💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 621
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Някъде там...
Ами той си каза Момчил, че се изложи със задачата, беше много ядосан на себе си. И направи много хубава аналогия с пощальона. Днес ни бяха отпуснали повече от синхроните му. Дали защото е рожденик? Не бяха резнали само лозунги. Wink

# 3 076
Много съм доволна днес, никой не ме е подразнил. Дунев се подмлади направо, жалко, че чак сега се отпусна. Мартин като е изолиран и в отбрана също не ме дразни.
За контузиите какво излиза - не можеш да се откажеш, когато искаш, а когато продукцията те пусне. Аз някак така я разбрах цялата история на Виолета откак я мъмриха за симулация (тя си държеше, че е контузена) и я “наказаха” като я оставиха в играта. Помогнаха й да избута Цвети, за Теди си беше избор на Гладиаторите, а сега като не им трябва вече - откажи се като те боли.
Направо се подписвам под теб.
Истината е, че колкото и мразен образ да е Виолета, ако не беше тя, Рълев можеше да последва съдбата на доста силни играчи, които не са вече в  играта.
 Според мен ще я изстискат тази седмица, за да могат да одържат положението коалиционно и другата ще е първата отпаднала на финал, ако не и още в края на тази седмица.
Абсолютно !
Рълев като спечели  да даде част от парата на Виолета.SmileyАко не беше тя да промени хода на играта  ,Иван  щеше да види финал през крив макарон колкото и да е силен.Коалицията на Крум щеше пръв да го отстреля Sweat Smile

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:01 от *Аня*

# 3 077
Съгласна, че уравненията бяха елементарни, но честно, кой днес смята големи числа на ръка? Признавам, че го правя само, когато имам много време за губене и реша да си упражнявам мозъка Innocent в днешния работен ден е важно да можеш да зададеш правилните параметри. Но пък ме изненада, че Виолета като пропърти мениджър не може да търси едно неизвестно, все се появява някоя практична задача в работна обстановка да сметнеш я квадратура, я някой кредит

# 3 078
  • Другата България
Току що си направихме един експеримент.
На двама човека поотделно дадохме да решат подобни задачи: веднъж всеки беше сам и вторият път бяха заедно на състезателен принцип.
Всеки си реши първата задача за секунди, обаче когато трябваше да се състезават в директен eye-to-eye сблъсък - и двамата зацепиха и се справиха няколко пъти по-бавно като правиха елементарни и много смешни грешки.
Изводът: като те удари адреналина и математиката ти излиза от главата и следа не остава от нея JoyJoyJoy
Точно това казвам и аз, и е напълно разбираемо.
Като с пъзела на Филип миналата година.

# 3 079
На червените го реших с приятеля ми, тъй като аз математика няма да казвам от колко години не съм докосвала.

Второто преписах грешно и направих грешни сметки, но го реших с верния отговор. Нямам представа как. После с правилно преписване мъжът го реши веднага. Математика People MassagePeople MassagePeople Massage

# 3 080
  • софия
Много смешно беше тази вечер Grinning Битката ме развесели приятно днес Joy

Момчил и Вики като патета в калчища...
Момчил  - Димо, няма 7 ... Rolling EyesRolling Eyes
Димо - значи не ви трябва
Stuck Out Tongue Winking Eye
Момчил - еее добре...ама.... Rolling EyesRolling Eyes
и беж обратно на дъската JoyJoy

Мартин и Вили толкоз цифри по дъската изписаха, викам си ей, сега ги събраха, разделиха, умножиха и степенуваха без значение в какъв ред и току виж получили правилните четири цифри....Joy

А дечковците как въртяха наобратно.... JoyJoy сладури Joy

Оряшкова - доволна съм, че мнението ми за нея си  остава непроменено.

# 3 081
  • София
Хора с претенции за висше, не могат да решат уравнение с едно неизвестно. Жалка работа. А гладиаторите даже идея нямаха как се решава.

# 3 082
Не се чудете, че не могат да смятат. Ние, дето сме учили преди доста години, не се замисляме как се смятат такива елементарни уравнения, защото ни караха да смятаме. Но тези, дето са завършили по-скоро, не ги учат да смятат, а да целят отговори в тестове - на онче, бонче го карат.
Преди няколко години, приятел, професор по математика, сподели, че ги започва във ВУЗ с таблицата за умножение. Laughing

# 3 083
  • София
Те поне знаеха какво правят, за разлика от дует злобил.
Ами, много е сладко точно това скромничене в Момчил. Не че не се поизложи и няма повод да се срамува.

# 3 084
  • Някъде там...
Скрит текст:
Момчил сам си призна,че се издъни с тая задача, тука пак му се намери оправдание,уморен бил. 40години ме делят от 7 клас и изобщо не се замислих как да го реша, какво остава за тия младежи
.   Е все пак, ние наистина не сме се въртяли един час,преди да я решаваме!
Не харесвам Момчил, опитвам се да го разбера великия математик!

Той е физик всъщност. Joy

# 3 085
Не че нещо, ама си личи, че доста хора не са спортували, а са решили задачата излегнали се на дивана или в леглото. Такава задача наистина е лесна за решаване, но когато сте под огромно физическо напрежение, плюс високи температури и да добавим едно хубаво изпотяване и нечовешко горене на калории, не е изненада за мен, че забиха. Затова е структурирана така и играта. След толкова мъкнене възможността да загубиш концентрация е огромна.

# 3 086
  • При семейството си
Момчил сам си призна,че се издъни с тая задача, тука пак му се намери оправдание,уморен бил. 40години ме делят от 7 клас и изобщо не се замислих как да го реша, какво остава за тия младежи
Ако младежите бяга Гатьо, Оряшкова, Мудева, всички останали, без Момчил, може би щеше да мине в графата сладко, комично.
Този точно компонент не е воля, относително е игра (в смисъла на ИВ).

# 3 087
  • Stockholm
Николчето да не чака още на Чистилището.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Joy Няма да се учудя да устроят една среща на Николчето със  "За теби го правя, тати"

# 3 088
Днешната битка си беше нарисувана за сините, а те за малко не я загубиха!!! Според мен, затова и Димо не даде наказание на Виолета- трябваше да е сигурна победата на старейшините. Предполагам обаче, това е заради поредната врътка с чистилището  - да няма супер голяма предварителна разлика ( по отношение на храната) за участниците, които ще стигнат до там. Предполагам Дунев ще е този, който утре ще се запъти натам.
А Момчи, горкия, днес отново доста го посмачкаха. Не се съмнявам, че без стрес би се изсмял на задачката, но това, че му отне толкова време на арената, със сигурност го е ударило по егото. Така че , Момчи, не казвай хоп преди да си скочил😃. Иначе му стискам палци!

# 3 089
  • Пловдив
Уравнения с едно неизвестно се решават още в началния курс. Но тогава не е Х, а е празно квадратче. Иначе се учат по-подробно в 5 и 6 клас. А Ралица какви функции я гонят, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт