Косопад - тема 25

• 62 845
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • на острова на мечтите
При мен самостоятелно не е давала ефект. В комбинация с куп други схрейове, да.

Някоя пробвала ли е дерморолер? Днес си поръчах с игли 1мм но малко ме е страх..
аз. Но само два или три пъти и после зарязах. Потърсих малко информация, какъв серум може да се ползва,но не намерих нищо в момента, а после се отплеснах и забравих. Не боли. Само внимавай и стерилизирай добре валячето. Аз със спирт, макар че имам и малък стерилизатор. Споделяй опит. Ние заминаваме в отпуска, но септември започвам сериозно да третирам скалпа.

# 736
Оказах се с висок Кортизол и DHEA. Тъй като всички други минерали, витамини и хормони са ми в норма... Предполагам, че е от това косопада. Някой минал по същият път? Не съм доволна от ендокринолога, били леко завишени и нищо не ми изписа. Сега ще ходя на второ мнение...

# 737
Ако сте в София, мога да препоръчам дерматолог, който да обърне внимание на тези изследвания. Ендокринолог също мога да препоръчам, но аз минах в обратен ред. След като дерматолог ми откри проблем, ме изпрати на ендокринолог, който да изпише лекарства

# 738
Рамацоти, какво ти предписаха за висок кортизол и DHEA?

# 739
  • Melmak
За съжаление може да е от това.

Най-често изписват или противозачатъчни, или кортикостероиди. Sad и моят е висок, заедно с други андрогени, но не съм имала косопад от това. Ендокринолозите не ми помогнаха много.

# 740
Рамацоти, какво ти предписаха за висок кортизол и DHEA?
При мен беше друго.

# 741
За висок кортизол, понеже потиска секрецията на полови хормони и от там следва косопад: Stress clean ми предписа ендо. А дерматологът - Алпикорт Ф.

# 742
А дерматологът - Алпикорт Ф.
Само че това е кортикостероид и не е редно по форуми да се препоръчва. Не се ползва много дълго и е добре лекар да го изпише, ако се налага

# 743
Между препоръчва и споделя има доста разлика. Споделям опит какво изписва дерматолог за такъв хормонален проблем. НЕ съм коментирала доволна ли съм, как и колко време съм ползвала. А и във форума и в темата Алпикорт е обсъден достатъчно, за да се намери повече информация и мнения. Моето, отново подчертавам, не е съвет, а споделен опит.
А дерматологът - Алпикорт Ф.
Само че това е кортикостероид и не е редно по форуми да се препоръчва. Не се ползва много дълго и е добре лекар да го изпише, ако се налага

# 744
На мен наскоро ми изписаха Алпикорт Ф като да се мажа в продължение на 14 дни с него.
При мен следродилният косопад продължи много и сега пробвам с този продукт.

# 745
При мен с Алпикорт Ф схемата беше 14 дни всяка сутрин плюс още 14 дни 3 пъти седмично. И 2 месеца Дикрасин всяка вечер.

# 746
При мен с Алпикорт Ф схемата беше 14 дни всяка сутрин плюс още 14 дни 3 пъти седмично. И 2 месеца Дикрасин всяка вечер.

Имаше ли ефект? Blush

# 747
Намаля,  макар че бях твърдо против кортикостероиди. Но паралелно включих и серума от златна рибка, за когото писах по горе , и куп витамини и добавки, та не съм сигурна от кое точно е..

# 748
Imperatrice, какви са ти симптомите на висок кортизол? Алпикорт Ф за целия скалп ли ти е предписан или за определени участъци?

Мен пак ме започна обилния косопад тип Телогенен ефлувиум. Направо се виждам в чудо.

# 749
Някоя от вас ползвала ли е това
https://beautymall.bg/terapiya-protiv-kosopad-za-myzhe-s-minoksi … EYASABEgKSyfD_BwE

Какъв е проблемът, ако жена ползва 5 % вариант? Защото с 2 % съм чела, че няма никаква полза. Доколкото знам, това е единственото действащо при андрогенен тип

Общи условия

Активация на акаунт