Косопад - тема 25

• 65 634
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм питала за мъжкия, но на мен не ми го препоръчаха. Не знам дали е според случай или се презастраховат.
Аз нямам против да си го ползвам доживот...ако мога да си го позволявам. Като стана на 70-80 няма да ми пука толкова, ще си взема перука. Ама да закрепя тук поне следващите 20-25 години.
Другото, което ме притеснява е, да не предизвика някакво изменение в кожата, след толкова много ползване.
Моята колежка го ползва от 10 ина години , косата и не се е сгъстила , но поне е задържала да не пада повече , изрусена е , с прическа , и изглежда доста добре за състоянието си , само , ако се загледаш ,виждаш ,че има оредяване . Ако не беше ползвала , представяте ли си какво да се е случило с косата и за толкова много години .
За това така уверено пиша за мъжкия вариант .

# 721
Има в Гърция 5% процента пяна предназначена за жени , питах на касата но не помня дали не беше двойно по-скъпа от мъжкият вариант
Скрит текст:

# 722
  • на острова на мечтите
Вчера ходих да си търся серум за скалп. Намерих една стара опаковка в къщи и се сетих, че добре действа. Отивам в магазина, но не  взех с мен кутийката, а и забравих марката. Продавачът, много любезен млад човек, започна да ми предлага  разни ампули, но аз исках точно този серум, на който не помнех името😂 Връщам се днес и воала, има го и то на промоция 50%. Взех два. H.zone density scalp e серума.

И един абсурд за онлайн покупки в сайта Планета органика. Реших , че щом пощенската услуга за около 4$ серум е 17 $, ще в изгодно да поръчам повече опаковки. Слагам 10 броя в кошницата и.... Изненада😱 Цената на доставката е 70$ 😁🤣 Отказах се тотално от тях.

# 723
Здравейте! Някой има ли отзиви за този шампоан?

# 724
Аз го използвам от около 10 дена, заедно с ампули за силен косопад след измиване. Косата ми е тънка, с мазни корени. Намали омазняването почти наполовина (т.е. 2 пъти по-рядко си мия косата), за намаляване на косопада още не мога да съм категорична, но сякаш започна да намалява.
Съчетавам с хранителните добавки на Ducray.

# 725
Купих го преди 20тина дни заедно с
 Mediceuticals
Биоактивен спрей за стимулиране на фоликулите за жени Mediceuticals Cellagen Follicle Revitalizer
От спрея съм доволна 2 пъти дневно. От шампоана не съвсем понеже се слага на суха коса и после се мокри. А аз си правя домашна маска с жълтъци, кисело мляко и т.н. та съм по доволна от шампоана на Дюкре.☺
Здравейте! Някой има ли отзиви за този шампоан?

# 726
Здравейте.
Моля за мнение за ампулите Crescina.
Ползвали ли сте ги и има ли ефект. Доста скъпи са и ми се иска предварително мнение.

# 727
  • на острова на мечтите
Здравейте.
Моля за мнение за ампулите Crescina.
Ползвали ли сте ги и има ли ефект. Доста скъпи са и ми се иска предварително мнение.
видях ги в сайта на Labo. Наистина скъпи/ 10 броя за 99€. Не съм ги ползвала и не мога да дам отзиви.

# 728
Видях ги в златна рибка, от където ми бяха пратили мостра. Но пишеше, че за ефект е нужна минимум 3 месеца употреба,което ляга към 750лв и реших че не ми се предприема риска, в случай че не работят накрая. а и не са никак популярни или навсякъде да се крещи колко са ефикасни, та буквално да инвестирам в тях..🤔

# 729
Здравейте,
Интересува се от косопад мезотерапия , плазмотерапия, но ми се виждат доста скъпи . Има допълнителен здравен фонд не знам дали той поема такива процедури и към кой доктор може да ме насочите?

# 730
Здравейте! Отдавна се каня да споделя и за моите перипетии с косопада, които са вече от година. На 39 г. съм и се боря за по-плътна и гъста коса откакто се помня. Минала съм през голям набор от професионални, био, натурални и аптечни продукти, имам си своите любимци, но този път наистина нищо не помогна. Миналото лято стандартно за мен, започна косопада, аз си му казвам сезонен, защото започва в началото на лятото и така до края на есента. Не съм имала никакъв екстра стрес, само регулярното за живота в голям град, гледане на малко дете и връщане на работа (не че е малко Simple Smile. Започнах да пия сироп Билкова кръв, след него 2 месеца Геритамин, после месец Калмацин. Отчаях се и минах на Дюкре Реактив за 3 месеца, после Биотин, Мултивитамини. Ефект от добавките нямаше. Козметика - шампоан Дюкре, Напура Анаген, Енерджи и Фолиген, Ладор против косопад, още няколко корейски бранда пробвах, включително Ароматика Розмарин - нищо, да не забравя и прочутите Калиначи, от които по-гадна и мазна коса не съм успявала да си докарам никога с нищо. Ампули, които съм ползвала с успех преди - Аминексил на ЛП, гела на Давинес и шампоана, лосион цял изпръсках на Simply Zen, маски с масла с розмарин, индийски билки. Нямаше ефект от нищо. Най-накрая в края на май посетих дерматолог, който познавам и по други поводи съм посещавала и съм оставала доволна. Не ми назначи изследвания, въпреки оплакванията, а направо ми предписа шампоан Аминексил на Виши, таблетки Приорин за 3 месеца и Regain 5% (поръчвам го от аптека Промахон) за 6 месеца. Междувременно изследвах хормони и пълна кръвна картина. 3ма лекири потвърдиха, че всичко е в норма и според тях не се касае за вътрешен проблем (пиех си и Вит. Д малко като се сетя, но все пак приемах, в норма е, макар и малко по-близо до долната граница). Не стигнах до изследване на Б12 и феритин засега. Започнах си лечението и вече съм на края на 2рия месец. Косопада вече намаля на половина, не виждам кой знае колко нови растежи, но има. Косата най-после взе да изглежда по-добре - няма го това оплитане и вял вид, изглежда подхранена и здрава без значение с какво съм се измила. Не е магия, а лечение, заредила съм се с търпение, но вече има оптимизъм. Не се боядисвам и не я третирам с топлинни уреди и преди и сега. Толкова засега, съжалявам за ужасно дългия пост, но се надявам да съм била полезна на следящите темата. Ще направя още една консултация с дерматоложката, да изкопча повече информация защо всяка година 6 месеца губя активно коса, въпреки полаганите грижи и не лош начин на хранене и живот. Ще търся превенция и поддържане на ефекта от текущото лечение. Честно казано предпочитам Regain до живот, както му казвате, отколкото всеки месец по 100тина лева за рекламни продукти със съмнителен, поне за мен, ефект. Успех на всички!

