Математически турнири 1-4 клас. Тема №62

• 63 969
  • 813
  •   1
Отговори
# 75
Не се засягам грам. Просто ти казвам, че няма какво да си нетърпелива. И училището неслучайно е с претенции.

Не може ли просто от любопитство да съм нетърпелива?

Любопитството ти няма да промени нито сроковете, нито резултата на детето. Чак пък да пишеш мейли, че и да недоволстваш как са ги отговорили...?!?

# 76
  • София
Отговорът в никакъв случай не може да се нарече "официален", какъвто трябва да бъде. Направо си беше раздразнителен. Което не приляга на училище с претенции. А въпросът си го зададох съвсем нормално. Като не им се занимава могат да не слагат форма за контакт, лесно е.
Нещо се изнервяш ми се струва...?!? С тези удивителни и въпросителни.

# 77
Отговорът в никакъв случай не може да се нарече "официален", какъвто трябва да бъде. Направо си беше раздразнителен. Което не приляга на училище с претенции. А въпросът си го зададох съвсем нормално. Като не им се занимава могат да не слагат форма за контакт, лесно е.

Е, щом си рекла....

# 78
  • София
Здравейте,  един въпрос от пълен лаик, извинете ме ако е идиотски.
Коледното математическо състезание за 1 клас по училищата ли се провежда или на някое централизирано място (125 СУ може би?)
Детето се готви много съвестно и ако изпуснем състезанието защото майка му нещо пак не е разбрала, хич не ми се мисли колко би бил разочарован.

# 79
Това намерих от сайта на Данибон, но дали не сте изпуснали вече сроковете? Състезанието е тази неделя

"Организатор е СМБ-секция Изток.
Провеждане в 125 СУ в София"
Допълвам се, ето информация. Звъннете веднага или утре рано сутрин и дано ви запишат

# 80
  • София
И аз това намерих, но се разминава с информацията от класния ръководител. Затова търся трето мнение.
Записан е човекът, в това поне съм сигурна.

# 81
И моят синковец започна да ходи по състезания тази година и аз се вълнувам,но общо взето останових че няма много смисъл да се вълнувам,защото като поразгледах класациите от минали години за прием,останових че зависимост от трудността ма изпита,едни приводно добри точки могат да значат и добър и лош резултат. Имало е години в които деца с 18т на МзВ са влизали в 156-тте места на СМГ и години в които последният е бил с 28 точки. Тази година синът ми изкара 61 точки на СМТ за 3 -ти клас и дори не получи грамота,а минали години за тези точки са взимали бронзов медал. Така че и да се вълнуваме и не,има май смисъл да се вълнуваме само за класирането за прием след 4-ти клас. Също така се успокоих че и да не те допуснат на Областният кръг на Олимпиадата по математика,пак има шанс да влезеш.

# 82
  • София
Пробният изпит се организира от фирма с име СМГ Учители, което е различно от училището СМГ - това го уточнявам във връзка с "училище с претенции" и очаквания официален отговор.

А резултатите от тези пробни ви показват къде е приблизително детето спрямо останалите деца, не толкова точки и прием над дадени точки, гледайте позицията.

# 83
И аз това намерих, но се разминава с информацията от класния ръководител. Затова търся трето мнение.
Записан е човекът, в това поне съм сигурна.
В такъв случай може да е в училище. При нас се провежда в нашето училище. За който няма - 125 СУ. Питайте във вашето училище за информация

# 84
  • София
А резултатите от тези пробни ви показват къде е приблизително детето спрямо останалите деца, не толкова точки и прием над дадени точки, гледайте позицията.

Това го знам и нямам намерение да търся класирания, коя година с какви точки се е влизало, нито да сравнявам с точките на други деца. Просто искам да знам как се е представила. Колко точки от 45 има.

# 85
  • В Страната на чудесата
...нито да сравнявам с точките на други деца. Просто искам да знам как се е представила. Колко точки от 45 има.

Точките сами по себе си не носят кой знае каква информация. Тя може да е първа с 30 точки, но може да има и 200 деца, справили се по-добре от нея. Така е устроен светът. Как преценяваме, че един човек е висок или слаб? Нали сравнявайки го с останалите?

# 86
  • София
Не ме разбирате.
Към настоящия момент не ми е важно да знам дали е първа или двеста и първа.
Написах какво точно ме интересува, а именно как се е представила сама за себе си.
Разбрах горе долу кога да очаквам резултати (от потребителката, която сподели как е било миналата година).
Благодаря Flowers Hibiscus

# 87
  • София
Извинявам се за поредните постове, но не ми позволява да едитна.
Излезли са резултатите за 3 и 4 клас от пробния изпит в СМГ Simple Smile

# 88
Кога и къде излизат резултатите от днешната олимпиада по математика? Чудя се дали няма да публикуват задачите някъде...

# 89
Самите задачи децата ги донесоха, а решенията ги качват във ФБ групите: математически турнири, дидева и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт