💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 222
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 670
ESPACE, ти от шега не разбираш ли?

ПС Все пак бабето е уникално.

# 2 671
Ех този Момчи. Какво е скрил с главата Simple Smile

Благодаря, Noreli

# 2 672
Много съм изненадана от последните снимки. Бях сигурна, че гладиаторите въобще няма да стигнат до задачата. Smiley Не че Мартин има шанс срещу Момчил...

# 2 673
  • Другата България
Скрит текст:
Аз едно се чудя и не мога да си отговоря...От време оно е ясно, че телевизията въздейства на зрителя. От там във всяко предаване има хора, които само това им е работата- да гледат, избират, режат и съвсем дозирано да ни ,,пускат" кога зли герои, кога добри, кога сълзи и сополи, смях и т.н. Още при кастингите са ясни целевите групи герои, за това работят там и психолози. Знае се от кого какво се очаква, с какво може да го изкарат извън контрол. В това предаване чрез синхронните, а и не само е ясно, че им слагат думи в устата, нагаждат да изглеждат така изреченията, както им трябва. Тогава как за пореден път се ролучава така,че едно искат да излезе- пък друга е реакцията на зрителя. Когато искат да извадят очи- напротив изписват вежди, и обратно когато искат да изнесат някой напред, ефектът е обратен ?!?
А дали е обратен ))))))
За мен реакцията на Момчи, си е типична за човек , който си знае сценария и е спокоен. Водевилчето , което му се налага да играе , няма как да го вбеси.
Изписването на вежди , в никакъв случай, не е "гаф" на продукцията, а желан резултат. Момчил е умно момче, ако знаеше и беше сигурен, че продукцията играе реално срещу него - щеше да измисли начин , да се измъкне (като всички "контузени", на които не им харесваше отредената роля). Не е глупав да си въобразява, че с прекрасни качества и талант , може да победи Продукцията, ако е рекла действително да го очерни .
Скрит текст:
Иначе съм съгласна с потребителката по-горе- това предаване си е като едно безплатно "висше" за три месеца- после излизаш с професия/занаят и си вадиш хляба. Сега не на всички се отддава, но и в реалното образование е така ))))
JoyJoyJoy
Извинявам се, всъщност....не се извинявам, ама наистина е супер смешно.
Значи, ако /или когато си умен/, и усетиш, че продукцията те мачка, най-логичния ход е да се “измъкнеш“, като имитираш или имаш реална контузия, но да се измъкнеш ей така, да напуснеш, зашото.....какво? Да се признаеш за победен? От аматьори? Ей такава “логика“ на мен ми е непонятна, примиреченската, тази на пораженеца - “да сведем главица, защото знаем, че преклонената такава сабя не я сече“. Да, ама не. Не го направи Юлиян, дори и Веско не го направи, не го направи Фифо, няма да го направи и Момчил. И разбира се, че не си въобразява, че с “прекрасни качества и талант“ не може да победи не само продукцията, той се е убедил според мен, че няма и смисъл. Достатъчно е да натрие носовете на тези, които го омазаха, и моралната победа. Историята сочи, че от първи сезон досега се помнят вторите, за тях се говори, те са любимците на публиката. Победителите /освен Андрей/ отдавна са заминали в трета глуха.

# 2 674
  • Някъде там...
Винаги могат да дадат нерешима задача (грешка в условието) или пъзел. Тези неща вече сме ги виждали. Joy
И като говорим за реакции, Стратимир се "оправдава" леко арогантно, засегнали сме му самочувствието май май:
Скрит текст:

# 2 675
Но той си се има от продукцията Simple Smile не е да "вземат", а да "вземем".

Сладурче. Отново си доказа, защо не го харесвах.

# 2 676
  • Другата България
О, горкия! Поредният с наранено его, малко като гузен негонен бяга.
Сигурно е банално, ама изключително смешна реакция, тези хора не се умориха да ни забавляват, всички до един.
Да вземеМ? Кои сте “вие“? Joy

Малко да си оправим вкуса и да оплакнем очите, отново. Sunglasses

И любимата ми:

# 2 677
Мишо повече ми харесва позаслабнал в игрите, отколкото налят извън тях.

# 2 678
  • София
Много смешен тоз сельо. Не съм го гледала, слава Богу!

# 2 679
  • При семейството си
Изгледах Чакалкаст-а с Бисер.
Нещо в това момче, мъж не ми харесва. Очевидно физически подготвен, вманиачен на тема Игри на волята, но…не, даже разговорът вървеше трудно, по сценарий, друг път са много по-разчупени.

# 2 680
Е аз снощи, много се разочаровах!
Как така без анаграма за тия 2 ма смешници🤔🤔

# 2 681
Отгорът на задачата, която решава Момчил, поне това, което се вижда е -546.25.
Мартин има някакви цифри, които нито са уравнение, нито част от някакво решение, но накрая е важно да знаеш отговора и да го кажеш - никой не гледа решавал ли си. Та ще видим ....

# 2 682
Е аз снощи, много се разочаровах!
Как така без анаграма за тия 2 ма смешници🤔🤔
И аз се разочаровах. Щяха да решат анаграмата със сигурност, просто щеше да им е нужно мааалко повече време, да кажем, седмица-две.

# 2 683
Отгорът на задачата, която решава Момчил, поне това, което се вижда е -546.25.
Мартин има някакви цифри, които нито са уравнение, нито част от някакво решение, но накрая е важно да знаеш отговора и да го кажеш - никой не гледа решавал ли си. Та ще видим ....
Да. Това е от решението което се вижда или по-точно до където е стигнал Момчил.

Мартин като гледам 16 на кв.  (16×16) Го приема като 16 + 16 = 32. И го събира с 11310. Магия Simple Smile утре ще гледаме

# 2 684
  • София
Утре по мои сметки трябва да бият Старейшините т.е. Момчил, иначе ги чака реката.

Общи условия

Активация на акаунт