💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 480
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Stockholm
Ама видяхте ли, че Момчил пак измами? Кубчето беше допряно с един милиметър по- надясно от темето на главата, което е в огромно противоречие с железните правила на ИВ. Хахаха

# 1 966
Този Момчил много сериозно се е взел.
Това вече трудно се издържа...

Леле ако го хване Фифо, майкооо
Дано някой ден се срещнат на тежка, многокомпонентна победа с много плуване, халки, тичане, тежести, абе брутална мъжка битка.
Може и с Гого или Жоро.

То бива фукня, фукня, ама това неговото минава всякакви граници.
Ами ако го хване Фифо, не знам какво ще стане! 😜
Хич даже не е арогантен.Има повод да се държи така. За сведение върнете се последните епизоди.И на мен да ми бяха сипали така, с черпаците щях да ги замерям.

# 1 967
  • София
Верно е крива главата на Рълев. Няма къде да застане кубчето. Grinning
Рълев как се газира, хаха
Не може да бие рекорда на Анка арията обаче.

# 1 968
Ръльо преиграва

# 1 969
  • Пловдив
Мартин: Обичам да съм аутсайдер.
Сериозно?!
Смешник!

# 1 970
Ама видяхте ли, че Момчил пак измами? Кубчето беше допряно с един милиметър по- надясно от темето на главата, което е в огромно противоречие с железните правила на ИВ. Хахаха
Ахам! Аз видях и с дясна мигла подпираше!
А тета от злоба ли се поду пак?!?

# 1 971
  • София
Рълев кипна по своя си начин. Само че този път е ядосан на себе си и "кривата" си глава. Grinning

# 1 972
При сините такъв самодеен театър 😂 Момчил как се включва в тая смешна постановка

# 1 973
  • Някъде там...
И аз точно това си помислих за реакцията му. Вчера на публичен линч и орезиляване го подложиха, днес печели пак. Ами ще се радва, да плаче ли.
Рълев: "кривата ми глава" е виновна Joy

# 1 974
Ахаха покрай Марто ще стана фен на Вили
Каква усмивка метна, когато той каза, че тя се радва, че Рълев не е победил Joy

# 1 975
Рълев ако имаше коса можеше да задържи кучето. Ама като се е офукал до кожа.
А и с коса е по убав

# 1 976
  • София
Ха сега да видим какво предимство ще дадат на Оряшкова.
Мноооооогоооооо ми е любопитно.

# 1 977
Ахам! Аз видях и с дясна мигла подпираше!
Изучавал е позите на Миглата и е тренирал! А Рълев с тия разперени ръце беше в пълен разрез с класиката на Мани! 😂😅😅😅😅

# 1 978
  • София
Сега предимството ще бъде минимално.

# 1 979
  • Sofia
Оряшкова, мила моя, за твое добро го пиша - спри да се излагаш, жено! Отдавна трябваше да си си тръгнала, колкото повече стоиш, толкова повече се излагаш, копаеш дъното, че и под него ровиш. Добре си бях, като не те познавах, караш ме да те съжалявам, което не говори добре за световен шампион! Жалка кахърна и безхарактерна женица, с това ще те запомня! И последно, Миме, като отиваш на европейско или световно някой ти гарантира само слаби противници, които да ступаш набързо и да станеш шампион, така ли? За първа номинация, в последната седмица на формата, орева орталъка! Мен ме е срам да те гледам, за теб, незнам! Оплю Момчил, а сега го търсиш да ти спасява з@дника, безсрамна жено!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 07:31 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт