Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 203
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Еми да се порадваме на силикона 😁
Да 😄😄Мъжете ще са най -доволни със сигурност  😆

# 541
Аз забелязвам моя мъж чат пат видимо ме оглежда,особено корема.Да види колко е пораснал.Бях го питала веднъж как ми е дупето,пораснало ли е.Той каза още не е ама ще порасне не бой се  Grinning

# 542
Днес влиза вкъщи аз седя и той вика Голям корем 🫣

# 543
  • Англия
Има ли други като мен, които някакси просто не искат да споделят на всеослушание, че са бременни? Мениджъра ми знае, най-близките ми знаят и 2-3 приятелки, но на колегите ми и останалите приятели не съм казвала. Просто не усещам, че искам всички да знаят.
Работя с клиенти, някои от които доста нахални и се чудя какъв би могъл да бъде отговор на нахално директно отправен въпрос дали съм бременна при положение, че не искам да казвам.

# 544
Има аз съм от тях!!!!
Като казах на работа останах още седмица всеки беше разбрал направо .....
От близките две приятелки и нашите,чакаме неговите по Коледа да идем и да кажем и така.Видях в мола приятелка на майка му(тя е починала)огледа ме два пъти то личи ама нищо не пита жената....😁с зимно яке е ок докато не се съблечем

# 545
По принцип този въпрос "Бременна ли си?" е доста невъзпитан и аз бих се заяла, че като цяло не се питат такива неща и то така директно.

От друга страна има суеверни хора, които пък казват, че не трябва да се лъже за такова нещо. Зависи вие от кои сте.

# 546
Аз по принцип съм от по-дискретните хора - освен най-близките хора, никой дори не е разбрал, че се омъжих, а какво остава за това,че съм бременна...
Затова казвам, само ако ситуацията го налага.

# 547
Адски много ме дразни този въпрос. Супер нетактични хора има. Тъпото е да те питат дали си бременна, а ти просто си надебеляла. На мен ми се е случвало. Също и да ми дават ред пред лекарски кабинет. Още по-гадното е, когато искаш да имаш бебе, а то не се получава. Тези въпроси още повече болят. Или от колежки: Ама не искате ли да имате деца? Защо нямате деца? Направо се изнервям само като си помисля.

# 548
Още съвсем в началото казахме на родителите си,а също и аз в работата.Някъде да е било 7-8 седмица.Дали е правилно или не,незнам.Аз и спрях да работя още тогава и свекърите щяха да се усъмнят,че става нещо защото не ходя на работа.Ние живеем заедно.Колкото и да не се казва,в един момент трябва да се каже поне на хората от семейството.Това са хубаво нещо,всеки се радва на такава новина.Но все пак всеки се решава за себе си. Grinning

# 549
Аз нямам против околните да знаят, че съм бременна, въпреки, че не бия тъпана - само най-близките ни и колегите ми знаят.
Но също ми е задаван този въпрос от роднини "Вие няма ли вече да имате деца" - е, направо откачах. Да не говорим, че се е случвало дори и в период в който опитвахме и не ставаше. Нямам никакъв толеранс към такива въпроси и съвсем ясно показвам колко нахално и невъзпитано е.
До момента никой не ме е питал дали съм бременна, но преди 1 седмица в самолета една жена сама предложи да ми помогне да си сваля ръчния багаж отгоре, предполагам си е помислила, че може и да съм...

# 550
  • Варна
В началото се прикривах много успешно, но от един момент натам толкова много си личеше, че на някои колежки като казах и те:"Ние подирирахме, чакахме да се похвалиш" Simple Smile към днешна дата дори и със зимното ми яке си личи Simple SmileНа мен ми е втора бременност,  а първата беше много трудна и проблемна с лежане и по болници. Тогава реално имах приятели, които така и не ме видяха бременна. Сега си пъча корема и се баскаждавам на всеки аспект от това преживяване Simple Smile

# 551
Аз нямам никакъв проблем със споделянето. Не съм получавала досега досадни въпроси или коментари и може би заради това. Споделили сме на родители и малко по-широк кръг роднини, както и приятели, но съм почти сигурна, че баба ми вече се е похвалила на цяло село, че скоро ще става прабаба. Joy

# 552
Аз нямам никакъв проблем със споделянето. Не съм получавала досега досадни въпроси или коментари и може би заради това. Споделили сме на родители и малко по-широк кръг роднини, както и приятели, но съм почти сигурна, че баба ми вече се е похвалила на цяло село, че скоро ще става прабаба. Joy

Аз съм така с баща ми Grinning Като беше в началото му бях казала да не казва, сега обаче съм сигурна, че цялата му фирма знае Grinning

# 553
Аз предпочитам да не споделям много, но не се и дразня ако някой ме попита. Научила съм се да ги режа всички тези подмятания на кой, кога му е време и такива глупости. При мен не си личи особено много, защото съм си по-пълничка точно в корема и с по-голям бюст и хората са свикнали ако малко кача веднага да ми се отрази там. Определено за мен има разлика виждам се и по дрехите и в корема като се погледна, но на този етап не е толкова забележимо и от другите.

Edit: Допълвам се, че и майка ми е същата. Бях казала да си мълчи, защото е рано и като минавах покрай офиса ѝ, всички почнаха да ме поздравяват къде за сватбата, къде за нещо друго. Ясна ми беше работата.

Днес влизам в 17 г.с., а на преглед съм чак на 28.12. На първата микробиология ми излезе малко количество гъбички, които лекувахме, но сега при повторната микробиология се вижда, че отново са си налице. Сега пак имам назначен курс за лечение, но от 15 дни. Надявам се да се премахнат и всичко да си върви добре при следващото изследване.
Завиждам на всички, които знаете пола на бебчето. При нас не искаше да се покаже на последният преглед, а на БХС ми казаха, че не се вижда. Ще се надявам в края на годината да разберем.

# 554
Аз съм в 16 с. и доста си ми личи понеже съм слабичка, мъжа ми не спира да ме майтапи. Качила съм 4кг., а се чувствам всякаш са 10кг. Мисля даже някоя диета да подхвана.

Общи условия

Активация на акаунт