💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 513
  • 3 673
  •   2
Отговори
# 1 980
  • Другата България
А ако трябва да говорим за его, за което не говори/М/, естествено, Joy това на Рълев не е по-малко.
Той не може да преживее, че е загубил, играта била негова, била за него, ала бала....ами, не беше, факт.
Примиряваш се, на всеки може да се случи, и продължаваш.

А, ето защо било. Да залага на кастинг битката, за да спечели нещо за себе си. Blush
Ами, играе си играта човека, ама нали е Рълев, това е нормално. Ех, продукцията.....

И последно - за Фифо. Ами ако трябва да съм искрена, а аз съм, самочувствието на Фифо не е по-малко от това на Момчи. И Юлиян също имаше такова, на всички самочувствието си беше изцяло с покритие. Фифо и сега на всички под, над, зад и т.н. кастове си повтаря, че няма кой да го победи, ама в Ол старс ще си промени стратегията, тоест, ще играе в коалиция.....Joy

# 1 981
На Рълев му много крива кратунката и не го взе под внимание този факт Joy
И не ме убивайте, обаче ми става все по-неловко да гледам реакциите и физиономиите на Момчил Astonished

# 1 982
  • София
Двете курортистки страдат, че Е бре курорте ще свърши....

# 1 983
  • Paris
Аз пък харесвам Момчил. Силен, интелигентен и комплексен играч е. Оряшкова според мен е душичка. Що се отнася до Мартин не му прави чест да пуска заплахи за навън…. Какво смята да го бие ли? Абсурдно.

# 1 984
Плачете всички-Оряшкова е на елиминационна битка.

# 1 985
  • София
Викиту (какъв беше този етюд със сълзи под захлупена коса?) бърка достоен човек с достоен финалист. Оряшкова може да е добър и качествен човек (примерно), но определено не е от тестото на победител в ИВ.

# 1 986
Всички обвиняват Мартин, ама колко от вас на негово място, ако ви гледат така ще останете спокойни, или да не питам?

# 1 987
  • София
Брей Вики се насълзи чак. Явно се е привързала към Оряшкова.
Между другото и Вики би свършила чудесна работа в тази битка срещу Ръльо. Жените по принцип би трябвало да имат предимство в една такава битка...

# 1 988
А сега е ред на железните правила на продукцията отново - предимството ще бъде също мигла.

# 1 989
Момчил показа, че не е злопаметен, не е отмъстителен и че не предава никой, на който е обещал ( въпреки, че Мима не заслужава неговата подкрепа)

# 1 990
Сега предимството ще бъде минимално.
За съжаление и аз така мисля!
Мартин в обединението ще е трън в задника на всички, а Мимето ще забравим, че е там.

# 1 991
Ама видяхте ли, че Момчил пак измами? Кубчето беше допряно с един милиметър по- надясно от темето на главата, което е в огромно противоречие с железните правила на ИВ. Хахаха

Продукцията да взема отношение незабавно !!!!🤣🤣🤣🤣

# 1 992
  • София
Аз пък сигурно съм нито риба, нито рак - и Момчи и Марти харесвам. И двамата имат своята роля и полза с техните уникални образи в риалитито. Имат си и двамата забележки - Момчи с многото тестостерон явно, а Марти много драматизира(може би с малкото тестостерон), но не му е лесно хич на него в тази ситуация. И интересно как всички им беше най-удобно да стъпчат жертвата (Мартин), явно не им е било лесно с него, но той им обясняваше всичко.
А спомням си преди кордела как казваше, че всичко си изговарят с Марти в стаята, но и с хитър поглед веднъж каза, че не само Мартин е стратега, а тя е "под"  него, превеждам си от английски "under" - може би е имала предвид, че тя стои зад много от идеите и стратегиите, които се преписват на Мартин. Хитруша се оказва тя, голяма. Научил я е явно живота зад океана.

# 1 993
  • Някъде там...
Ох, каква битка, тук ще се проточи. Мартин е нервак, Мимето е като слон в стъкларски магазин. И халки има...
Много съм любопитна какво е предимството. Очаквам да е минимално. Продукцията има интерес да задържи Мартин.

# 1 994
Всички обвиняват Мартин, ама колко от вас на негово място, ако ви гледат така ще останете спокойни, или да не питам?
Можете да си върнете кадрите - препоръчвам да сравните момента на погледа на Момчил с имитирането на същия този поглед от Мартин. А въпросът едва ли се свежда и до един поглед. По- резонният въпрос е колко от нас биха имали поведение като на Мартин, за да провокираме каквото и когото и да било?!?
А и разбира се, как ще пропусне Мартин да му каже за ,,навън" . Даже е герой,че така излезе от положение след този коварен поглед!

Общи условия

Активация на акаунт