Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 158
  • 912
  •   1
Отговори
# 795
Мога да се похваля - успяхме да направим днес биопсиите. Към средата на другата седмица би трябвало да са готови, да обсъдим резултатите и ако има нужда от лечение да го правим. Ако не - разбираме се кога да отида януари и да почвам подготовка за трансфер.
Малко ме тревожи ако трансфера се пада февруари, защото това ще означава близък термин с първата ми бременност, но май съм готова да го преглътна това, стига да можем да пристъпим към трансфер след толкова отлагане.

П.с. не съм много активна тези дни и ако пропускам нещо при някого - извинявайте. Нещо съм тотално изпушила предпразнично, отлагам маса неща и се чувствам емоционално изтощена...

# 796
2402 стискам палци за хубави резултати, как мина, болеше ли те? Лошите мисли ги игнорирай колкото и да е трудно.

# 797
2402, стискам палци всичко да е наред с резултатите. Подготовката за трансфера от предходния месец ли я почваш? Аз бих се надявала за януари. Simple Smile

Преди малко минах на преглед на 8ми ден от МЦ и имам фоликул 21 мм. Доктора каза, че се съмнява да не кистичен/празен и ме прати да изследвам естрадиола. Не знаех, че и такъв проблем може да има. Unamused На каква стойност да се надявам?

# 798
  • Замък сред облаците
2402, стиснати палчета за резултатите!

Ванила, около 300 е за една Я доколкото знам от момичетата тук.

# 799
Ванила кой е този доктор? Може и без някакъв проблем да имаш такъв фоликул на 8 ден, просто овулацията ще ти е на 10-11 ден и този цикъл ще ти е кратък (ако не забременееш) Действайте три поредни дни и успех 🍀 стойностите на Е2 вече не ги помня какви трябваше да са преди ову, но май се стремиш към високо (трицифрено) число 🙄

# 800
Очудващо почти не ме боля. Аспирирането на съсирека преди няколко месеца беше доста по-неприятно. И пролутекса не беше толкова страшен, само след някои от инжекциите имах болка като от натъртено няколко часа.

ванила, смятам, че ще е февруари, защото аз съм с нередовен цикъл, което значи, че в началото на януари ще почна прогестерон, после ще чакам цикъл и чак на 20ти ден от него трансфер, то си стана февруари.

# 801
2402 успех!

Мен повече би ме притеснявало малко скорпионче Grinning

# 802
Благодаря за бързите отговори. Simple Smile Ние планираме инсеминация този месец, затова така го гледаме под лупа. Та за жалост няма да има кекс маратон. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Принципно и доктора каза, че може и да е по-ранна овулацията. Той моя цикъл е доста кратък напоследък, та може и това да е. И сега прочетох в интернет, че повишаването на естрадиола предизвиква отделянето на цервикалния мукус, а аз имам последните два дни. Hands Pray

Скрит текст:
Alison Parker, при д-р Станулов съм.

# 803
Оф, вярно, ти каза, че ще правите инсе. Ами дано го уцелите фоликула и дай Боже бъде успешна процедурата 🍀

# 804
Чух се със Сенкова за HHV-6. Няма да имаме трансфер този месец. На мнение е, че този вирус не му е мястото там и е добре добре да се излекува и тогава. Ще направим 2 курса с Валтерекс и тогава ще стартираме. Умряха ми надеждите за Коледно чудо, но по-важното е всичко да е чисто и тогава да върнем вмбриончетата.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 18:03 от Пълнолуние

# 805
Пълнолуние, същото беше и моето лечение. Пожелавам всичко да се нареди бързо и лесно след премахването на тази пречка. Simple Smile

При мен излязоха хормоните. Естрадиола е 118... не ми изглежда много, като гледам референтните стойности. И не мога да се ориентирам, дали тази стойност означава, че все пак се покачва. 

Скрит текст:

# 806
  • София
Пълнолуние, важното е, да е всичко чисто. Не се ядосвай за един месец загуба. Мисли положително.
Ванила, 442 pmol ми е бил Естрадиола преди предната пункция, извадиха две зрели Я.

# 807
Чух се с доктора. Каза "Очаквах по-голям стойност за този огромен фоликул". Все пак ми назначи инсеминация за събота (12 ден от МЦ). Поне няма да се надявам много, като са така странни нещата...

# 808
Преди правила ли си фоликулометрия? Знаеш ли до колко см горе долу ти растат и се пукат фоликулите? Таймираща инжекция ще ти слага ли? Въпреки че май е голям фоликула за таймиране, но пък да чака още 4 дни…. Аз миналия месец имах фоликул 19 мм на 8 ден и ову беше на 11 ден следобед. Но нали той е лекаря все пак, и изследвания пусна, явно е преценил.

# 809
  • София
Мойте Ф ги таймираме на около 16-17мм, значи ги вадят на около 19-20мм

Общи условия

Активация на акаунт