцип.
Това на продукцията/телевизията ли е нещо или си е тяхно ютубърско?
Дано са пробили в телевизията и да гледаме по-адекватни интервюта с участниците, че Галка е гола вода.

Общи условия

Активация на акаунт