💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 253
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 760

Рълев беше безгласна буква в началото и блесна,когато червеното племе стана безкрайно слабо и заобиколен главно от жени,като голям принос за това има Вили,която преобърна играта отивайки при червените.

Рълев беше в безкрайно неизгодна позиция, но никога не е бил безгласна буква. Още преди да се разбутат Гладиаторите и тяхното царство на мъжката дума той даваше отпор на нападките - когато Крум и Гатьо се опитаха да го притиснат да гласува за Крум, а не за Николай за капитан или когато Даниел пищеше на верандата колко били прецакани от това, че видиш ли нечий брат може да ги нарочи.

Аз не разбирам сериозното противопоставяне на Рълев и Момчил от феновете, не толкова от продукцията. Недостатъците и грешките  Момчил не са вина на Рълев, както и успехите на Рълев не са за сметка на Момчил. Ако победителят е който и от двамата ще е чудесно.

# 2 761
Ама Момчил няма недостатъци Simple Smile)) а по грешки не води също Simple Smile

Сега, моето мнение е, че в началния етап на играта масово се страхуваха по някакъв начин от двойките. Всеки се чувстваше прецакан от наличието на двойка, ако той самия не е в такава. И с право. С право са пищяли, дори недолюбвания от мен викинг, че е застрашен само от наличието на нечий брат. Това е проста математика, 2>1

# 2 762
Това противопоставяне е само от полза на продукцията - създава се някакъв съспенс, драма, силен интерес. Поддръжниците на единия викат ууу и аууу, а поддръжниците на другия също им отговарят с ууу и аууу.

Най-важното обаче е, че всички втренчено гледат, треперят и се вълнуват какво ще се случи Grinning

# 2 763
На 1000% съгласна с мнението на mushama. Още повече, че се изключва и факторът, че в началото Гладиаторите почти не са ходили на съвет, за да имат индивидуални битки. На съвети ходеха масово Старейшини и Амазонки. Когато Гладиаторите бяха на съвет, а Рълев беше сам с Радо, си ходеха те двамата.

# 2 764
  • София
Защото знаем само за състоянието на Иван. Момчил очевидно накуцва от поне месец, но на него освен грошове не му се полага право на контузии. Само от време на време другите играчи споменават за контузеното коляно на Момчил, защото продукцията не може съвсем всичко да изреже. Това ще го спре на финала, според мен.
Абсолютно!
Знаем,че след игрите е бил опериран.Видяхме и брат му как беше пратен на елининация също контузен.
Видяхме и Мастагарков да се бие поредни пъти натрошен.
Също и Виолета,въпреки всичко играе на макса си.
Момчил не се оплака,дори когато Радо го дотроши на играта с ринговете.Simple Smile
Играе и се раздава във всеки вид битка,без да се пести.
Иван болничен си взе, обикаляше при всеки старейшина да не го докосва на играта с поясите,Надкаст епизод му посветиха Simple Smile
Просто някои хора имат по-нисък праг на болка и контузията му не е била сериозна,защото след ден-два ,той вече добре се държеше на терен.
Дори Дяволо успя да го намести в анкетата за играч на седмицата Simple Smile
Дяволо,личи си какъв фен си. Heart  Как си изброил отделните елементи на една игра,за да може и Рълев да е в анкетата Simple Smile
19 / (1%)Рълев (блестеше на номинационната битка с кубовете, варелите, кокилите и фризбитата)

# 2 765
Аз спрях и не гледам Sad
Днес влезнах да прочета туй-онуй. И довечера няма да гледам, свалих си филм.
Sad

# 2 766
  • Другата България
И аз не разбирам защо все се търси някакъв паралел между двамата.
Избягвам да коментирам темата и потребителите, защото знам, че за това се трият постове, а и е против правилата.
Пък и тук не сме дошли да се обсъждаме лично, а да си пишем миролюбиво по темата.
Но има някакво....как да кажа, вторачване в Момчил от хората, които не го харесват, и всеки положителен коментар за него се репликира, дупликира, иронизира....или поне когато чета и пиша го забелязвам, щото аз не съм тук 24/7. Това ми прави впечатление, и за мен е необяснимо, защото то води след себе си постове от рода на “Ама и Рълев така....“, после се “скача“ да се обяснява защо Рълев е по-по-най, съответно после пък и за Момчи що е по-по-най Joy, и накрая прочета, че минала метлата.
Нормално е всеки да има фенове, не може всички да харесваме Момчил, Рълев, Мартин, Дени или т.н., но когато постовете са по темата, независимо за кой участник, а най-вече за моя “любим“ - Фродо/Тупарев, то нека не стигаме до словесни битки за глупости, защото всички губим от това, затриват се и стойностни мнения.
Това имах предвид и снощи, когато писах, че интелигентните зрители не правят така, и трудно ще “вържат“ на манипулации - тук аудиторията е доста различна от тази във ФБ, където неграмотността, обидите, клетвите и т.н. са преобладаващи, и е грозно дори само да се наднича.
А и пак ще кажа - Рълев не  е виновен, че продукцията мачка явно и грубо любимецът на другата половина от зрителите, за да отнася хейт заради това. Заради негови си “грехове“ да, но не и заради продукцията.

# 2 767
Ох, ама от съпоставянето на Момчил и Ването. Едно и също се повтаря по 1000000 пъти
Ще взема и ще харесам Дунев накрая и ще искам той да спечели

# 2 768
  • Другата България
Ай сакън! Joy
Че аз почти съм за Мартин, поне като съм подкарала с “М“ - което е и моята буквичка, да карам наред - Момчи, Мишо, Мартин.....

# 2 769
Анкетите казват достатъчно, продукцията може да се наслаждава.

# 2 770
Щом и аз вече почвам да стискам палци за "Ай, сакън"... 🤣😜

# 2 771
  • София
О,аз си трая,но страшно харесвам и Мартин Simple Smile

# 2 772
Ох, ама от съпоставянето на Момчил и Ването. Едно и също се повтаря по 1000000 пъти
Ще взема и ще харесам Дунев накрая и ще искам той да спечели
Ай сакън!

# 2 773
  • Другата България
Моята тройка за финала е тази - трите М.
Но истинската е Рълев, Момчил, Мастагар.
Това мисля, че ще се случи според видяно от продукция и епизоди до момента.
Много хипотетично ми е третото М да замени Мастагар, не знам какво трябва да се случи, за да завърши Мартин трети, тоест - Мастагар да отпадне преди него. “Случайност“, влошени метеорологични условия като на финала на първи сезон, игра на покер, контузия....но не го вярвам. Много трябва да изнаглеят Фродовци, та след всички гаври и с Мастагар накрая Марто да му натрие носа публично....

Но знам кой искам да отпадне пръв. Виолета.
Преди време писах, че тя е най-силната жена във формата и ще стигне най-далеч. Така е, но се оказа, че една контузия и умората могат да си кажат думата и тази силна /стара - за формата/ жена да се превърне в една гротеска и ненужен товар /но пък верен коалиционен съюзник/. Но, определено не ѝ е мястото вече в играта. Не мисля, че довечера ще се откаже - щом го дадоха в промото, значи няма. Но ако наистина в петък отпадне друг, и това са Виктория/Мишо - млади, силни хора, а Вила остане.....ами, ще ги попържам, определено. Продуцентите.
След нея е ред на Дуньо. Да си ходи. Път на младежта.

# 2 774
Моите мнения не бяха про единия, а бяха про и двамата и ми се триеха, но да, няма да влизам в спорове. Както казах и предния път, всеки може да види назад кои мнения остават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт