Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 159
  • 912
  •   1
Отговори
# 780
Anigo, има още време да стане положителен теста, не го отписвай толкова рано. Ако болките са много силни, консултирай се с АГ.

Тити, ние бяхме на уикенд в чужбина сега и си намерих биберон на улицата Joy

# 781
Mommy Hug Болки вече няма, бяха само вчера.

# 782
Anigo 🤗❤️ Скоро и ти да се похвалиш

mommy22 много се радвам на такива нещаа🥳

# 783
  • София
Tity, аз май те пропуснах теб. Честито и до финал!

# 784
При мен в крайна сметка имаше овулация. Хванах я и с тестове, ура! Имах и всички симптоми, включително ужасно главоболие на деня. Този месец е брутален откъм симптоми, от овулацията насам ми се гади и съм супер подута. Възможно ли е да е прогестерон в комбинация с пътуване в чужбина?  Даже мисля да почна пробиотик, защото не е добре положението

Дали има общо с това, че предния месец имах БХ? Спомням си, че първия цикъл след аборта имаше точно такива силни ПМС симптоми като при бременност.

# 785
Момичета някоя сблъсквала ли се е положителен HHV-6 на Fertility test на Геника. Ще пиша утре на Нео Витро кога мога да очаквам коментар от Сенкова. Предполагам няма да има трансфер на ембриончета Sad

# 786
Ние запазихме час за андролог за другата седмица, в понеделник. И вече да видим какво ще каже той за спермограмата на мъжа ми. И дано към март следващата година да можем да започнем с процедурите. Аз следващия вторник ще отида да си пусна контролни изследвания и според тях ще решавам какви витамини да приемам и дали изобщо. Иначе мисля да започна и NAC, Аргинин и Миоинозитол. Правих три месеца почивка от предния прием. Средата на декември стават три месеца, съответно средата на декември мисля да ги почна. Иначе колаген не съм спирала са приемам от юли. Сега започнах коластра, за да си повиша малко имунитета, заради болестите. Предполагам като стигнем до процедурите, ще трябва да я спра?

# 787
Аз имах HHV 7. Не знам до колко са сходни, но го излекувах лесно по схема на д-р Калчев. След това д-р Станулов ми каза "Е и какво като го е имало", все едно няма никакво отношение.
Дано и при теб се махне лесно и бързо!

Момичета някоя сблъсквала ли се е положителен HHV-6 на Fertility test на Геника. Ще пиша утре на Нео Витро кога мога да очаквам коментар от Сенкова. Предполагам няма да има трансфер на ембриончета Sad

# 788
  • София

ти им прати изследването ама звънни по телефона изрично да поискаш коментар, че предният път си говорихме как не й предават, че трябва да се обажда на някой и пациентите недоволстват.

# 789
Аз им писах имейл още сега. Утре ще им звънна да ги подсетя. Като се зачетох в една статия на Сигридов има отношение към женският стерилитет. Надявам се бързо да го разкарам и да е всичко наред за ембриончето с панделките .

# 790
  • София
Аз им писах имейл още сега. Утре ще им звънна да ги подсетя. Като се зачетох в една статия на Сигридов има отношение към женският стерилитет. Надявам се бързо да го разкарам и да е всичко наред за ембриончето с панделките .
Силно стискам палци!

# 791
А как ви назначиха това изследване? Имахте ли симптоми? Не съм го чувала и ми стана интересно🙂

# 792
Просто лекарката реши да ми го пусне. До сега не го бях правила, но ходих за надраскване на лигавицата и реши да вземе проба за да го направим. Нямам оплаквания, но няма бременност повече от 5г. Преди месец стартирахме с инвитро и имаме ембриончета, които очакват връщане.

# 793
Маце,честит Александър (любимото ми мъжко име)
Да расте здрав,щастлив ,да е палав и игрив!
Тути тихичко честито,да е до пухкав финал
При мен нищо ново освен че до вчера бях на антибиотик за гърлото
Не бях приемала антибиотик с години, опитах стандартни лечения в началото с хапчета тип ефизол, фарингосепт, но уви!
Бях на лекар,дишането и дробчетата бяха чисти
Пия пробиотик ,но друго ме тревожи
Още преди самото разболяване имах едно розово зацапване което продължи по малко от ден, никога не ми се е случвало на фона че съм седмица след цикъл. И от тогава вече 9 дни имам цервикална слуз,или поне на такова ми прилича
Нямам симптоми, няма парене, нямам неразположение но все пак ми е странно...
Иначе от снощи съм с болки в кръста,едвам ходя ,засега спирам опитите и си почивам. Дори не мога да ида на фитнес да си изкарам едно кардио
Общо взето такъв старт на месеца не съм очаквала 😀

# 794
  • Замък сред облаците
Еднократно зацапване не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт