Косопад - тема 25

• 69 048
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
  • БГ
Благодаря- но в Beautymall.bg няма наличност в момента
Тук е на 45,68лв
https://barecare.bg/sampoan-s-rozmarin-bha-probiotici-kofein1
Явно вече много хора разбраха за тази марка 😂 в barecare с промо кода им и излиза 45 но с доставката пак става 50 и в емаг също е 45 в другите си е 51, 2 с за дерма ролери стампове и тн най добре за растеж на косата е 1, 5мм
В barecare над 40 лв е безплатна доставката Wink

# 241
Благодаря- но в Beautymall.bg няма наличност в момента
Тук е на 45,68лв
https://barecare.bg/sampoan-s-rozmarin-bha-probiotici-kofein1
Явно вече много хора разбраха за тази марка 😂 в barecare с промо кода им и излиза 45 но с доставката пак става 50 и в емаг също е 45 в другите си е 51, 2 с за дерма ролери стампове и тн най добре за растеж на косата е 1, 5мм
Така ли сигурно заради празниците?

# 242
Когато става дума за мъжки косопад или за хормонален - женски (писала съм го преди ) миноксидила - Рогейн или друга марка -си е до живот , никакво спиране , кожен лекар го е казал на моята колежка . Обаче излиза доста скъпо .
Наше близко момче ( на около 28-29 г ) забеляза че на темето му е по-рядка косата (добре ,че се подстригва много късо , ако беше с по-дълга коса щеше да изгуби време преди да забележи ) , не знам причината -дали по наследство , дали след много тежък ковид - не знам , а и винаги на темето е най малко косата , но се забелязваше оредяване . Аз от инфо от колежката го ''задомих '' с Рогейн ( тя ми каза сайта , не му правя реклама , дано не ми се наложи и на мен )   - вече 1г и половина го ползва и косата му се оправи , но той я носи 1-2 номер подстригана , но е забележимо ,можеше да я ''рапне '' 0 номер , щеше да си спести парите Grinning , с тази плешива мода мъжете вече не трябва да се притесняват .
Нямам нищо против останалите продукти , но си мисля ,че те са по-скоро за по обикновен- сезонен или следствие на заболяване или стрес косопад .Както беше при мен или при повечето дами тук .  За сериозните проблеми е миноксидил и консултация с лекар или пък като краен вариант -Турция .

# 243
  • БГ
От лятото пазарувам от сайта и си е все безплатна над 40 лв. Simple Smile

# 244
Когато става дума за мъжки косопад или за хормонален - женски (писала съм го преди ) миноксидила - Рогейн или друга марка -си е до живот , никакво спиране , кожен лекар го е казал на моята колежка . Обаче излиза доста скъпо .
Наше близко момче ( на около 28-29 г ) забеляза че на темето му е по-рядка косата (добре ,че се подстригва много късо , ако беше с по-дълга коса щеше да изгуби време преди да забележи ) , не знам причината -дали по наследство , дали след много тежък ковид - не знам , а и винаги на темето е най малко косата , но се забелязваше оредяване . Аз от инфо от колежката го ''задомих '' с Рогейн ( тя ми каза сайта , не му правя реклама , дано не ми се наложи и на мен )   - вече 1г и половина го ползва и косата му се оправи , но той я носи 1-2 номер подстригана , но е забележимо ,можеше да я ''рапне '' 0 номер , щеше да си спести парите Grinning , с тази плешива мода мъжете вече не трябва да се притесняват .
Нямам нищо против останалите продукти , но си мисля ,че те са по-скоро за по обикновен- сезонен или следствие на заболяване или стрес косопад .Както беше при мен или при повечето дами тук .  За сериозните проблеми е миноксидил и консултация с лекар или пък като краен вариант -Турция .
И аз бях видял Rogaine но защо струва толкова пари за 3 месеца като на Kirkland цената за 6 месеца употреба е същата ?

