💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 528
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 445
Момчиле, да беше си похарчил грошовете овреме, сега ще отидат зян..

Да им ги хвърля в краката на Димо всичките тия измислени грошове и
да си играе играта както си иска!

# 2 446
Ние тук  снощи предвидихме резултата от битката, но дано не сме прави..Ама така е, няма я Паулина с козите да вдъхва кураж на СтраШиМир.

# 2 447
Вече е ясно, че каквото и да направи, когото и да победи, Момчил няма да е победител. Много ми е интересно, дали някога ще разберем кое гребло настъпи,  та продукцията дава всичко от себе си, за да го елиминира.

# 2 448
  • Другата България
Да ви кажа, от промото все пак си мисля, че това “чудото се случи“ е към Стратимир и той все пак ще спечели.
Да видим.

Ами само Фифо и Андрей впечатлиха истински и бяха във форма.
Жоро също ама си личеше, че не е в онази форма от неговия сезон. Но спечели убедително и пак беше цат на плуването.
И Зорница ми хареса каква хала беше на трасето.

И това беше, което ще се запомни.
На същото мнение съм. Но аз съм фен и на Морунов, и то голям фен /въпреки, че не съм гледала сезона му/, така че и на него стискам палци. А, и Ваня харесвам.
А Фифо не е излизал от форма, за него дори няма какво да се каже.

# 2 449
В Максимал нямаше плуване.
Тими винати е казвал, че плуването му е ахилесова пета (не само при него е така де).

А и той стана подкаст звезда с това 10 от 10 и редпил идеологията.
Не знам колко тренира ама изглежда пред колапс.
Каква звезда, стана за смях с глупостите си. Истинска жена не би погледнала мъж с такива разбирания. Всичките са големи само на думи.

Подкаст не е имало от над 5 месеца, така че ако това му е оправданието.

Самочувствието му е в повече, все говори как е бил най-добрият и в неговия сезон, а дори не е в (моя) топ 3 - Андрей, Морунов, Боби.

П. П. Не ти нападам мнението, знам, че той така се представя, с него не съм съгласна.
Сериозно ли това го е казал Laughing И защо тогава "най-добрият" не беше на финал? Защо пътят му до полуфинала мина през това да спечели на късметлийска битка срещу жена - най-силната, но все пак жена (т.е. неравностойна на мъжете според неговите разбирания).

# 2 450
  • Stockholm
Не мога да разбера, защо не си наемат професионални актьори, ами искат да правят филм с аматьори 😆. Ще излезе, че Момчил е най-големият актьор. 😜Аз му присъждам Оскар на Св. Момчил Лъжливий Продукционелицеприятний, с какво спокойствие следи какво се случва на арената. 😂
Нали? И аз това се чудя, трябваше да се тръшка, да скача, да бутне една две букви от надписа “ЕЛИМИНАЦИЯ“, да ритне коша с плочките, накрая да се овъргаля в пясъка и ритуално да увисне на обръчите, като преди това три пъти мине на халките, за да направи показно.
А той шмекера му с шмекер, седи спокойно и гледа изпълнение, което е определено за Златна Малинка.
Те не могат да се хванат за нищо от лъвското му тяло, даже и за грошовете не му пука, че ще му ги вземат:joy: защото ще ги смели и без тях. А ако нямаше контузия, не знам колко пъти щяха да презаснемат финала:blue_heart:

# 2 451
  • София
Тази грешка на Тими ще му изяде главата.

# 2 452
Абе на Момчил по нищо не му личи че е с контузия.Играе с пълна мощ Явно му е преминала

# 2 453
  • София
Ето нещо, в което не го бива Момчил - в залаганията. Simple Smile

# 2 454
Да си бутнеш 5 пъти плочките е несериозно.

# 2 455
Нямат дълги крака като Марто и хич не им е лесно на решетката.

# 2 456
  • Другата България
Абе на Момчил по нищо не му личи че е с контузия.Играе с пълна мощ Явно му е преминала
То и на Ръльо не му личи. Blush
Обезболяват ги.

# 2 457
Държавата била зле заради Мартин. Това просто печели палмата на гениалните мнения. Мартин спечелил вчера със заговор, казали му анаграмата и так далее.Smiley Да, само удобно пропускаме факта, че съперницата му получи огромно предимство и имаше доста време да помисли над сентенцията и да я реши, преди той дори да е стигнал до този етап. Момчил пък бил репресиран. Еми, аз категорично подкрепям Мартин, надявам се да спечели сезона, а ако успее и да отстрани Момчил в някакъв етап ще е страхотно.  Гледа ми се сеир тука и развиване на теории за черни магии, уговорки и прочее.
Явно Тими слънчасал от някъде дращи Simple Smile  Мартин спечели с мудна игра , падане на халки, най-бавно преминаване на обръч. Като ти се гледа сеир  и нерваци по-добре зяпай Хелс Китчън , за теб е формата. На теб се връчва приза  "златен кочан" за гениалност. Черните магии ги остави за разтуха на родата Simple Smile

# 2 458
Ами взеха му ги … сценарият железен !!!

# 2 459
  • На Изток от Рая
Що ли се учудвам, а имах надежда, а Статимир що се чеше там където не го сърби. Обирджии

Общи условия

Активация на акаунт