Октомври 2023

• 22 644
  • 498
  •   1
Отговори
# 495
Първо честит рожден ден на много патерици на Бобчето! Да ни е жива и здрава.
Ники, интервалите ти са добре дори заспива късно, пробвай успокояването преди дрямка да промениш. Води я в стаята за приспиване примерно 20тина мин преди съм и там на тъмно и чети книжка, гали я на легло ели на пода на светната нощна лампа, после примерно след 10, 15 гасиш и казваш, че е време за сън и я оставяш в легълцето и. Идеята е хубаво да се успокои преди съм и да премине плавно от игри към нани Simple Smile там ти си прави нали каквато си е вашата рутина, но песните ако не са приспивни е по-добре да не присъстват в този период за да не я превъзбуждат. А и честно казано според мен си е период, който ще мине, но за твое успокоение пробвай, това е моето мнение, дано да е от помащ.
Аз пък имам друг въпрос Мишето е още на 2 нанита обаче трябва да и вкарам и вечеря преди млякото вече, та вашете в кагви часове ядат и какво, нещо не ми излиза сметката с часовете. Мишел за сега яде след всяко ставане и преди вечерното лягане няма междинки.

# 496
Към 18-18:30 давам вечеря, а преди лягане яде кисело мляко с бисквити, понеже си махна млякото за сън, че като беше болна там ѝ слагах лекарствата и тя го отказа от раз 🤣
Та яде така- 8 ч-закуска, 11:30-12 ч-обяд, 14:30-15 ч СЗ, 18-18:30-вечеря и мляко с бисквити към 20 ч и към 20:30 ч е заспала.

# 497
Здравейте!
Вашите дечица боледуват ли често? Ние всеки месец сме болни тази зима и се чудя нормално ли е, или ни е слаб имунитета?

# 498
Здравейте!
Вашите дечица боледуват ли често? Ние всеки месец сме болни тази зима и се чудя нормално ли е, или ни е слаб имунитета?
Пу пу не, аз и давам витамин д всеки ден и сега един сироп лел бейби или нещо такова, много е хубав wellbaby multi-vitamin liquid

Общи условия

Активация на акаунт