Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Да, сурови яйца не е ок. Примерно в домашна майонеза. А, купена майонеза може ли да се консумира? То сигурно последното, което има в нея са яйца 😃

# 526
Аз също имам ужасен сън. Или лягам в 10-11 и се будя в 1-2 и така до сутринта, или просто заспивам в 5-6-7 сутринта... Много е изнервящо, а през нощта понякога буквално не ме свърта в леглото и трябва да стана и да седна на дивана.

# 527
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но екшънът е пълен! С малкия болен, аз в командировка и така... Голямо криене падна, но накрая разбрахме пола - момиченце! Много съм щастлива, беше ми мечта да имам момче и момиче!  Вече съм 20 г.с., коремът личи, със сигурност повече от първата бременност, но това е неминуемо. С баткото ми пролича чак към 6  месец. Както съм споделяла и преди не намирам необходимост да купувам нищо за сега, имаме от баткото, а дрехите са най-лесно, има огромно разнообразие и не бързам да купувам. Мисля за количка, но има време и за това.

# 528
За щастие нямам никакви проблеми със съня.
Много се радвам alice ,че сте ги нашарили така ❤ И аз имам такава мечта.Ние ще разберем пола на 21.12 надявам се да се покаже.Да се похваля,че с влизането в 17г.с го усещам всеки ден,най-вече като легна по гръб🥹Oтносно покупки за бебето съм толкова спокойна ,че няма на къде 😂 имам си абсолютно всичко ,само две шишенца ми трябват и сме готови.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 12:28 от Mahur

# 529
Въздържам се и аз от всякакви покупки засега, само проучвам от опитни мами какво им е било полезно, за да го имам предвид. Smile От племенника ми ще вземем доста бебешки неща, та ще изчакам да видя какви липси ще останат след това, за да ги запълним. Изобщо не държа всичко да му е ново на бебето, предвид че толкова бързо се израстват нещата. Пък и малко преди раждането ще се местим и не ми се иска и бебешките покупки да разнасяме.

# 530
Преди няколко дни забелязах,че ареолите на гърдите ми са потъмнели.Или по-скоро имам нещо като малки пъпчици,които са много потъмнели. Thinking  В началото го нямаше това,въпреки,че съм чела за това като симптом на ранна бременност.А и гърдите са ми станали огромни,направо ужас.Аз попринцип съм с малко по-голям бюст.Станали са като балони пълни с вода.Направо се шокирах от собствените ми гърди. Grin Но поне не ме болят.

# 531
Преди няколко дни забелязах,че ареолите на гърдите ми са потъмнели.Или по-скоро имам нещо като малки пъпчици,които са много потъмнели. Thinking  В началото го нямаше това,въпреки,че съм чела за това като симптом на ранна бременност.А и гърдите са ми станали огромни,направо ужас.Аз попринцип съм с малко по-голям бюст.Станали са като балони пълни с вода.Направо се шокирах от собствените ми гърди. Grin Но поне не ме болят.
И моите са потъмнели. Като размер на гърдите не бих казала, че има някаква съществена разлика, но като форма изглеждат огромни и надути. По сутиените си съдя, че всъщност е някаква зрителна измама явно Laughing

# 532
И моите се потъмнели. За размер доскоро нямах промяна, миналата седмица (19та) направо се събудих с нови гърди Grinning Не ми е кеф никак.

# 533
Точно сякаш са надути, на мен пък ми харесва хаха пълен сутиен даже ми стяга 😁

# 534
Точно сякаш са надути, на мен пък ми харесва хаха пълен сутиен даже ми стяга 😁

И на мъжа ми му харесват 😂 Двойни са ми станали 🙄 По принцип съм с малък бюст.

# 535
    На мен вече всичките ми сутиени са ми малки и на мен са потъмнели ареолите ,а едната е потъмняла ,а в средата си е останала светла,получило се е някакво оцветяване, вероятно хормонално .Имам и такива тъмни като пъпчици и аз издатинки(вероятно жлезите на монтгомъри) .Вече не ме болят чак толкова ,не са така напрегнати ,но са огромни .Въпреки мазането се нацепиха и съм с винено -червени дълбоки стрии по целите гърди и не знам при вече появили се изобщо дали нещо би помогнало,което е безвредно разбира се .Иначе се мажа с Палмърс.Някоя мама, ако има идея за помощ при вече появили се стрии ще съм благодарна да каже. И също на вас напрегнати и твърди ли са ви още гърдите или са поомекнали вече ?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 19:03 от Mims1900

# 536
    Не точно твърди по скоро пълни и добре оформени,не ме болят

# 537
    И моите не са твърди, но са тежки. Има съвсем лека болка, но повече ми тежи сякаш.

# 538
    Не точно твърди по скоро пълни и добре оформени,не ме болят
    Моите в началото бяха като камък твърди и напрегнати и адски болезнени , а сега са огромни,все едно имам силикон ,но са ми меки вече и не ме толкова болят ,но тежат.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 19:05 от Mims1900

# 539
    Еми да се порадваме на силикона 😁

Общи условия

Активация на акаунт