# 245
И аз бях видял Rogaine но защо струва толкова пари за 3 месеца като на Kirkland цената за 6 месеца употреба е същата ?

Да , много е скъпо ,на  моята колежка и го донасяха от Германия - същата скъпотия , после от бг сайта - има за 3 месеца пакети са по изгодни , ама си е скъпотия .
Има женски и мъжки - не знам разликата . Но нейната лекарка и е казала да взима мъжки .( сигурно е по-силен )

# 246
Наше близко момче ( на около 28-29 г ) забеляза че на темето му е по-рядка косата (добре ,че се подстригва много късо , ако беше с по-дълга коса щеше да изгуби време преди да забележи ) , не знам причината -дали по наследство , дали след много тежък ковид - не знам , а и винаги на темето е най малко косата , но се забелязваше оредяване . Аз от инфо от колежката го ''задомих '' с Рогейн ( тя ми каза сайта , не му правя реклама , дано не ми се наложи и на мен )   - вече 1г и половина го ползва и косата му се оправи , но той я носи 1-2 номер подстригана , но е забележимо ,можеше да я ''рапне '' 0 номер , щеше да си спести парите Grinning , с тази плешива мода мъжете вече не трябва да се притесняват .
Нямам нищо против останалите продукти , но си мисля ,че те са по-скоро за по обикновен- сезонен или следствие на заболяване или стрес косопад .Както беше при мен или при повечето дами тук .  За сериозните проблеми е миноксидил и консултация с лекар или пък като краен вариант -Турция .

Да , много е скъпо ,на  моята колежка и го донасяха от Германия - същата скъпотия , после от бг сайта - има за 3 месеца пакети са по изгодни , ама си е скъпотия .
Има женски и мъжки - не знам разликата . Но нейната лекарка и е казала да взима мъжки .( сигурно е по-силен )
Сигурно заради марката струва толкова не мисля че имат особено разлика с Kirkland цената им излиза много по добра. Отделно че са написали в сайта им че Rogaine е най продаван в Амазон и с най добри отзиви което въобще не е така от марките миноксидил не че има значение това но поне да пишат реални неща 

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 13:44 от Анонимен

# 247
  • София
....
Да така е - поръчах шампоана преди малко от там+10% отстъпка
Phillipine- и аз говорих със сина си когато започна Миноксидил преди 2г. че е до живот/или докато се откаже да има коса/
Но диването на своя глава го спряло/ незнам от кога,но поне от месец не се е мазал/:disappointed:
Надвявам се въпреки това и защото все пак прави PRP и мезотерапия вече трети месец, пораженията да не са големи...

# 248
....
Да така е - поръчах шампоана преди малко от там+10% отстъпка
Phillipine- и аз говорих със сина си когато започна Миноксидил преди 2г. че е до живот/или докато се откаже да има коса/
Но диването на своя глава го спряло/ незнам от кога,но поне от месец не се е мазал/:disappointed:
Надвявам се въпреки това и защото все пак прави PRP и мезотерапия вече трети месец, пораженията да не са големи...
Не знам защо всички хора си мислят , че като се спре миноксидила ще останат без коса има хора дето са го спирали и са преминавали в други алтернативи за растеж

# 249
Аз попаднах на реклама на тези продукти във фейсбук, но никъде не намирам отзиви. Как ви се струва, дали има смисъл да се пробва или е някаква измама?https://mdplusbio.bg/all-products/

# 250
Аз попаднах на реклама на тези продукти във фейсбук, но никъде не намирам отзиви. Как ви се струва, дали има смисъл да се пробва или е някаква измама?https://mdplusbio.bg/all-products/
За първи път ги виждам но защо тази марка ги има само в този сайт ? Много са ми съмнителни( Коригирам се има ги и на други места)

# 251
vnd, щом не се маже с миноксидил, трябва да има някаква причина... може би му дразни скалпа. Иначе каква е логиката да не се маже с него, едва ли е за да спести време или от нежелание да се занимава. При мен се появиха пъпки по скалпа от него и го чувствам раздразнен, тежък, болезнен. Затова сега само успокояващи шампоани докато отмине раздразнението. Може би и синът ви не се чувства добре с миноксидил. Не знам дали има значение фирмата производител.

