Магията на изтока - тема 72

• 26 395
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Chairman Mao 1949 e този, който гледах. И аз се прежалих за Джони и МаТиен.

О, има и филм за 100 годишнината на МП -1921.
Там също се подвизава МаТиен,Xu Kai, Zhu Yi Long, Feng Shao Feng, Elvis Han, Zhang Chao, Liu Hao Ran и още.
За този сигурно са били под строй повикани да участват и няма не искам.
Няма да се прежаля да го гледам и без това знам, че ще бъде гневно, мръсно и направо ужасно с щастлив край!

# 196
  • MJF
Виждам че нашите Рос и Tuon са си помрънкали на китайски.

Шизука Ишибаши
до едно време , преди да я разпознавам безпогрешно, я разпознавах редовно по майка ѝ. Не се смейте, съвсем сериозно. Но после настана един период в който тя за кратко време натрупа екранно време при мен  и отмина проблема с разпознаването. Така е то , снимаш "гледам" и Шо те помни иначе .......
Последно я гледах според мен в Zenkamono 2021 - Zenkamono 2022
Мда, харесвам я тази актриса.

Значи моите приятели Тета и Кураноске се задават, браво , браво.  Кураноске Сасаки при това в комплект със Соримачи и Хару. Остава да имам преводен късмет сега.
Въобще......

Напреднах с  Mitarai ke, Enjou Suru. Някъде до 4-ти епизод вървеше стегнато и добре с разни малки липси. Но нещо ми забуксува нататък. Ще се изкажа повече като го доизгледам.
В началото се чудех къде съм гледала Asuka Kudo пак в такъв рошов и неугледен вид. Но гледайки биото му не се сещам още. Но на фона на предишното ми чудени с Кен Ясуда към момента ще си сложа пауза на чуденето.
Wink

# 197
Е, как не помниш Асука Кудо? Бива ли такова нещо?
Братът на Мокоми, съратникът на Сангеня в трите сезона на Your Home is My Business? Гледала си го много.

Кьока Сузуки я гледаш и нея сега. Помниш ли я? Айде, Мицко Ойкава ясно, че няма как да го забравиш. Мичико Кичисе също. На Мари Хамада също сигурно реагираш.
А Тайши Накагава помниш ли го? Гледаш го още откакто той беше на 13 години и участва в японската класика Kaseifu no Mita.

Ето ти един смарт термос от Джу И Лонг. Затова ще участва във филми в прослава на Мао Дзъдун и великата китайска република, защото валят рекламите, паричките и предложенията за работа.

# 198
Шош, гледам японското, което чаках толкова дълго. Няма да мрънкам за него. Innocent

Марио и кафе. Защото в Тайланд е топло и обичат гадно кафе.

# 199
  • MJF
Е точно де. Асука Кудо съм го гледала в много образи/роли и сега с този му герой Кийчи Матарай , такъв рошав, чорлав и сие , се чудя къде другаде съм го гледала с подобен вид/герой. Това е което не се сещам. С тази му роля /вид ми напомня на друг свой герой /вид но ....сети се. Ей в такива филми се вкарва редовно Шо Bowtie . И после се ядосва че не се сеща.
Имах си аз да не знам Кьока Сузуки. Тя е ветеран. Безчет са образите с които е попадала на моя екран. Но като я гледам   Сузуки сан сега,  се сетих  за нещо друго. Аз по едно време нали паралелно гледах  The Grand Family  2007   и   The Grand Family  2021 . Та се сетих че една от двете версии не си я довърших. Ако не бъркам по-новата. Героинята на Сузуки- сан в  Mitarai ke, Enjou Suru има доста общи черти с тази ѝ в The Grand Family 2007. Та така.
Всички актьори в каста на Mitarai ke, Enjou Suru са добре познати ми муцуни. И нямам грам забележка към тях. Екстра си играят образите.
Брей, Тайши Накагава още от тогава ли го гледам. Порасна и той. А и трупа био.
Mitsuhiro Oikawa тук пак в ролята на безгръбначен мухльо. Даже с голяма буква. Та и за него се чудя , къде съм го гледала също в такава роля на безгръбначно.
Mr. Green eй на, когато "бъка" от добре познати ми муцуни и имат по много екранно време и аз почвам да се разсейвам на кой свой друг герой почват да ми напомнят. Ама като не се сещам почвам да се раздразвам и се уморявам. Та затова вето. Bowtie . Малко почивка от това "вечно чудене".

