Магията на изтока - тема 72

• 26 793
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Шош, не съм гледала My Perfect Stranger, но като чета резюмето, да, има прилика. Ще си го добавя в списъка.
В Динята  🍉 дъщерята виолончелистка иска родителите и да не се събират.

bb6,Moже ,може. Последно от сериалите, които представи 2в1 гледах Boss-do Mart.
Иначе 🍉 я започнах от предложение в wattpad, защото се жалвах за Moving.
Остави Катерицата/Сая/Ън Сом и се забавлявай с 🍉, има китари и хапване на люто. Трябва да преминеш през корейщината на първите епизоди, но дори и това не е пречка, защото семейството е с приятна динамика и бързо се стига до 1995.
Ох, ама и първи сезон на Хрониките е готин.
Незнам. Поне имаш избор. Smile

# 76
Мдаааа, писах за Динята и даже го изгледах. Няма да остави някаква трайна следа в съзнанието ми, но поне беше приятен и в голямата си част забавен.

Дивата ще доглеждам днес и утре, че от понеделник Бръмбито ще е при мен. Сополиви се нещо и ще се погледаме няколко дни.

Сутринта заваля сняг на едни големи парцали, но още по обяд спря. Побеляха малко покривите и градинките, но на пътя не се хвана, а и това, което го има вече се топи. Да видим нощес как ще е, че нали уж го дават да вали повече.

# 77
2в1 Hug Сори,наистина не съм видяла кога и какво си писала за Динята
Само едно ще питам.
Синът успява ли да помогне на баща си да не стане глух?

При мен чувството е за постоянен потоп и вали всеки ден.

# 78
О, Tuon, няма проблеми Hug. То, аз не помня какво и къде съм писала, та някой друг ли Joy.

По въпроса ти....
Не, не успява да му помогне, но пък се променят други неща и бъдещето или по-скоро настоящето вече е много по-хубаво за семейството от това, което беше преди пътуването на момчето.

# 79
Гледах 8 епизод на Vivant, много емоционален по мое мнение. Звездата тук определено е Коджи Якушо. Велик, нямам какво повече да добавя.

Преди около час тук дъждът спря и за около 20 минути даже изгря слънце. Сега пак се заоблачава, но поне за момента не вали.

# 80
  • вятърничава
Остави Катерицата/Сая/Ън Сом и се забавлявай с 🍉, има китари и хапване на люто. Трябва да преминеш през корейщината на първите епизоди, но дори и това не е пречка, защото семейството е с приятна динамика и бързо се стига до 1995.
Ох, ама и първи сезон на Хрониките е готин.
Незнам. Поне имаш избор. Smile
Аха, благодаря! Много ми помогна в избора Angry

# 81
Аха, благодаря! Много ми помогна в избора Angry
Innocent
За теб - винаги Hug
Освен да минеш на трети вариянт.
Аз съм планувала за някой ден - The School Nurse Files. Само 6 епизода и много ми харесва постера. Има кит Heart
Може да го видиш преди мен и да пишеш дали става.

Най-много обаче искам да гледам Sweet Home2 и Yu Yu Hakusho . Нямам нищо от Тайланд и съм много нещастна.

2в1,благодаря.
Надявах се, че ще има обрат,но много ще се промени бъдещето.
Пък и имах съмнения за след побоя в края на 7 епизод, когато стана и сякаш чу някакво пиукане.

# 82
  • вятърничава
Това с  Animal Whale понеже бях писала, че ми се гледа Нам Джу Хьок, но Vigilante не ми хареса.

А японското щото е по манга или заради Джинката?

Стига спойлери, гледам вече Flowers Watermelon

# 83
Не.
Нетфликс и смятам да се възползвам. И има кит. Нам Джу Хьок е просто бонус към всичко това.

Не и на втория въпрос.
Нетфликс и сюжета е много мое нещо. Бонусът тук е, че е по манга. Joy
Ама трейлърът обещава приключението да е забавно.

Лека от мен.
И аз ще захващам 🍉

# 84
  • вятърничава
Го Аяно видях в трейлъра.

# 85
Да, също и Machida Keita го има.
Това достатъчно ли е, за да го гледаш?

# 86
  • вятърничава
И да и не, ще почакам да го изгледаш и да ми пишеш в кои епозоди се появява Аяно.
Сега ще проверя Макеню кви ги е свършил в Рицарите на зодиака (НВО любезно ми предоставя). Аз не, че не се доверявам на твоята преценка, но око да види.

# 87
Като цяло…сълзите ще се стичат по лицето ти, защото ще загубиш нещо, което няма да може да замениш (времето, което отдели за филма) или от смях (по филма). Макеню обаче е много хубав. Най-хубав от всички. Не знам как се е получило това и дали е търсен ефект?

# 88
  • MJF
Оххх, hahaha - кикотя се на глас.
Гледам Kotatsu ga Nai Ie 1 и съм на 10-тата минута. От началото на епизода почна да ми се разтяга устата постепенно в усмивка но .....като прочетох/чух/видях думата "масаж"  и вече прихнах. Ами автоматично се сетих за наш Рюхей "масажиста". В кавичи щото той толкоз тапии показа в епизод 4/5 че има , че аз трудно ще го формулирам на български какъв по-точно е , ще се загубя в превода Mr. Green
От Kenshiro ni Yoroshiku (2023) ми остана да видя последния 6-и епизод. Но сега докато пиша се Smile като се сетих как/каква му е мотивацията на този герой да е това което е , като учене и занимание, при това толкова задълбал и добър в това което работи.
Рос, ясно че като гледам Kotatsu ga Nai Ie епизод по епизод ще се връщам назад в архива за коментарите ти. Но сега така и така се прекъснах та проверявам къде аджеба съм гледала скоро Hidetaka Yoshioka щото още като се появи в началото на епизода започна да ми напомня на някой и....се разсейвам така.
Kotatsu ga Nai Ie 1
Скрит текст:
E отдавна не съм била в такова доволство на текущия яп-сериален фронт. Почти от както почна настоящия яп-преводен запек. Мда.
Спирах на няколко пъти серията за да се посмея на спокойствие и като хората. Какви наситени, качествени, естествени, витални и по мой вкус диалози! Все едно записвани в моята кухня образно казано Wink Smiley
Паузата след "масажа" ясна/вече споделена но после още поне 4 пъти спирах така епизода.
Разговора м/у нашия мангака и агента му от издателството Домон- сан Mr. Green , какви идеи само в името на "писането". Първо така и да се жени, после така и да се развежда да речем.
После разговора на сутринта след като се събраха 4-мата - с бащата на нашата героиня. То зета , то внука , то бащата един през друг Mr. Green .
Развесели ме и разговора по телефона на Марие с майка ѝ. А пък нейното наблюдение/мнение , че Юсако за разлика от съпруга ѝ няма да преживее развод .....
После разговора на четиримата вечерта на вечеря. Внука с праволинейните си включвания и тримата лавиращи пом/у си възрастни на неговия фон, голям смях Mr. Green
На финала и тази пуста часа, от къде, как и защо и като каква е сега за Юсако hahaha
Отивам в архива.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:03 от Шошулчо

# 89
Vivant - изгледан. Финалът беше общо взето според очакванията ми. Ако с нещо бяха успели да ме изненадат, без колебание щях да дам на сериала оценка 10/10. Мисля, че 9/10 е справедливо. Имаше за мен малки слабости на места, но пък компенсира с актьорски състав. Препоръчвам го със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт