💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 174 292
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 295
Да, и на мен ми направи впечатление, че кубчето на Рълев все още не опира гредата, докато на Момчил -да, но не се замислих особено тогава.

# 2 296
  • Другата България
Blush Не, че нещо, ама това какво точно променя?
Не схващам....логиката, ако има такава. Освен обичайната - за “шмекера и измамника“.
Още повече, че някакво противоречие е имало с плочките на Мартин и Оряшкова, което съм пропуснала.
За протокола - и аз не съм фен на нито един от двамата, може би малко на Мартин.

Но в това ШООЛ да се говори за коректност, поне за мен е смехотворно.

# 2 297
Позиционираш го по-добре върху главата си.

# 2 298
  • София
В подкаста съобщиха в аванс, че прощалното видео на Оряшкова ще е с тежки думи към съотборниците. Каза, че не съжалява и впоследствие, макар да отчита, че тогава вярвала в мъжка коалиция срещу нея.

Явно пак е сипала на лицемера, който й спечели предимството и я влачи като брашнян чувал още от амазонското племе. Добричката тя! Hands Thumbsdown

# 2 299
  • София
Аз също видях, че Момчил се изправя на пръсти предварително, но мисълта ми беше- Защо е такъв будала, защо се изморява излишно, всяка една секунда напрежение, може да окаже влияние.
А и пак казвам, ако е било някакво нарушение, ЗАЩО не са го коригирали..там кьорави ли са?? Не е нарушил нищо и е играл по правилата, като допълнително се е натоварил. Точка.

# 2 300
  • Другата България
Имах предвид тези няколко секунди, в които Рълев си е позиционирал кубчето СЛЕД Момчил какво променят?
Ако е било така, чак такава дребнавост ми е чужда и изобщо не задълбавам да търся нередности, защото ако го направя, ще намеря за всеки един, най-вече за продукцията.
Аз също видях, че Момчил се изправя на пръсти предварително, но мисълта ми беше- Защо е такъв будала, защо се изморява излишно, всяка една секунда напрежение, може да окаже влияние.
А и пак казвам, ако е било някакво нарушение, ЗАЩО не са го коригирали..там кьорави ли са?? Значи се счита, че не е нарушил нищо и е играл по правилата, като допълнително се е натоварил. Точка.
Точно така го разбрах и аз, когато го прочетох. Ама явно и това е шмекеруване. Blush

# 2 301
  • Sofia
Да, стоиш повече време на пръсти, изморяваш се. Видяхме, как Рълев започна да трепери на 10-та секунда. Не бях се замисляла, че би могло да се приеме, като предимство.😂
П.С. Пиша бавно (от телефон) докато се натуткам и някой вече го е написал. 🤗 Трябва да съм по-внимателна, поне да не се мъча напразно. 😂

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 14:32 от Crystal_Noir

# 2 302
  • София
Аз не виждам като идеал да играеш за племето си, тези хора са ти непознати, всички вътре играят за себе си и това е нормално. Така че обвиняването на когото и да е, че е лицемер, защото няма да се жертва са безпочвени.

Дори и самопредлагането в повечето случаи е въпрос на его и личен интерес - ще те признаят, ако се върнеш, ще спечелиш грошове, ще излезеш на битка, когато ти поискаш, пък следващ път ще е на друг ред. Разбира се, иска се смелост и тези играчи са интересните, но не става въпрос чак за алтруизъм. Главните герои гледат как биха могли да спечелят и това е трезвото мислене.

# 2 303
Рълев има проблем с разтягането след онази травма, нали се видя каква мъка му е плуването последния път, където също има разтягане.

# 2 304

Тя главата ти ако е ръбата, нищо няма да помогне. А да стоиш на пръсти по-дълго не улеснява нищо, даже напротив.

# 2 305
  • Sofia
Рълев има проблем с разтягането след онази травма, нали се видя каква мъка му е плуването последния път, където също има разтягане.
Именно! Можеше спокойно да откаже, дори не харесва Мартин. Но не, полакоми се, много му беше важно  да вземе нещо за себе си. Това не ми харесва в него, личният интерес над всичко!

# 2 306
  • София
Самият Рълев каза няколко пъти, че тази битка е била като за него и че е добър на това, малшанс с кубчето. Не мисля, че има нещо нагласено.

# 2 307
  • Sofia
Нагласено, не! Една контузия и една ръбеста глава, бяха достатъчни.

# 2 308
Играта си беше азиатско мъчение, но защо по ягодите Рълев стоеше с вдигнати ръце като наказан?

# 2 309
Мисля, че говорим за 2-3 секунди повече на пръсти с кубчето, които няма да те изтощят, само могат да ти помогнат с улучването на позиция. Но вече писах, че Рълев подцени играта и сам се провали.

Общи условия

Активация на акаунт