Tuon, кое почна? Да не е нещо  което и аз ще гледам. Да взема да се присъединя.

# 200
Не, Шош, не е за теб. На 100 % съм сигурна. От една страна е по манга от друга има ф с главно Ф.
Yu Yu Hakusho
Ама винаги може да пробваш и да ме опровергаеш.

Ето един късометражен филм. - Parallel Novel

Има всичко - любов, раздяла, болка, живот, съспенс, мистерия и това в едни 4 минути.

Сюжетът на филма.Разказвам какво се случва с пълни детайли.
Скрит текст:
Писателят пише роман с молив. Тя (която е главния женски герой в романа) се влюбва, разлюбва и накрая се разделя с мъж. След това тя предозира с лекарства и се самоубива.
В този момент моливът на писателя се чупи и той спира да пише, за да подостри молива.
Тя повръща хапчетата, които е взела, за да се самоубие, и оживява, защото не иска да умре. Бори се за живота си и търси химикал (подарък от бившия и приятел), за да пише, което се оказва роман за писателя.

# 201
Шошулчо, сингапурецът има смърт в семейството си, та, затова още не получаваш Чо-сан Е09.
Може би утре или в сряда. Бил готов на 80%, но .... живот.
Той превежда, по принцип, всички сериали на Хару и мисля, че ще вземе и Great Gift с нея, Такаши Соримачи и Кураноске Сасаки. Може да ти се усмихне новата 2024 г.

Един коледен Исейчо.

# 202
  • вятърничава
Опаковахте ли коледните подаръци?

# 203
Скрит текст:
Шошулчо, сингапурецът има смърт в семейството си, та, затова още не получаваш Чо-сан Е09.
Може би утре или в сряда. Бил готов на 80%, но .... живот.
Той превежда, по принцип, всички сериали на Хару и мисля, че ще вземе и Great Gift с нея, Такаши Соримачи и Кураноске Сасаки. Може да ти се усмихне новата 2024 г.

Един коледен Исейчо.

Наистина хубаво настроение създава, лъчезарен е. Благодаря ти, че сподели!

# 204
DAESUNG - Flow

Като го чух днес и веднага се сетих за Дането Hands Pray. Беше един от любимите ѝ изпълнители.
Песента е римейк на песен на Lee HanChul

# 205
За да опаковаш подарък, първо трябва да имаш такъв. Ето един.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 13:40 от rossonera

# 206
Много искам Ямапи да грабне една бутилка Omnia Crystalline и да ми я донесе. Не държа да е опакована.

YuYu Hakusho
Не мрънкам, но обвинявам Нетфликс и избора, който ми дава.

# 207
  • вятърничава
И Ямапи може да не е опакован, като в Alice In Borderland 2 Wink

За да не е само спам, Moon in the Day приключи, не ми беше интересен, но го избутах до край с превъртане заради Kim Young-dae.

# 208
Ще има и Alice In Borderland 3
Все още не се знае за какво ще става въпрос, защото мангата свършва както приключи сезон 2, но сценаристите вероятно ще развихрят въображението си. Не знам дали това е за добро или не.
Знае се, че режисьора остава същия (той е и сценарист), също е сигурно участието на Yamazaki Kento и Tsuchiya Tao, но аз се надявам и Murakami Nijiro да се завърне.
Та може и някой флашбек с един много отдаден на ролята Ямапи. Joy

# 209
Шошулчо, пак изкара късмет. Сингапурецът взе Great Gift. Ще гледаш Хару, Соримачи и Сасаки.

Great Gift Teaser

И да поздравим Соримачи, който днес чукна 50 години. Да е жив и здрав.

А ето го и Човекът от Отвъдното, с чадъра, хаха. Обичаме го всички.
Тайо ще пострада, а Аме ще се жертва за него, защото Човекът с чадъра ще я изкуши/ примами.
Ауу, аууу.

Kimi ga Kokoro wo Kuretakara Teaser

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 13:53 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт