Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 166
  • 912
  •   1
Отговори
# 765
Доктора е в Пловдив, повечето май сте в София.
Това е въпроса,че имам чувството,че се натоварвам да търся проблем някъде където може и да няма ,но цялото това вещо да ми носи само стрес, което естествено също не влия е добре. Затова се чувствам объркана и питам за съвет. Дали все пак да спра с това нещо и няколко месеца да се оставя на течението, защото реално два месеца неуспех не означава задължително проблем и че трябва да започна да правя куп изследвания и тн.
Кактус не знам какво значи погрижи се за здравето си, аз реално нямам проблеми със здравето си или поне не знам за такива. Живееха си съвсем спокойно до момента ,в който не се решихме за второ и не знайнчо защо доктора започна все едно има някакв проблем. То това ме обърка толкова....

# 766
Като чуя лекар с прочуто име и се изприщвам!
Хормоните не са бонбонки да се пият просто ей така! Аз не бих правила стимулация и след 9 месеца неуспешни опити, какво остава за 1…😱

# 767
  • Замък сред облаците
Еделвайс, докато имаш киста на яйчника може да е съвсем невъзможно да забременееш. Иди при някой адекватен лекар за второ мнение (т.е не квартален АГ).

# 768
edelvais0404, да се погрижиш за здравето си означава да отидеш на свестен лекар, който да установи имаш ли кисти в матката и яйчника, също от какво естество са. Няма смисъл от опити за бебе, щом имаш здравословен проблем.....Дори да имаш 1 дете, няма как да ти правят стимулация без цветна снимка! Понякога и за 1 цикъл могат да се променят много неща.

# 769
  • София
Да добавя само, че това че сме от София не значи, че не сме чували известните лекари о другите градове.

# 770
  • Замък сред облаците
Аз само искам да добавя Еделвайс да не се чувства нападната така както скочихме. Но явно не само на мен, но и на другите мацки им се виждат странни похватите и заключенията на доктора, а една част от момичетата са се сблъсквали с този проблем. Затова и алармираме така вкупом. Решенията накрая са твои разбира се, просто не е готино някой лекар да ни бърка женското здраве, вярвам че всички сме съгласни с това.

# 771
  • София
Аз само искам да добавя Еделвайс да не се чувства нападната така както скочихме. Но явно не само на мен, но и на другите мацки им се виждат странни похватите и заключенията на доктора, а една част от момичетата са се сблъсквали с този проблем. Затова и алармираме така вкупом. Решенията накрая са твои разбира се, просто не е готино някой лекар да ни бърка женското здраве, вярвам че всички сме съгласни с това.

аз затова така подробно обясних какви са били стъпките при мен, и макар и в една клиника и при трите докторки съм правила стимулация за естествени опити и трите действат по този начин.

# 772
Маце, честито момченце, да ви радва от сърце! 💙

Искам да ви споделя нещо което много ме ядоса, понякога споделям,че психически не издържам и отсреща чувам все едно ми казват рано е, на други хора им става на 10тата година.... ми и на нас е почти 5тата година... да сме чакали, това било божа работа, със инвитро децата са се раждали със епилепсия?????? ЩО ЗА ГЛУПОСТ.... Мъжа ми е със 2% морфология, аз задържам фоликули, имам нередовен цикъл на 50дни... и ще чакаме да падне от небето ли??? Моля светнете ме аз ли не мисля както трябва или те?

# 773
Маце, честито момченце, да е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile Ако ръскаш син прашец или памперси, минавам

Светослава
, всеки път се учудвам колко ограничен и глупав е тоя народ. Да, те инвитро децата са извънземни. Другия път им кажи, че ако не могат да кажат нищо умно, по-добре да си замълчат

# 774
Благодаря, момичета за мненията. Не се чувствам нападната, чета ви от доста време и разбирам причината поради, която ми казвате тези неща и че не е с лошо. Още веднъж благодаря ❤️
Осъзнавам,че подхода му е грешен в случая, просто наистина много съм вярвала в този лекар, помогнал и на много познати и от отзиви и от това,че пак при него имам първото си детенце. Ще помисля какво да правим и ще обсъдим с мм. Но клоня към това да си дам пауза от доктори месец, два и да преосмисля къде и какво да правим. Имам приятелка забременяла бързо по този начин, затова и се съгласих, но и факт плаши ме това тъпчене с хапчета,което може и да е абсолютно НЕ необходимо.

# 775
Еделвайс, аз също мисля, че едно второ мнение при друг АГ няма да навреди. За ваше спокойствие.
Аз поне така процедирам, когато нещо ме тормози и искам да си го изясня. Желая ви успех.
Аз за сега само ще ви чета дами, ще се радвам и ще стискам палци за всички- ние минахме в режим “изчакване” на противозачатъчни ще съм 2-3м докато решавам здравословен проблем, по време на лечението за който, не е ок да правим опити.
Както ме успокои моят Аг - всичко ще мине, а и ще “рестартираме системата”. Първото ми детенце се получи почти веднага след спиране на противозачатъчни по повод адски нередовен цикъл, операция и ПКЯ, та се надявам, като се излекувам живот и здраве и ги спра-отново да се случи чудото, това ми дава спокойствието от което имам нужда сега.

# 776
Добро утро! И направо искам и имам нужда да си се оплача, защото знам, че ще ме разберете Hug
На 9-ти ден след доказана О имах еднократна бледа кафява следа по тоалетната хартия и леко розовееща слуз. Лутеалната ми фаза е 14 дни, т.е вчера беше 14-ти ден ии ударих дъното и/или качих нивото със симптоми на ПМС. Страшни болки в таза, гърба, кръста, краката (вкл. глезени и пети). Всъщност определението си е направо, все едно периферната ми нервна система я бяха извадили и минали през шкурка.. Grinning Няма да изреждам другите симптоми към всичко това..
Та направих един кашон тестове и всички са видимо отрицателни и от Космоса.
И ударих дъното, по-скоро с цялата надежда, която имах, че това "зацапване" на 9-ти ден може да е било имплантационно. Усещам, че ще ми дойде и въпреки това една малка точка надежда витае наоколо, колкото да съм още по-разочарована като настъпи М.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 06:30 от Anigo

# 777
Нали надеждата умира последна? Не искам да те настройвам излишно, после да кажеш тая Тити как ме подведе, но с биохимичната съм правила тест 3 дни преди цикъл и беше категорично отрицателен. Не казвам, че и при теб ще се случи същото, просто тестовете понякога не отчитат. Сега пък изобщо не си и мислех, че може да съм бременна бях се отписала и мислех вече за опитите през декември месец. Не сме били интимни по график, витаминчетата ту ги пия, ту ги забравя, бях болна, имахме и някакви проблеми с роднини и общо взето си викам поне с това да не се разочаровам, направо поемам смело към декември.. Ама ей ти на... и пак с моите знаци ако мога така да ги нарека 3 дни преди теста в тик ток на един филтър излезе Изненадваща бременност,  а когато ходих за ЧХГ си намерих паричка🤭 Но това са подробности, някак си човек трябва да се научи да свикне с надеждата и да вярва до посления момент, но и с лека ръка да премахваме разочарованието, когато го има

Добро утро! И направо искам и имам нужда да си се оплача, защото знам, че ще ме разберете Hug
На 9-ти ден след доказана О имах еднократна бледа кафява следа по тоалетната хартия и леко розовееща слуз. Лутеалната ми фаза е 14 дни, т.е вчера беше 14-ти ден ии ударих дъното и/или качих нивото със симптоми на ПМС. Страшни болки в таза, гърба, кръста, краката (вкл. глезени и пети). Всъщност определението си е направо, все едно периферната ми нервна система я бяха извадили и минали през шкурка.. Grinning Няма да изреждам другите симптоми към всичко това..
Та направих един кашон тестове и всички са видимо отрицателни и от Космоса.
И ударих дъното, по-скоро с цялата надежда, която имах, че това "зацапване" на 9-ти ден може да е било имплантационно. Усещам, че ще ми дойде и въпреки това една малка точка надежда витае наоколо, колкото да съм още по-разочарована като настъпи М.

# 778
Но клоня към това да си дам пауза от доктори месец, два и да преосмисля къде и какво да правим. Имам приятелка забременяла бързо по този начин, затова и се съгласих, но и факт плаши ме това тъпчене с хапчета,което може и да е абсолютно НЕ необходимо.

Еделвайс, аз да преведа. Млади сте, от скоро опитвате, наистина няма нужда от от бързане за доктори за забременяването. Но момичетата казват - иди на друг доктор да види това с кистата - само това.

# 779
Tity, знам, че има всякакви истории, но каквото такова Simple Smile
А на теб една много лека бременност и живо и здраво детенце! Hug

Общи условия

Активация на акаунт