💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 464
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 090
Малко да се отклоня от черната дъска. Мартин натиска Виолета да си тръгне сега, но на предишна номинация натискаше всички срещу Теодора да гласуват. Тогава аргументът му беше, че Теди е най-слабата в племето, а то очевидно не беше така - Вили си беше контузена, Теди не беше по-слаба от нея. Наистина е като говорител на продукцията. Ама буквално е такъв, не му е дадено от опита в покера.

# 3 091
  • София
Въпросът е какво по ягодите се опитват да направят Марто и Вили:

От половин час се опитвам да хвана някаква логика във тези бакалски сметки, и друго освен тефтера на сервитьор от слънчака, когато ти надписва сметката, не мога да се сетя

# 3 092
Повечето не знаят какво да правят с това уравнение и това + ,  - и смяната им са  чужди.
След това идва  деленето

Аз лично не мога да си представя човек, който да не може и да не знае как  да реши тази задача, а те повече от половината не знаеха  какво се прави..

# 3 093
  • Другата България
За чистилището забравих да кажа.
Поредна партенка е това за мен.
Щом и Димо спомена за поредното нещо, което “никога не се е случвало в ИВ“ Joy, ще има някаква врътка, някой от двамата ще захлеби нещо, но надали на този етап ще отлъчват когото и да било. И с каква цел? Не, че действията им са логични, но точно тези двамата....Дунев ли да пратят там? Нещо не ми се връзват нещата, ама да видим.

# 3 094
  • София
Щом и Димо спомена за поредното нещо, което “никога не се е случвало в ИВ“ Joy, ще има някаква врътка, някой от двамата ще захлеби нещо, но надали на този етап ще отлъчват когото и да било. И с каква цел? Не, че действията им са логични, но точно тези двамата....Дунев ли да пратят там? Нещо не ми се връзват нещата, ама да видим.

Е как защо, за да е на сигурно. После в някакъв момент, като наближи финала, ще го върнат с фанфари и най-вероятно с някой грош отгоре 😉

# 3 095
Е, тук все пак задачата беше по-заплетена. Елементарна в спокойна среда, не чак толкова на арената. Но за Веско Панчев със 120:4, което не можеше да сметне какво да кажем...

# 3 096
Ха ха! dido2k, много точно казано. Laughing

TylerDurdenBG, съгласна съм, че на дивана в къщи се решава лесно. Друго е на жегите, след тежка умора и адреналин. Приемам, че може да бъркаш в сметките - събиране , изваждане, делене. Но все пак не мога да се съглася, че няма веднага да ти светнат двете правила, заложени в такова уравнение - да изнесеш всичко с Х от едната страна на уравнението, а всички останали от другата страна и да сменяш знаците на всички, които пренасяш през знака равно.
А Мартин и Виолета точно това показаха - че нямат грам идея какво да правят.

# 3 097
  • София
Някой беше питал за чорапите. Явно и това е ПП

# 3 098
A eто и анкетата за  качество на  епизод 69,   понеделник

Кликнете картинката.

# 3 099
Не е лесно. Колкото и да е елементарна задачата, когато бързаш, когато си под напрежение да не те изпреварват, а и се разсейваш поглеждайки до къде са стигнали другите, като нищо ще запецнеш и ще се объркаш.
Не знам защо е нужно всеки по отделно да изкаже възмущение  от това колко лесно било и как не се справили.

# 3 100
Въпросът е какво по ягодите се опитват да направят Марто и Вили:

От половин час се опитвам да хвана някаква логика във тези бакалски сметки, и друго освен тефтера на сервитьор от слънчака, когато ти надписва сметката, не мога да се сетя
Дори не се опитах да задълбая, заболя ме главата само като чух Мартин да обяснява, че умножението винаги е първо. Факт, но в тази задача няма никакво умножение (освен с хикса, но за да сметнеш задачата се използва деление).

Момчил се обърка в сметките, което е нормално, защото от поне 7-8 години не е смятал задачи на дъска с тебешир. В крайна сметка си решиха задачата с Вики, а не създадоха заедно нова като Круела и Джафар.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:21 от Clouded

# 3 101
  • София
Дет' вика Марто, Х може да е всичко.. JoyJoy
Ох,нее Sweat Smile
Така се извиках,че едно куче навън спря да лае.
Как не ги хващам аз тези неща,добре че ви чета Simple Smile
Аз съм доволна от прожекцията.
Иван само смята грошове,пък не се престраши да излезе.
Аз помня ,но кой беше -Вайс или Тошко отидоха на барабана и не спряха да въртят,докато не го отключиха.
Бяха в пъти по-бързи от Момчил. Simple Smile
Връщам да чета.

# 3 102
  • Другата България

Е как защо, за да е на сигурно. После в някакъв момент, като наближи финала, ще го върнат с фанфари и най-вероятно с някой грош отгоре 😉
До финала да е там?
Ха, това си е кощунство!

# 3 103
Не знам защо още е интересно да се смятат сега двете уравнения, след като епизодът свърши. На мен ми беше по-интересно Зорница като обясни как се е объркала с огърлиците и честно казано, по-голям смисъл намирам в това, което тя каза, и което явно и за уравненията важи - под адреналин и натиск за време очевидно и Момчил си пада под възможностите. Иначе при Оряшкова беше блокиране плюс невежество. Мартин и да беше днес невеж, пак опитваше до последно, за което също не бих се подигравала - с уравнението няма как да стане, но в други игри го измъква.

# 3 104
Гледам на запис и не е за вярване как човек като Момчил не може да я реши …
100% сега се гледа и не може сам да повярва.

Общи условия

Активация на акаунт