# 731
Аз наскоро попаднах в Тик Ток на една фризьорка-триментолог. Това обучение по триментология била изкарала в чужбина и поне от клиповете останах с впечатление, че е доста запозната с въпросите на косопада. Освен това имала и някакви модерни уреди, с които може да се види дали има активни фоликули. Мен този въпрос ме вълнува живо, понеже ако фоликулите са закърняли, едва ли може да се направи кой знае какво за сгъстяване. Та, чудя се дали да не я посетя. Наталия Радева се казва и салонът и е в Габрово.

# 732
Здравейте! Отдавна се каня да споделя и за моите перипетии с косопада, които са вече от година. На 39 г. съм и се боря за по-плътна и гъста коса откакто се помня. Минала съм през голям набор от професионални, био, натурални и аптечни продукти, имам си своите любимци, но този път наистина нищо не помогна. Миналото лято стандартно за мен, започна косопада, аз си му казвам сезонен, защото започва в началото на лятото и така до края на есента. Не съм имала никакъв екстра стрес, само регулярното за живота в голям град, гледане на малко дете и връщане на работа (не че е малко Simple Smile. Започнах да пия сироп Билкова кръв, след него 2 месеца Геритамин, после месец Калмацин. Отчаях се и минах на Дюкре Реактив за 3 месеца, после Биотин, Мултивитамини. Ефект от добавките нямаше. Козметика - шампоан Дюкре, Напура Анаген, Енерджи и Фолиген, Ладор против косопад, още няколко корейски бранда пробвах, включително Ароматика Розмарин - нищо, да не забравя и прочутите Калиначи, от които по-гадна и мазна коса не съм успявала да си докарам никога с нищо. Ампули, които съм ползвала с успех преди - Аминексил на ЛП, гела на Давинес и шампоана, лосион цял изпръсках на Simply Zen, маски с масла с розмарин, индийски билки. Нямаше ефект от нищо. Най-накрая в края на май посетих дерматолог, който познавам и по други поводи съм посещавала и съм оставала доволна. Не ми назначи изследвания, въпреки оплакванията, а направо ми предписа шампоан Аминексил на Виши, таблетки Приорин за 3 месеца и Regain 5% (поръчвам го от аптека Промахон) за 6 месеца. Междувременно изследвах хормони и пълна кръвна картина. 3ма лекири потвърдиха, че всичко е в норма и според тях не се касае за вътрешен проблем (пиех си и Вит. Д малко като се сетя, но все пак приемах, в норма е, макар и малко по-близо до долната граница). Не стигнах до изследване на Б12 и феритин засега. Започнах си лечението и вече съм на края на 2рия месец. Косопада вече намаля на половина, не виждам кой знае колко нови растежи, но има. Косата най-после взе да изглежда по-добре - няма го това оплитане и вял вид, изглежда подхранена и здрава без значение с какво съм се измила. Не е магия, а лечение, заредила съм се с търпение, но вече има оптимизъм. Не се боядисвам и не я третирам с топлинни уреди и преди и сега. Толкова засега, съжалявам за ужасно дългия пост, но се надявам да съм била полезна на следящите темата. Ще направя още една консултация с дерматоложката, да изкопча повече информация защо всяка година 6 месеца губя активно коса, въпреки полаганите грижи и не лош начин на хранене и живот. Ще търся превенция и поддържане на ефекта от текущото лечение. Честно казано предпочитам Regain до живот, както му казвате, отколкото всеки месец по 100тина лева за рекламни продукти със съмнителен, поне за мен, ефект. Успех на всички!

Значи все пак добавките помагат!

# 733
Здравейте, а някой мнение за хининовата вода? Евтино и простичко нещо, знам от майка ми че има доста ефект.

# 734
При мен самостоятелно не е давала ефект. В комбинация с куп други схрейове, да.

Някоя пробвала ли е дерморолер? Днес си поръчах с игли 1мм но малко ме е страх..

Общи условия

Активация на акаунт