💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 964
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 325
Кой няма да го е яд да загуби, кой няма да иска грошове. Изобщо не виждам какъв е греха на Рълев в случая.

За Оряшкова -не съм спортист ,но все си мисля ,че не може ей така лесно да се стане световен шампион ,и то в индивидуален спорт .Първо съответния човек освен талант е положил къртовски труд, години тренировки ,състезания , притежава желязна дисциплина да жертва много изкушения в името на поставената цел. Пътят до там не е само от победи, има и много загуби ,така че и егото е натикано в ъгъла , а на преден план е борбеност, упоритост и вяра в успеха. Превъзмогване на болка,изтощение , умора и може би отчаяние. Освен това сигурно има и някаква тясно специализирана интелигентност за да надиграеш съперника ,ако си в пряк контакт както е при Оряшкова. Дори Момчил изпитва уважение към нея независимо ,че го засегна , ако беше някой друг щеше да е лицемерие ,но от Момчил - абсурд,той е великодушен 😏  . Малко в повече ми идват тия дитирамби за Момчил и омаловажаване стойността на другите включително Оряшкова като човек и спортист. Да , има по-подготвени и способни от нея в игрите ,както и от много други.

# 2 326
  • Sofia
Ха ха ха! Elix! 🤗 Взимам си поука и няма много да си трайкам, и страх си имам. То така се почва, номинация-елиминация и "щат на патката главата".. 
Благодаря ти, искрено ме разсмя! 🤗

# 2 327
Както се очакваше, Оряшкова много зле..
Почти нищо не може, с огромна преднина и накрая и 1 час да беше седяла на пъзела нямаше да го измисли.
Цял сезон я бутаха и пазиха и от раз си замина с грохот, че и с предимство.
Така най-боли.

# 2 328
Рълев е от хората, които по всяко време и с всякакви средства си гледат интереса. Справка "братчето му" Радо, от когото се беше отрекъл, но не му стискаше да му го каже, и сготвянето на Теди. Лично за мен той е не по-малко лицемерен и егоистичен от Мартинчо и стрина, просто е малко по-прикрит.
Ейй, уникални сте (феновете на Момчил). Ако Рълев номинира Теди за капитан и тя отпадне защото капитанската е и елиминационна, при това не знае със сигурност нито кой е капитан от другото племе, нито, че битката ще е такава, той я сготвя. Ако Момчил номинира Оряшкова за елиминационна битка със сигурност срещу Мартин, то той няма никакъв друг ход и е големият, но прецакан герой.
За “братчето” Радо даже не ми се коментира.
Още не съм сигурна какво щеше да стане на този съвет. Оряшкова сепна с това "малко мами" Момчил. Точно от нея, той не очакваше това. Не знам кого щеше да номинира. Дори си мисля, че отново щеше да предложи себе си. Оряшкова сама предначерта неговият избор. Дава и двата си гласа за нея. Той не спори с нея. Просто гласува. След това на битката се самообвиняваше и затова искаше по-дълго битка. Да докаже, че за разлика от нея, той ще направи всичко възможно да помогне, а не да очерня, както тя го направи. С действията си, искаше тя да разбере къде е сгрешила. Но тя явно още не е разбрала това. Жалко. Днес я слушах. И тя си каза, че са крили своето добро познанство с Мудева. Как тогава да приема аз, Момчил или вие, че това което каза за него е истина.

А защо забравяте, че и Момчил е с конузено коляно. Много от играчите го споменават, но той никога не се е оправдал с този проблем. Опитайте да се вдигните на полу палци и ще разберете дали се натоварва коляното.

Обещавам днес да не пиша повече. Ще чакам да видя, как ще Продукцията ще поздрави Момчил за РД. Ще си поиска подарък от него 1/2 от грошовете му Simple Smile

# 2 329
Толкова ли е зле тоя Стратимир?
Изглежда ми подготвен играч, но като ви чета, явно на “сентенцията“ ще зацикли, и ще загуби.
Не съм го гледала в сезона му, но го гледах веднъж като гост на Чакала и Жоро. Защитник на тезата за превъзходството на мъжете в личните и обществени отношения и как било мъжко да се налагаш и взимаш своето и че само ако го правиш жената ще те уважава и ще те слуша. Представих си го до стрина Вила как й развива тези теории. LaughingLaughing
Предполагам, че след тези заявки ще видим довечера най-малкото звяр на терена, който ще мачка на поразия.

# 2 330
Гарганела, че е звяр на терена - звяр е. Че е красив - красив. Другото не ми се коментира. Пълен леш е вътрешно. Laughing

# 2 331
И аз да изразя възмущение от дадения избор - или ти взимаме грошовете, или печелиш разговор с брат си. Егати простотията..

След като чух залога, вече ми е в акъла, че Ралев нарочно загуби. Подшушнато му е, за да унижат още веднъж Момчил, т.е. трепеш се на битките, контузваш се за простотии ( грошове), но ние ще ти ги вземем, щом не ни играеш по свирката.
Не знам каква дума да използвам за продуцентите освен - ГНУС!!!

Гледам Игри на волята за първи път този сезон и в началото не разбирах защо дългогодишните фенове се дразнят чак толкова за несправедливостите на продукцията - вече ви разбирам Smile С такива правила се компрометира изначалното значение на победата - след нея да има някаква награда, а не наказание. Иначе защо да се пънат участниците да побеждават?!?

