💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 298
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
За сметка на здравето тези напъни не ги оправдавам с нищо. Да се влачиш после с години по лекари, да те боли и т.н , т.е всичките пари ще си ги даваш по лекари.

# 3 271
Ей сега продукцията ще се намеси. Вече Виолета не им е нужна за формата.  Така, чеее Рълев отива на чистилище, а Вили - дома!

# 3 272
  • Paris
За сметка на здравето тези напъни не ги оправдавам с нищо. Да се влачиш после с години по лекари, да те боли и т.н , т.е всичките пари ще си ги даваш по лекари.

По принцип и това е така да.
Виолета и Момчил коя зодия са всъщност?

# 3 273
Старото куче Дунев идва "бау-бау" Animal Leopard

# 3 274

Лъв

# 3 275
  • София
Всички се вързахме на Димо този път. Браво.

# 3 276
  • При семейството си
Щом обсъждат как Рълев щял да "изяде" Дунев, вероятно няма да стане така. Не искам да навлизам в територията на конспирациите, но не виждам как биха пратили точно Дунев на Чистилището, след като дори дъщеря му не успя да го накара да стъпи там.
Не гледам епизода, но органически не понасям Дунев, няма да изпадам в подробности защо…та, който и да е, само не и той.

# 3 277
  • Брюксел / София
Дунев е голяма смешка, ама голяма. Имал победи от 2 елиминационни, ама за предимствата, които имаше премълЧА!

# 3 278
  • Paris
А според вас какво ще се случи ако Виолета си тръгне? Мартин с кого ще играе с Рълев или с Благо?

# 3 279
  • Брюксел / София

Лъв
Демек: сит лъв и болна лъвица Wink

# 3 280
А според вас какво ще се случи ако Виолета си тръгне? Мартин с кого ще играе с Рълев или с Благо?

Виолета няма да си тръгне, освен ако не я изкарат на сила. То такова зло...

# 3 281
  • Другата България
Аз сега стартирам, дори не съм ви чела от обяд насам.

Отново Вила, отново мрънка, отново за Мартин, не иска да се отказва, ама ако трябва....ами трябва, да, само че, нали....куче е тя.
Съгласна съм с Мартин, знам, че гони личен интерес, но е прав за нея.

Относно “чистилището“, снощи писах, че щом го споменава Димо, значи няма да има нищо такова.
Особено с тези двама капитани.

# 3 282
  • Sofia
Победителят взима всичко или пък 50 грошчета. Игри по волята, сезон 5. Вълнуващо предаване.
Smile
Слабето обособи ли се с напитките тая вечер или да разливам аз  Cocktail

# 3 283
Кой модератор се обособи и ми изтри поста...
Жив и здрав.

# 3 284
За жалост Мартин, не е стратег, а демагог, защото с Мастагарков не са "двама обречени души", а един. Мастагарков не е обречен и за него не е проблем да се изправи срещу Мартин, да го победи, да си запази геройския имидж, че и да му вземе грошовете.

А точно Мартин да говори за това кой колко е полезен, когато неговите възможности за победа бяха само срещу Оряшкова и Виолета, дори Виолета преди контузията и с предимство, щеше да му оспори победата, е посредствено. А глупавата идея на Мастагарков, както и на много преди него, че на финала на него му трябват само равностойни опоненти, няма да я коментирам. Като чуя подобни коментари, първо се ядосвам, после си пускам миналогодишния финал и се усмихвам. Bowtie
То, това всеки го говори, дори Рълев, който ти е любимец. Всеки иска силни играчи на финал, защото иначе никой няма да вземе победата ти сериозно и ще бъдеш забравен бързо. Франция наскоро победи Гибралтар с 14-0 и на никого не му пукаше, защото Гибралтар са футболни джуджета и победа над тях не е кой знае какво постижение.

Общи условия

Активация на акаунт