💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 174 431
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 280
Кой е на 34 години, Оряшкова ли? Сериозно ли?
Да.

# 2 281
В подкаста съобщиха в аванс, че прощалното видео на Оряшкова ще е с тежки думи към съотборниците. Каза, че не съжалява и впоследствие, макар да отчита, че тогава вярвала в мъжка коалиция срещу нея.

# 2 282
  • Другата България
Разбира се, след Момчил съм твърдо зад Мишо, но надали ще има голям шанс с тези “хиени“, които останаха в сериала.
Всъщност Мишо би трябвало да има големи шансове след обединението. Той играе с Денислава, идва и майка й, към майка й идва Рълев. Слагаме и Дунев естествено към тази четворка. И така тя става петица. Не можеш да ги бутнеш.
Какво трябва да се случи, че Мишо да бъде нарочен и да изхвърчи?
Да се скара с Денислава?
Да предпочете Момчил пред Рълев?
Да е нарочен от Мартин? Всъщност възможно е Рълев да мине към Мартин след обединението. Възможно е девятката да се раздели на три части. И едната тройка да бъде отсреляна един по един.
Ей това последното.
Залагам на него. Мартин е злопаметен, и употребява хората, на него Мишо му беше полезен, докато беше глас в неговата коалиция. След онази битка, в която го удари, и Мартин “орева“ орталъка, след изказването на Рълев, че Мишо “не е читав“ /а, с това отново спечели черна точка Рълев за мен/, след очеизвадната симпатия на Мишо към Момчил моето мнение е, че той ще е цел №1 на Мартин. Като пълнеж по-скоро, мисля, че ще се цели в силните играчи като Мастагар и Момчи, но ако Мишо играе с тях.....пътник е. Може и да греша, но според мен след обединението Рълев ще играе с Мартин, не виждам как ще се наместят Денка и Вила в цялата схема, но по-скоро смятам, че ще са заедно.

В подкаста съобщиха в аванс, че прощалното видео на Оряшкова ще е с тежки думи към съотборниците. Каза, че не съжалява и впоследствие, макар да отчита, че тогава вярвала в мъжка коалиция срещу нея.
Горката “наранена“ жена! Как пък нито един мъж не пожела да се жертва, за да остане тя още малко на курорт и да стигне финал, защото е Мария Оряшкова, не за друго, ей така, без биткИ, просто заради едното име.....
Мдааа, май наистина по-добре е такива спортисти, заслужили уважение, да не се записват в подобни формати.

# 2 283
Някой изгледа ли подкаста с Оряшкова?
Гледах го .На мен включването на Туджаров изобщо не ми хареса.Само за стратегии говореше ,как било в неговия сезон и ала-бала .Мария каза ,че с Мудеви са се разбрали в предаването да не се издават че се познават отпреди ,но Теди не е могла да се прикрива .Когато Мартин отишъл при Гладиаторите ,Мария знаела че Дени няма да играе вече с нея ,а с мъжете.Ивка бейбе каза на всеослушание ,че Мария си търсела мъж -100 кг.над 185 см..Била много ревнива.Преследвала до хотела ,дали бивш приятел е бил там или я излъгал .Много трудно вървеше интервюто с Мимето .Все пита "откъде ги вадите тези въпроси " Rolling Eyes  Топ 3 за нея Момчил ,Благо и Вили.Победител за нея е Момчил .

# 2 284
  • София
Разбира се, след Момчил съм твърдо зад Мишо, но надали ще има голям шанс с тези “хиени“, които останаха в сериала.
Всъщност Мишо би трябвало да има големи шансове след обединението. Той играе с Денислава, идва и майка й, към майка й идва Рълев. Слагаме и Дунев естествено към тази четворка. И така тя става петица. Не можеш да ги бутнеш.
Да се скара с Денислава?
Да е нарочен от Мартин? Всъщност възможно е Рълев да мине към Мартин след обединението. Възможно е девятката да се раздели на три части. И едната тройка да бъде отсреляна един по един.

Да остане последен в битка и автоматично да е номиниран. После, ако пак забие на някой елемент в играта за елиминация - отпада. Ако си последен, никаква коалиция не те спасява от автоматичната номинация.

# 2 285
Най-добрата социална игра се оказва , че е на Рълев. С никой не влезе в остър конфликт, хем не е съвсем безгръбначен и в миманса, успя да оцелее в различни конфигурации по един или друг начин и в момента не е мишена на никого, колкото и силен играч да е.