# 252
  • София
user1905 - не искал да се маже често,защото беше с дълга около 5 см коса отгоре и му се разваляла прическата- това ми каза
Решил човека ,че щом ходи на PRP и мезотелапия това е достатъчно,въпреки че доктора му каза ,че трябва да продължава с миноксидила....
Той се маже с Миноксидил от 2г- не е имал проблемите, които споделяте- напротив след 6 месечно стриктно мазане сутрин и вечер косата се възстанови напълно,но в началото я беше намалил  на 1. След това необяснимо за мен започна да опада, и разбрахме ,че не вдига Феритин, Вит В и др/писала съм за това/
Сега пак се е постригал, не виждам дори да му се бели главата, поръчах и друг шампоан на Ароматика - да видим/ сега няма оправдание да не се маже/

# 253
Какво причинява косопада при жените? Част от много интересна статия на д-р. Гари Линков / Dr. Gary Linkov/специалист в трансплантация на коса.
Нямаше ли да е лесно, ако всичко, което трябваше да направим, беше да идентифицираме косопада и да го лекуваме? Тъй като загубата на коса при жените може да бъде толкова сложна и многостранна (някои причини за загуба на коса са уникални за женската биология), наистина е изключително важно да вземете (и дадете) точна здравна история.

Има ли косопад в семейството? – от двете страни, както сега знаем, че са включени множество гени и алели. Пациентът знае ли кога е започнал косопадът му? Беше ли остро или нещо, което осъзнаха с времето? Къде се случи – отпред, отзад? дифузно? Косопадът засегна ли е и веждите или друго окосмяване по тялото? Имаше ли други симптоми, като парене, сърбеж или болка? Ами ноктите, на костилки ли са? Какви продукти за грижа за косата са използвали?

Освен това пациентът опитвал ли е предишни медицински терапии? Може би дори трансплантация? Как реагираха?

Когато казваме, че косопадът при жените е многостранен и сложен, ние не сме свенливи. Има много фактори, които правят получаването на добра медицинска история решаваща стъпка. Храненето, вирусите, инфекциите, емоционалният стрес, химическите агенти, лекарствата, хормоналните колебания и автоимунните заболявания могат да повлияят дълбоко на растежа (и загубата) на косата при жените.

Някои от тях са временни, но отново зависи от индивида. Пациентът да опознае собствения си косопад и да разпознае собствените си лични модели – включително задействащите фактори – е
много важна стъпка.
Това е първа част от проучването му,следва и видове лечение.
Your Guide to Women’s Hair Loss Part 1: It’s Complicated

# 254
user1905 - не искал да се маже често,защото беше с дълга около 5 см коса отгоре и му се разваляла прическата- това ми каза
Решил човека ,че щом ходи на PRP и мезотелапия това е достатъчно,въпреки че доктора му каза ,че трябва да продължава с миноксидила....
Той се маже с Миноксидил от 2г- не е имал проблемите, които споделяте- напротив след 6 месечно стриктно мазане сутрин и вечер косата се възстанови напълно,но в началото я беше намалил  на 1. След това необяснимо за мен започна да опада, и разбрахме ,че не вдига Феритин, Вит В и др/писала съм за това/
Сега пак се е постригал, не виждам дори да му се бели главата, поръчах и друг шампоан на Ароматика - да видим/ сега няма оправдание да не се маже/
На марката Mediceuticals шампоана Bioclenz и спрея Numinox са за стимулиране на растеж и за блокиране на   дехидротостерон при мъжете

Общи условия

Активация на акаунт