# 2 332
  • София
Вече няколко човека пишат как Момчил, ако Оряшкова не била казала онова "малко мами", щял себе си да предложи. Е, как по-точно щеше да стане това? Той не може да гласува за себе си, за Оряшкова имаше вече 3 гласа (Дунев, Мишо и Дени), а за него 2 (Вики и Оряшкова) и да беше гласувал другояче, то все Оряшкова си е номинирана.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 22:12 от gg__

# 2 333
  • София
Честно да ви кажа, не знам как го правят това всеки сезон "сините" да са толкова отвратителни. Ама всеки един сезон бе!
Ето сега дори крайно неприятните Вила и Марто са при "червените" и пак са по-симпатични от тези усмихнати измамници.
Наистина това трябва да бъде изследвано. Колкото повече епизодите се фокусират върху синьото племе, където грам стратегическа мисъл не протича зад нито един чифт очи, толкова повече губя желание за гледане и съответно: коментиране. Наскоро стигнах до това заключение, но нямам търпение да приключи тази фаза на играта и да се приближим до финала.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 17:39 от La Vikinga

# 2 334
Някой питаше за подкаста. Изгледах го до половината. Това, което ми остана след няколко часа в главата, е, че Оряшкова е получила страх от халките след падането си, когато се размина на косъм от фатален край. Ами разбирам я. Другите неща са вече писани.
Аз не мисля, че няма социални умения, има си жената, но не са лидерски. Е то не може всички да сме лидери. На мене си ми остана общо взето симпатична. Светци на тая земя няма. Отчитам слабостите ѝ, но те не ми пречат да я харесвам като човек. Като играч бе скучновата.
И мене ме блъсна новината за кооперирането на надкастърите с Ивка. Не заради Ивка, а защото така стават зависими от Фродо и компания, но ще се произнасям след като видя каква ще я свършат в собствения си формат след колаборацията.
А на коя дата е роден Момчил? Да напаснем малко действието.

# 2 335
Аз като се замисля- по-добре да вземат малко от грошовете на Момчил, защото: 1. По какъвто и начин да ги ползва, те все ще го изкарват недостоен- че купува гласове, предимства, за когото и да е, все ще е недостойно; 2. За да не стане касичка за някого- видяхме вече черно на бяло, няма да е той победител, да не го шътнат и накрая Мартин, например, с на Момчи грошовете да отиде на финал (при него обаче няма да е недостойно да си купи мястото); 3. Момчил така или иначе не би ги ползвал, за да спаси малко имидж.
Абе явно продукцията в един момент са се усетили,  че градят добър образ на човек, който не са решили да печели и са си казали, че трябва да спасят положението за пред наивния зрител.

# 2 336
  • София
. И едно стори на Никол, което е предизвикало няколко жълти статии. Рълев и Денислава:
Скрит текст:
В това story всъщност присъства по-малкият брат на Рълев, случайно попаднах на него, когато го качи (разглеждах профилите на участниците). Не за първи път Никол етикетира rulev_dental, а във видеото е брат му, който май нямаше профил в IG преди участието си, или поне не е бил активен.

# 2 337
  • Другата България
Всъщност, Blush това не  е вярно.
Много пъти се е коментирало в темата, а и в нета съм срещала коментари за това прословуто стори, баш Иван Рълев е на него, и Денислава, като акцентът е на ръцете им една върху друга.
Аз не разбирам защо толкова упорито се отрича връзката между двамата, все едно някакво престъпление вършат. Ами харесали се, взели се. Какво, на Ръльо ще му падне реномето ли от тази връзка?

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 18:19 от Merri_An

# 2 338
  • При семейството си
Изгледах епизода, вчерашният.
Рълев не си позиционира добре кубчето, не знам защо реши да е с разперени ръце, те му направиха допълнително лоша услуга и видимо беше, че много го е яд от загубата.
Момчил “исках да седим толкова, че да получим трайни физически наранявания”. Това не е хъс за победа, това е…има нещо патологично. Погледите след победата - няма да ги коментирам.
Дунев, аз нали съм му фен, ама…тази превъзбуда и тази глава, която ще взима с чужди елиминации, едва го изтърпявам.
Битката - отново доста сериозно предимство за Оряшкова. Не бяха нещо впечатляващо по терена. Много емоционално изпращане за Оряшкова и изобщо “финал” за нея.
Промото за днес, доста подвеждащо. Надявам се все пак да не вземат грошовете на Момчил.

# 2 339
  • София
Вече няколко човека пишат как Момчил, ако Оряшкова не била казала онова "малко мами", то той щял себе си да предложи. Е, как по-точно щеше да стане това? Той не може да гласува за себе си, за Оряшкова имаше вече 3 гласа (Дунев, Мишо и Дени), а за него 2 (Вики и Оряшкова) и да беше гласувал другояче, то все Оряшкова си е номинирана.
Дунев гласува последен. Гласовете бяха два за Момчил и два за Мария.
Да, вероятно пак Оряшкова щеше да отиде на номинация, но Момчил нямаше да гласува за нея.
Върнете се и погледнете. Когато Оряшкова не го включи във финалистите, а там от мъжете сложи само Дунев, Момчил се засмя и в следващите ѝ думи, когато каза "Момчил малко послъгва" физиономията му се вкамени - за мен тогава взе решението да я номинира.
А Оряшкова него отдавна го предаде - още когато скъпите ѝ Мудеви бяха в Амазонките.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 18:24 от Eiger

Общи условия

Активация на акаунт