# 2 286
  • Другата България
Да се скара с Денислава?

Да остане последен в битка и автоматично да е номиниран. После, ако пак забие на някой елемент в играта за елиминация - отпада. Ако си последен, никаква коалиция не те спасява от автоматичната номинация.
Това също е вариант, да. Но преди него по този начин мисля, че ще отпадне Виктория.

# 2 287
Вярвах твърдо в алтруизма и добрите намерения на Момчил докато беше при Амазонките. Съчувствах му горещо, когато Мудева и Радев го обвиняваха в лицемерие. Но бойните му викове, скандирания и всякакви уж невинни гръмки или пък груби фрази пропукаха образа му. Съжалявам, ако съм подала на манипулациите на продукцията (всъщност Момчил никога не ми е бил личен фаворит) или възрастта ми ме прави по-мнителна към идеализирането на образи, но това е -  предпочитам по-реалистичните модели.
Добре, че Момчил няма големи саби за криене, че и затова щяхме да го ожалваме. А от пресметливия Рълев се очаква да е с достатъчно голяма раница, така че да крие успешно всичко в нея.

Имам съмнения, че Мишо ще искрен, ако се съгласи да играе с Рълев. Яд го е, че загуби два двубоя от него, не знам дали и не го обвинява подсъзнателно за отпадането на Радо като начин да потуши собственото си чувство за вина, че гласува за много силен капитан тогава.

# 2 288
Който нож вади от нож умира

# 2 289
Горката “наранена“ жена! Как пък нито един мъж не пожела да се жертва, за да остане тя още малко на курорт и да стигне финал, защото е Мария Оряшкова, не за друго, ей така, без биткИ, просто заради едното име.....
Мдааа, май наистина по-добре е такива спортисти, заслужили уважение, да не се записват в подобни формати.
[/quote]
Абсолютно, даже Ситнилска ми е по-положителен образ. Дано поне като световни шампиони са взели хонорари за участието.

# 2 290
  • София
Най-добрата социална игра се оказва , че е на Рълев. С никой не влезе в остър конфликт, хем не е съвсем безгръбначен и в миманса, успя да оцелее в различни конфигурации по един или друг начин и в момента не е мишена на никого, колкото и силен играч да е.
Страшна игра.Две седмици да не разбереш,че Цвети вече не е в твоята коалиция...
В едно племе през цялото време.Най-силното племе и то,ходили са на най-малко съвети през фаза1.
Отстраниха му най-големите дразнители на четвърта седмица.
После дойде Виолета и тя поведе парада.
Момчил беше в две племена,нарочен от Мудеви,после от продукцията.Той с кой е имал конфликт?
Посочван да ги спасява,става и играе.Няма мън-мън.
Баш безгръбначен го играе,за съжаление.За мен е като победителя Милен.

# 2 291
Струва ми се, че идва ред да развалят последната двойка, въпреки, че Виолета има доста грошове Вероятно ще излезе срещу Виктория. Мартин го каза, но от Рълев зависи

# 2 292
И на мен ми е много трудно да повярвам на "още като видях буквите и сетих"

Съвсем откровено, не искам да се хваля, но и аз открих сентенцията за около минута, само като си спрях кадъра с дъската на Оряшкова. Изобщо не съм гледал буквите на плочките (те не се и виждаха), само знаех че са 20.
За мен беше ключово това "по" което веднага ме насочи към степенувана дума, тоест " по-силен". В този смисъл и "ме" ми помогна да нявържа фразата. Та, абсолютно е възможно Мартин да е отгатнал за секунди. Познавайки продукцията няма как да изключим да са му нашепнали, но за мен не е фрапантно точно на тази фраза

# 2 293
Гледам снощния епизод и... ще ме прощавате... ама в битката между Момчил и Рълев първият не игра... как да го кажа най-меко... 🤔... много коректно. Wink Ако трябва да сме честни. Simple Smile

Димо казва: "Сложете кубчетата на главата. Като ви кажа, ще се вдигнете на пръсти."

Рълев изпълнява точно изискването - слага кубчето и чака сигнала, за да се вдигне на пръсти. Момчил не просто слага кубчето, но и вече се е вдигнал на пръсти. Справка:

Ето го Рълев в близък кадър:

Ето го Момчил в близък кадър:

Скрит текст:

За протокола не съм фен на нито един от двамата. И двамата са ми... безразлични. Както и ШООЛ-то като цяло. Емоциите си ги оставих в първи сезон. След това само Морунов и Крум са успявали да... ме докоснат и разплачат.

# 2 294
Публикуват това тук. От темата за спойлерите е, но не е спойлер. Ковид няма грешка до тук! Изводите оставям на Вас.

Общи условия

Активация на акаунт